“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

☦Ο δρόμος για την Πνευματική Κανονικότητα περνάει από τον ΧΡΙΣΤΟ. Τα άλλα φαίνονται να είναι Αντικανονικά.

Φώτο από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος – ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
Ο Θεός είναι «ευμήχανος» και έχει πολλών ειδών φάρμακα για την σωτηρία μας. ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ. Η μεγάλη υποκρισία κυριάρχησε στους ηγέτες των χριστιανικών λαών, που αν και μιλούσαν διαρκώς για την ειρήνη στην πραγματικότητα κρυφά έκλειναν συμφωνίες, Και κάθε κρυφή συμφωνία τους σήμαινε πόλεμο. Παντού βρυχώνται οι προετοιμασίες για τον πόλεμο… Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς

☦ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ «ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΟ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ (18-04-2020) ΜΕ ΤΟ “ΑΝΑΣΤΑ Ο ΘΕΟΣ”»



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ  https://www.youtube.com/watch?v

Είδε ο Δεσπότης την πινακίδα αυτή και συγκινήθηκε. Στράφηκε και μας είπε: « από εδώ πάλι θα περνάει ο Ελληνικός Στρατός για την ΠΟΛΗ» «τότε θα του παίζουνε και μουσική»

«..Θα περάσουμε γερό τράνταγμα, αλλά θα επακολουθήσει η δόξα της Ελλάδος και η λάμψη της Ορθοδοξίας..» ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ τα είπε και  ήδη άρχισαν να πραγματοποιούνται. Τον κλαίγανε τον μακαρίτη, αλλά αυτός ξύπνησε και τους τρόμαξε.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Κάπως έτσι οι οίκοι αξιολόγησης ερίζουν μεταξύ τους σε ποιο επίπεδο θα φτάσει το ποσοστό ύφεσης στην Ελλάδα (να μην σας πούμε νούμερα γιατί ζαλίζουν)