“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ …. «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

Με νέο δίλημμα επανέρχεται η ληστοσυμμορία Σαμαρά;

Θέλετε κούρεμα καταθέσεων ή μείωση μισθών και συντάξεων;
Αυτό θα είναι το νέο ψευτοδίλημμα της ληστοσυμμορίας Σαμαρά. Σύντομα θα το δούμε να παίζει στα δελτία ειδήσεων των δοσιλογικών ΜΜΕ, προκειμένου να διασωθεί το πρόγραμμα οικονομικής γενοκτονίας που εφαρμόζει η Τρόικα στην Ελλάδα.

Η τυπική τους δικαιολογία; «Υπάρχει απόκλιση από τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής». «Είναι λυπηρό αλλά αναγκαίο για να συνεχίσει η χώρα μας την ευρωπαϊκή της πορεία», κλπ, κλπ. Τα 170 δισεκατομμύρια ευρώ των ελληνικών τραπεζικών καταθέσεων είναι ο επόμενος στόχος του οικονομικού blitzkrieg των Τροϊκανών. Αλλά τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου «με κορόιδεψαν», «δεν ήξερα», «αιφνιδιάστηκα». Τώρα το έγκλημα εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας, στην Κύπρο.

Θέλουν να βγάλουν στρατό και την 25η Μαρτίου στην Αθήνα! Αρνήθηκε η Αστυνομία

Γίνεται κανόνας ο οποίος πλέον αρχίζει να προκαλεί ανησυχία και πολλά ερωτήματα για το πως ακριβώς βλέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις στο ΓΕΕΘΑ. Η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων...“προσφέρθηκε να συνδράμει ο στρατός στα μέτρα ασφαλείας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου”! 

Φυσικό Αέριο: "kaputt" !!!

Πως η Ρωσία θα εκδικηθεί την Γερμανία
Η Ρωσία θα μπορούσε να εκδικηθεί τη Γερμανία για την απόφαση φορολόγησης των κυπριακών καταθέσεων, που οδηγεί σε απώλειες δισεκατομμυρίων ευρώ για τους Ρώσους επενδυτές στην Κύπρο, μέσω της ..... διακοπής προμήθειας φυσικού αερίου, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του CNBC.

Βροντερό “ΟΧΙ” της Κυπριακής βουλής στον εκβιασμό της Μέρκελ..

“Δεν θα γίνουμε πειραματόζωο επιβολής νεοαποικιακών δεσμών. Λέμε «Όχι» στην υποδούλωση”
Ήδη από την αίθουσα όπου συνεδριάζει η κυπριακή Βουλή, ακούγεται ένα βροντερό “Οχι” στην καταστροφή της Κύπρου : Ο πρόεδρος της Βουλής, Γ. Ομήρου του ΕΔΕΚ σε μια ιστορική ομιλία του ανέκραξε ότι...“Δεν θα γίνουμε πειραματόζωο επιβολής νεοαποικιακών δεσμών. Λέμε «Όχι» στην υποδούλωση”. Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Κάρογιαν προσχωρεί επίσης στο “Όχι”:

Τουρκική κορβέτα στη Τζιά "λοκαρισμένη" από ελληνικά μαχητικά

Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο. Η τουρκική κορβέτα Bafra προερχόμενη από τον λιμένα της Σμύρνης, μπήκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου στο στενό του Καφηρέα.  Στη συνέχεια κινούμενη με πορεία νότια-νοτιοδυτική πέρασε μεταξύ Κέας και Κύθνου και βγήκε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα νότια της Κέας.

Πατριάρχης Βαρθολομαῖος: "Μὲ τὴν ἐπίσκεψή μου αὐτὴ θέλω νὰ δώσω σημασία στὶς φιλικὲς σχέσεις τῶν ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ"

Τὰ ὅρια τῆς Ἐκκλησίας καὶ ὁ Οἰκουμενισμὸς
Τοῦ Πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Ζήση 
Ἡ βασικὴ προβληματικὴ ἡ ὁποία πρόκειται νὰ μᾶς ἀπασχολήσει εἶναι ἂν ὑπάρχουν σαφῆ διαχωριστικὰ ὅρια μεταξύ τῆς Ὀρθοδόξου Καθολικῆς Ἐκκλησίας, ἡ ὁποία συνεχίζει χωρὶς διακοπῆ καὶ μὲ πληρότητα τὴν Μία, Ἁγία, Καθολικὴ καὶ Ἀποστολικὴ Ἐκκλησία τοῦ Συμβόλου τῆς Πίστεως, καὶ ὅλων τῶν ἄλλων χριστιανικῶν ὁμολογιῶν τῆς Ἀνατολῆς καὶ τῆς Δύσης.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ

Με "ποιον θα πάει" η Ελλάδα στον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ευρώπη;
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς γνώστης των “μυστικών της οικονομίας”, ούτε να έχει πτυχία από τα ακριβά πανεπιστήμια τα οποία έχουν τελειώσει όλοι αυτοί οι τροϊκανοί που μπήκαν βίαια στην ζωή μας για να καταλάβεις ότι οι αποφάσεις που λαμβάνουν είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ. Το καταλάβαμε για τα καλά εδώ στην Ελλάδα όταν μας επέβαλαν “τελικές λύσεις” που η ανακοίνωσή τους έμοιαζαν με ανάγνωση θανατικής καταδίκης. Και το ζούμε τα τελευταία 24ωρα στην Κύπρο όπου η απόφαση του Eurogroup -δηλαδή της Γερμανίας για να μην κρυβόμαστε- έχει προκαλέσει παγκόσμιο πανικό! 

Γέμισε με ιδιωτικά Ρωσικά τζετ το Αεροδρόμιο της Λάρνακας!

Με διάταγμα που αναμένεται να εκδοθεί από το ΥΠΟΙΚ θα παραμείνουν κλειστές αύριο οι τράπεζες λόγω έντονης παρουσίας ιδιωτικών τζετ Ρώσων καταθετών στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Η πληροφόρηση έφθασε στην κυβέρνηση με επιστολή με τη μορφή του κατεπείγοντος, από  τη HERMES AIRPORTS.

Μεντβέντεφ: "Αυτά συνέβαιναν μόνο επί Σοβιετικής Ένωσης "

Σαφές μήνυμα Πούτιν προς Αναστασιάδη: "Μην τολμήσεις να μας κλέψεις"

Τηλεφωνική συνομιλία θα έχει  ο πρόεδρος της Κύπρου και με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν αύριο όπου ο Ρώσος πρόεδρος θα απαιτήσει να μην αγγιχτούν οι καταθέσεις των Ρώσων πολιτών και των νομικών προσώπων που ελέγχονται από Ρώσους πολίτες. Το τηλεφωνικό ραντεβού έχει κανονιστεί για αύριο το πρωί. Πηγές από την Μόσχα αναφέρουν ότι ο Β.Πούτιν θα καταστήσει σαφές ότι "Είναι καθαρή κλοπή από τους Ρώσους πολίτες η δήμευση ποσοστού των καταθέσεων τους κι η Ρωσία θα αντιδράσει ανάλογα" και θα προτείνει εναλλακτικό σχέδιο, όπως η πρόταση της Gazprom
Επίσης τηλεφωνική συνομιλία είχε προ ολίγου η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στην οποία την ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία στην Βουλή για να περάσει η δήμευση των καταθέσεων. Αυτό έγινε γνωστό από κυπριακές πηγές αλλά δεν ακόμη δεν είναι γνωστό σε ποιον ανήκει η πρωτοβουλία για την επικοινωνία αυτή.