“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο Κουράκης, το Κοράνι και μια τυχαία δήλωση

Λάβαμε με email από τον πνευματικό αδελφό Σπύρο το παρακάτω : 
Ο βολεμένος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης (!!!) ζήτησε να πληρώνουν φόρο οι ορθόδοξοι χριστιανοί για την συντήρηση της Ορθοδόξου εκκλησίας. Το ίδιο ακριβώς προστάζει και το κοράνι στο 9:29. Το Κοράνι διατάζει στο 9:29 όταν γίνουν οι μωαμεθανοί αρκετοί σε μια περιοχή, να δίνουν τρεις επιλογές στους κάφρους 

Περιμένοντας τον Τούρκο ... “Σκέφτομαι”

Σαν αντικρίσω το άσπρα άλογα του Αιγαίου, χάνεται η σκέψις  μου στον Ουρανό του Θείου, του Ωραίου του Αληθινού ! Δεν είμαι ημίθεος, δεν είμαι άτρωτος, δεν είμαι καν ήρωας ! Έχω τους φόβους μου , έχω τις αναστολές μου, έχω τις ανασφάλειες μου ! Μπορεί να μην είναι σε θέση να ζητήσω από την έρμη Πατρίδα κάτι το καλύτερο για μένα, για τα παιδιά μου, μπορεί να μην είμαι καν ικανός για αυτά που παίρνω ! Όλες  αυτές  οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου, σφίγγουν το λαιμό και ξεραίνουν το στόμα μου !

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ - Σιμόν Πέρες στο Νταβός: “Οι εθνικές κυβερνήσεις είναι πια αδύναμες”

Της Ελίνας Τζανουδάκη
Σύσσωμη η Νέα Τάξη πραγμάτων, οι Εβραίοι, ο Σόρος και όλη η παρέα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ έχουν συγκεντρωθεί αυτές τις μέρες στο Νταβός της Ελβετίας όπου διεξάγεται το 43ο Παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ. Μια ανάρτηση ενός φίλου στο facebook με οδήγησε σε ένα βίντεο στο οποίο ο ενενηντάχρονος πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες μιλάει στον Klaus Schwab, τον ιδρυτή του Φόρουμ για την Αραβική Άνοιξη, την κατάσταση στη Συρία και τη Μέση Ανατολή, την ιρανική απειλή, τη σύγχρονη διακυβέρνηση και τη νέα γενιά. Θα είπε σίγουρα και για την Ελλάδα, αλλά μας το κρύβουν από το παγκόσμιο διευθυντήριο που αποφασίζει για τις τύχες μας. Μέχρι να μάθουμε τι ακριβώς έχει αποφασιστεί εις βάρος μας… ας δούμε τι είπε χτες ο Σίμον Πέρες.