“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Επίθεση Μ.Καψή σε Γ.Παπαδάκη

Επικριτικός με την στάση του Γιώργου Παπαδάκη κατά τη διάρκεια της επίθεσης του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου εμφανίστηκε ο Μανώλης Καψής. Ο δημοσιογράφος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «οι δικοί μας στο πρωινό δεν καλούσαν χρυσαυγίτη. Ενώ ο άλλος. Μη χάσει κανένα νούμερο.. για αυτό και δεν παρενέβη όταν ξεκίνησε ο καβγάς..»

Ο "ψωνισμένος" Ερντογάν ας κοιτάξει τα χάλια της χώρας του. Του τα ΄χει πει και το Ισραήλ

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Το καλύτερο που έχει να κάνει ο “ψωνισμένος” Ταγίπ Ερντογάν είναι να κοιτάξει τα χάλια της χώρας του και να πάψει   να ασχολείται με την Ελλάδα…Να περάσει τη γέφυρα στο Βόσπορο και να πάει στην “άλλη Τουρκία” όπου τα …μαντάτα για τα διψήφια νούμερα ανάπτυξης της Τουρκίας είτε δεν έχουν φθάσει,είτε δεν λένε τίποτα στους ανθρώπους που εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τη φτώχεια. Ας περπατήσει ακόμη και λίγο έξω από το κέντρο της Κωνσταντινούπολης όπου κι εκεί η “διψήφια ανάπτυξη” δεν έχει ακόμη …περάσει. Ας κοιτάξει να διορθώσει τα όσα κάνουν τη Τουρκία αποκρουστική,όπως το τεράστιο πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών στις οποίες σκέφτεται να απαγορεύσει ακόμη και το δικαίωμα στην άμβλωση.

Επιδιώκουν θυσία της Ελλάδας για "παραδειγματισμό";

Σχέδιο «Ιφιγένεια» ετοιμάζει η Καγκελάριος Μέρκελ για την Ελλάδα. Το Βερολίνο συζητά ακόμα και την «παραδειγματική έξωση» της Ελλάδας από την ευρωζώνη προκειμένου να μπορέσει στη συνέχεια να συμβιβαστεί με τις υπόλοιπες χώρες του Νότου σε μια πιο ελαστική πολιτική. Από την πλευρά του, ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι θεωρεί ότι η γερμανίδα Καγκελάριος «παίζει με τη φωτιά». Η Ανγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Mεσατζέρο», καθώς και ένα σχόλιο της βελγικής «Ντερ Στάνταρντ», καθυστερεί την υιοθέτηση συνολικού σχεδίου για την αντιμετώπιση της κρίσης στην ευρωζώνη ώσπου να αποχωρήσει η χώρα μας από το ενιαίο νόμισμα. Τα σενάρια περί «θυσίας» της Ελλάδας έρχονται στο φως της δημοσιότητας τη στιγμή που ο Μπαράκ Ομπάμα - ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, ανησυχεί σοβαρά για την επόμενη ημέρα του ευρώ - έκανε και νέα παρέμβαση προς Βερολίνο και Ρώμη ζητώντας να βρεθεί άμεσα λύση στην κρίση.

Το μπαλέτο των... τανκ !!!

Αυθεντίες στο μπαλέτο οι Ρώσοι, είπαν να κατακτήσουν το επόμενο επίπεδο στην τέχνη του χορού. Το σόου που βλέπετε έχει επιμεληθεί ο Ανδρέας Μιλάνιν, χορογράφος του Θεάτρου Μπολσόι. Επίσημη επίδειξη θα γίνει στις 29 Ιουνίου στη διοργάνωση "Τεχνολογία και Μηχανική 2012". Οι Ρώσοι ευελπιστούν για μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες...    (πηγή:enikos)

Χαστούκια και “χαστούκια” !!!

Γράφει ο Κλεισθένης.
Αν η υποκρισία μετατρεπόταν σε ευρώ θα ήμασταν όλοι ζάπλουτοι. Τα χαστούκια του Κασιδιάρη είναι θέμα “πιασάρικο” όπως λένε στην δημοσιογραφική πιάτσα. Μύδροι καταγγελιών, χείμαρροι καταδίκης, βουνά διαμαρτυρίας. Όλοι και μαζί με όλους κι εγώ καταδικάζουμε την απαράδεκτη και φασιστική συμπεριφορά του Κασιδιάρη. Είναι όμως όλες οι καταδίκες γνήσιες; αληθινές; Η μόνη καταδίκη που μπορώ να εγγυηθώ είναι η δική μου. Υπάρχουν όμως κι άλλα ηχηρά χαστούκια που δεν επηρέασαν κανένα. Το ηχηρό εκλογικό χαστούκι της 6ης Μάη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εξαγοράζει το χρέος η Μέρκελ;

Εξασθενεί η αντίθεση της γερμανικής κυβέρνησης στη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού ταμείου για την εξαγορά χρέους των χωρών της Ευρωζώνης, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, το οποίο επικαλείται δύο συνεργάτες της καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ. «Βλέπω κάποια κίνηση στην κυβέρνηση» προς την πρόταση για ένα ταμείο εξαγοράς του χρέους, δήλωσε ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ και μέλος του συμβουλίου οικονομικών εμπειρογνωμόνων της καγκελαρίου, Λαρς Φελντ, σε συνέντευξη που έδωσε χθες στο Βερολίνο. Ο Κουρτ Λάουκ, πρώην βουλευτής και επικεφαλής μίας επιχειρηματικής ομάδας στη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU), το κόμμα της κυρίας Μέρκελ, δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τη συγκέντρωση του χρέους με μία περίοδο αποπληρωμής 50 ετών. Οι υποχρεώσεις της Γερμανίας από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν πληρώθηκαν για σχεδόν ένα αιώνα, δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας: «Πρέπει να βρούμε κάτι ισοδύναμο για το ευρωπαϊκό χρέος». Ο Λάουκ θεωρεί ότι η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να συμφωνήσει σε μία ρύθμιση καταμερισμού του χρέους για να σωθεί το ευρώ. «Η γερμανική κυβέρνηση θα κινηθεί πριν η Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση χτυπήσει στον τοίχο», δήλωσε.

Πικραμένος σε Μιχαλολιάκο: Καταδικάστε την επίθεση !!!

Με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και με τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο επικοινώνησε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, μετά τον ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη. Ειδικότερα στον κ.Μιχαλολιάκο, ο κ. Πικραμένος ζήτησε να καταδικάσει την επίθεση - κάτι που δεν έχει γίνει - αλλά και να διεξαχθεί η προεκλογική εκστρατεία στα όρια της νομιμότητας. Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός τηλεφώνησε και στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και στην γ.γ. του ΚΚΕ, με αφορμή, το βίαιο περιστατικό.

Ιδού, η νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα - Σας αρέσει; !!!

Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν τις φωτογραφίες που έστειλε στον εισαγγελέα η Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας να σταματήσει άμεσα ο βάναυσος αφανισμός ζώων, προς βρώσιν από αλλοδαπούς! Αλήθεια οι "προοδευτικοί" που το παίζουν φιλόζωοι που βρίσκονται; Γιατί δεν λένε τίποτα ; Δε θα προστατέψουν αθώα γατιά και σκυλιά που σφάζονται ανελέητα από τις στρατιές των λάθρο; Το θέαμα δε τους συγκινεί; Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες απεικονίζονται νεκρά και ακρωτηριασμένα από λαθρομετανάστες, που έχουν στήσει στην Αθήνα υπαίθρια σφαγεία για να εξασφαλίσουν την… τροφή τους! Σωστά διαβάσετε, τα τρωνε! Το θέμα παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, αφού όπως καταγγέλλουν κάτοικοι περιοχών όπου καταγράφεται το φαινόμενο, τα αδέσποτα ζώα εδώ και δυο χρόνια έχουν εξαφανιστεί, ενώ και οι ίδιοι φοβούνται για τα κατοικίδιά τους.

Συμβαίνει τώρα: Περιπολικά έξω από τον ΑΝΤ1 – Καταζητείται ο Κασιδιάρης!

Αυτή την ώρα περιπολικά βρίσκονται έξω από τον ΑΝΤ1, ενώ άνδρες της Αστυνομίας αναζητούν τον Ηλία Κασιδιάρη, που έσπασε την πόρτα του στούντιο και διέφυγε μετά το περιστατικό. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ραΐκου ζήτησε τη σύλληψη του κ. Κασιδιάρη. Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την αποχώρησή του ωρυόταν λέγοντας «θα φέρω άλλους 100, να μας περιμένετε!»   (πηγή: prionokordela)

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα πάνελ .. Πέφτει ξύλο !!!

Νέοι ορίζοντες στις Ρωσοκινεζικές σχέσεις !!!

"Η συνεργασία της Ρωσίας και της Κίνας έχει φθάσει σε άνευ προηγουμένου επίπεδα και οι σχέσεις σε όλους τους τομείς οικοδομούνται πάνω σε αμοιβαία επωφελή βάση, με υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης και ανοικτότητας", δήλωσε κατα τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Πεκίνο ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν. Επίσης υπογράμμισε ότι τα προσεχή χρόνια η Μόσχα και το Πεκίνο θα πετύχουν νέους ορίζοντες. Όπως αναμένεται, ο όγκος των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών σε τρία χρόνια θα ανέλθει στα 100 δισ. και το 2020 στα 200 δισ. δολάρια. Οι ρωσοκινεζικές σχέσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων αναπτύσσονται ενεργά σε πολλούς και διάφορους τομείς. Στον πολιτικό τομέα σε πολλά σοβαρά ζητήματα οι απόψεις της Μόσχας και του Πεκίνου συμπίπτουν, ειδικότερα σε ό,τι αφορά την διευθέτηση της κατάστασης στη Συρία και τους πυρηνικούς φακέλους του Ιράν και της Β. Κορέας. 

Εκπαιδευτικός "στέλνει" τον Σαμαρά με … τους Πρωτόπλαστους !!!