“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

☦ Μήνυμα απο τόν Γέροντα Δοσιθέο:

«Ξέρεις γιατί ζεις; ο σκοπός τής ζωής του ανθρώπου είναι νά παει στόν παραδεισο. Και ό τρόπος είναι: Μετάνοια εξομολόγηση και συχνή θεία κοινωνία μέ τήν ευχή του πνευματικού. Και ότι άλλο και αν κάνεις στην ζωή σου είναι μέσον και όχι ό σκοπός.»   apantaortodoxias

☦ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για το ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ που συνέβη στο Γηροκομείο των Αθηνών, αλλά παλαιότερα.

Ήταν βράδυ Κυριακής προς το ξημέρωμα της Δευτέρας όταν λάβαμε από  πολλούς συγκλονισμένους αδελφούς, το γεγονός που αποτυπωνόταν σε βίντεο και μαρτυρούσε ΘΕΟΣΗΜΕΙΌ, που ελάμβανε χώρα και έδειχνε τον Εσταυρωμένο να αιμορραγεί και δίπλα του την Εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας (αντίγραφο της ) να κλαίει και μάλιστα την ώρα που διαβαζόταν οι ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ, προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Ιστορικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα στο Γηροκομείο των Αθηνών.

☦ "πρέπει να δηλωθούν τα αποθέματά σε δημητριακά, άλευρα, λάδι κλπ.!" ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;

ΦΩΤΟ: ΙΒΗΡΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

"ΕΚΤΑΚΤΟ: Με ειδική νομοθεσία εντός 2 ημερών πρέπει να δηλωθούν τα αποθέματά σε δημητριακά, άλευρα, λάδι κλπ.!

Ένα μέτρο που λαμβάνεται σε περίπτωση που επίκειται πόλεμος και έλλειψη βασικών προϊόντων πέρασε «στα κρυφά» σήμερα η κυβέρνηση με τροπολογία στην Βουλή και φαίνεται ότι τα πράγματα γενικά «δεν πηγαίνουν καλά»