“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδού ποιοι "φουσκώνουν" τις τιμές σε βενζίνη και πετρέλαιο θέρμανσης

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί η βενζίνη (αμόλυβδη) έχει φτάσει να πωλείται σχεδόν δύο ευρώ το λίτρο και γιατί το πετρέλαιο θέρμανσης θα πωλείται 1,40 ευρώ από τον ερχόμενο μήνα. Η απάντηση είναι απλή. Γιατί το κράτος δυστυχώς δεν μπορεί να καταπολεμήσει την λαθρεμπορία στα καύσιμα, άρα να έχει τα προβλεπόμενα έσοδα, και τα φορολογεί εξοντωτικά για να καλύψει την αδυναμία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, με αποτέλεσμα να τα έχει καταστήσει είδος «πολυτελείας». Δεν νοείται στα 1,83 ευρώ που διαμορφώθηκε η μέση τιμή πώλησης την προηγούμενη εβδομάδα, τα 1,03 ευρώ να είναι φόροι και τέλη. Δηλαδή πάνω από το μισά χρήματα ανά λίτρο να είναι χαράτσια.

Ο πλανήτης σε νευρική κρίση: Αντιπαράθεση στην Θάλασσα της Κίνας - Kλιμακώνει το Πεκίνο

Κλιμακώνεται η ένταση στο αρχιπέλαγος της Ανατολικής θάλασσας της Κίνας με την αποστολή στα νησιά  Senkaku/Diaoyu από την Κίνα δύο ομάδων περιπολικών ανοικτής θαλάσσης με σκοπό «να κάνουν σεβαστό τον νόμο» όπως ισχυρίζονται οι κινέζοι. Το σύμπλεγμα των νησιών Senkaku όπως το ονομάζουν οι Ιάπωνες ή   Diaoyu όπως τα ονομάζουν οι Κινέζοι  αποτελείται από τα πέντε νησιά, το Taishō-jima,το  Uotsuri-jima, το   Minamikojima, το Kitakojima και το  Kuba-jima βρίσκεται 200 νμ από τις ακτές της Κίνας και της Ιαπωνίας και 120 νμ από τις ακτές της Ταιβάν και αποτελείται από 5 νησίδες και τρείς βράχους.

Γενική εξέγερση μουσουλμανικού κόσμου ..ή ένα τεράστιο σχέδιο μυστικών υπηρεσιών;;;

Μετά το χτύπημα της αμερικάνικης πρεσβείας στην Λιβύη ο μουσουλμανικός κόσμος υποκινούμενος από θρησκευτικό μίσος εξεγείρεται ενάντια σε οτιδήποτε δυτικόν συμφερόντων υπάρχει στον τόπο του.  Αίγυπτος, Υεμένη, Σουδάν, Λυβύη, Λίβανο και έπονται περισσότερες χώρες. Η αιτία όπως έχουμε αναφέρει, είναι η ταινία που εμφανίζει τον Μωάμεθ να φέρεται με τρόπο ανάρμοστο προς τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους.  Εσείς πιστεύετε ότι αυτό είναι ένα τυχαίο γεγονός; Όλοι είχαν πάρει μια γεύση πριν λίγα χρόνια όταν ένας σκιτσογράφος τόλμησε να ζωγραφίσει τον Μωάμεθ.  

Στη Βουλή το θέμα της θωρακισμένης BMW του Βενιζέλου !!!

Στη Βουλή έρχεται το θέμα της θωρακισμένης BMW αξίας τουλάχιστον 750.000 ευρώ, την οποία χρησιμοποιεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παρά το γεγονός ότι δεν κατέχει κάποιο κυβερνητικό αξίωμα. Όπως έχει αποκαλύψει η εφημερίδα Δημοκρατία, πρόκειται...για ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο με ειδική θωράκιση, ακόμα και για τα λάστιχα ή το ρεζερβουάρ. Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο 3.000 κυβικών, αποδίδει 315 άλογα, έχει ειδικά συστήματα δορυφορικής τηλεπικοινωνίας, ώστε να μπορεί όποιος το χρησιμοποιεί ανά πάσα στιγμή να μιλάει απευθείας με τα "κόκκινα τηλέφωνα", αλλά και τηλεοπτικό δέκτη δορυφορικής λήψης.

Χουριέτ:Οι Έλληνες μαθαίνουν τούρκικα βλέποντας σήριαλ..

Δείτε τι γράφει η Χουριέτ για τους Έλληνες και τα τουρκικά σήριαλ... 
Μαθαίνουμε τούρκικα...λέει η Χουριέτ..  Ενδιαφέρονται οι άνθρωποι για την μόρφωσή μας..σου λέει μιας και δεν μαθαίνουν οι Έλληνες ελληνικά..ας τους προσφέρουμε μέσω των σήριαλ την ευκαιρία να μάθουν τούρκικα...Σε λίγο θα μας περάσουν και ένα φέσι....που θα μας το στένουν ταχυδρομικά στο σπίτι μας, μαζί με την βιογραφία του Σουλειμάν και του Κεμάλ... Καταλάβατε τώρα πως έχουν διεισδύσει στα σπίτια μας και πως προσπαθούν να μας "αλώσουν" οι τούρκοι..μέσα απ το χαζοκούτι, ελέω των "φιλελλήνων" καναλαρχών.. Οι Τουρκικές τηλεοπτικές σειρές που μεταδίδονται σε διαφορετικές χώρες αυξάνουν το ενδιαφέρον για την τουρκική γλώσσα στο εξωτερικό. Ενώ οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές αντιμετωπίζουν πολλές επικρίσεις, αυξάνουν επίσης ενδιαφέρον για την τουρκική γλώσσα και κουλτούρα.

Ἡ ὥρα τῶν Ἑλλήνων, γιατί ὁ ἐμφύλιος... ἔρχεται!

Πρόκειται γιὰ ἄρθρο ποὺ κρούει τὸν κώδωνα τοῦ κινδύνου. Ἡ ἀνάγκη γιὰ ΕΝΟΤΗΤΑ τὴν κρίσιμη τούτη ὥρα εἶναι ἐπιτακτικὴ γιὰ τὴ σωτηρία τῆς Πατρίδος. Ἐξάλλου τόσα χρόνια κατάφεραν νὰ μᾶς χειραγωγοῦν κρατώντας μᾶς διαιρεμένους καὶ νὰ μᾶς ὁδηγήσουν βάσει σχεδίου στὸ σημερινὸ κατάντημα...
Γράφει ὁ Μακρυγιάννης  Χρῆστος, Ἀνώτερος Ἀξιωματικὸς ε.α
Πόσο κοντὰ εἴμαστε σὲ ἕνα νέο ἐμφύλιο; Πόσο κοντὰ εἴμαστε πρὶν τὴν καταστροφή μας; Πολλὲς φορὲς ἀναρωτήθηκα γιατί ἐμεῖς, ἡ νέα γενιὰ τῶν Ἑλλήνων νὰ ἔχουμε τόσο μίσος μεταξύ μας; Τί μᾶς χωρίζει καὶ πόσα μᾶς ἑνώνουν; Ποῦ τὸ πᾶμε σήμερα; Τί ἑτοιμάζουμε καὶ τί ἀφήνουμε στὰ παιδιά μας; Ὅταν ἔγραφα ὅτι μετὰ τὸν Καντάφι εἶναι ἡ σειρὰ τοῦ Ἄσαντ τῆς Συρίας, κάποιοι γέλασαν εἰρωνικὰ ... Ὅταν ἔγραψα ὅτι μετὰ τὴν Συρία ἔρχεται ἡ σειρὰ τῆς Ἑλλάδος πολλοί μας λοιδόρησαν! Τότε εἶχα προσπαθήσει νὰ γράψω καὶ νὰ μεταφέρω αὐτὰ ποῦ ἔβλεπα καὶ ποῦ δυστυχῶς γίνονται! Σήμερα ἡ Πατρίδα μᾶς εἶναι δυστυχῶς στὸ χεῖλος ἑνὸς ἀκόμη ἐμφυλίου πολέμου καὶ αὐτὸ θὰ τὸ ἐκμεταλλευθοῦν ἅπαντες οἱ ἐχθροί μας!

Οι Ελβετικές τράπεζες δεν δίνουν στοιχεία για τις καταθέσεις βουλευτών !!!


Η Ένωση Ελβετικών Τραπεζών αρνήθηκε και επίσημα να δώσει στοιχεία για τις καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία. Μετά την αναβολή της -πολυδιαφημισμένης- φορολόγησης καταθέσεων Ελλήνων σε ελβετικές τράπεζες, σειρά τώρα είχε η μεγαλειώδης άρνηση που έλαβε η Βουλή όσον αφορά τις καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία. Πριν από λίγους μήνες, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος είχε αποστείλει αίτημα στην Ένωση Ελβετικών Τραπεζών για να δοθούν τα στοιχεία των Ελλήνων βουλευτών. Μάλιστα, θα θυμόνται πολλοί πως όχι μόνο… θριαμβολογούσε τότε πως αρκεί να συνοδευτεί το αίτημα από μια προσωπική εξουσιοδότηση του βουλευτή για να δοθούν τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του αλλά και καλούσε όλους τους βουλευτές (που διαθέτουν λογαριασμό στην Ελβετία) να το υπογράψουν για να χυθεί άπλετο φως.

«Ανίερη Συμμαχία» ... ελλείψει «Ιερής»!!!

Του Γιώργου Αδαλή
Αναρωτιέμαι από εχτές που παρουσιάσαμε το βίντεο με τις εξαγγελίες Σαμαρά προεκλογικά και τις επιθέσεις του κατά του ΠΑΣΟΚ, ποιος ο λόγος που κάναμε εκλογές αφού στην ουσία, η πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση Σαμαρά είναι ταυτόσημη με αυτήν που ακολουθούσε, τόσο ο Λουκάς Παπαδήμος με την εξαμβλωματική του Κυβέρνηση, όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου με την κυβέρνηση-παρωδία! Παρωδία γιατί Κυβέρνηση σημαίνει υπουργοί, υφυπουργοί, υπηρεσιακοί παράγοντες! Δηλαδή όλοι αυτοί που ήταν παντελώς απόντες, από τις κεντρικές αποφάσεις που άλλαξαν τη ζωή των Ελλήνων! Προσέξτε τώρα!