“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Κακοί εκλογικοί οιωνοί για τους ισλαμιστές του AKP και του Ερντογάν

Του Άρη Αμπατζή
Δέκα μέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, για πρώτη φορά από το 2002 το κλίμα είναι ανησυχητικό για το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν κάμψη της δύναμής του, η οποία σε συνδυασμό με την αρκετά σημαντική πιθανότητα το φιλοκουρδικό Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών να ξεπεράσει το όριο του 10%, έχει φέρει προ των πυλών τον κίνδυνο να χαθεί η αυτοδυναμία.

Η Μόσχα "κλείδωσε" το έργο του Greek Stream - Φήμες για πληρωμή προκαταβολής στην Αθήνα

ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ BRICS
Η Ρωσία θεωρεί σίγουρη την συμμετοχή της Ελλάδος στο όλο project, ενισχύοντας την φημολογία που υπάρχει ότι ήδη έχει καταβληθεί από την Ρωσία η προκαταβολή από τα τέλη διέλευσης του Greek Stream!

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΑΠΟ 43 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: 43 βουλευτές και στελέχη κατά διορισμού Ε.Παναρίτη
Κατά της εκπροσώπησης της Ελλάδας στο ΔΝΤ από την Έλενα Παναρίτη τάσσονται 43 βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με κοινή επιστολή τους.
Στην επιστολή αναφέρουν ότι πληροφορήθηκαν με κατάπληξη πως η Έλενα Παναρίτη «ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΣΑΙΝΤΑΝΑΓΙΑ

Eμφάνιση της Παναγίας στις θέσεις του Συριακού στρατού; ΝΑΙ ανεπιφύλακτα ΝΑΙ αν όχι εκεί τότε πουθενά στον κόσμο.
Oι συριακές σελίδες άναψαν πήραν φωτιά στην κυριολεξία και κυρίως αυτές που καλύπτουν το πολεμικό ρεπορτάζ από φωτογραφία που παρουσιάζει σε ένα οχυρό σε ένα από κεντρικά σημεία ελέγχου στην πόλη της Σαιντανάγια όπου και η ομώνυμη ελληνορθόδοξη μονή που ιδρύθηκε επί Ιουστιανιανού στην επιφάνεια από τζάμι παραθύρου να εμφανίζεται ένα πρόσωπο. Η ανάρτηση που συνοδεύει την φωτογραφία είναι» η Κυρία Μεριέμ η Παρθένος».Σημειωτέον ότι δεν πρόκειται για χριστιανικού τύπου ιστοσελίδες και όμως αλλά και σελίδες όπως αυτή της Κοιλάδας των Χριστιανών ….Αμήν ΠΑΝΑΓΙΆ ΜΟΥ ..

ΠΑΝΑΡΙΤΗ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣ!

Ξέρετε πόσα θα εισπράττει μηνιαίως η Παναρίτη στο ΔΝΤ; 18.000 ευρώ συν έξοδα παράστασης. Να σας θυμίσω ότι:
1.το βιογραφικό της ελέγχεται για την ορθότητά του,
2. προσεληφθη απο την κυβέρνηση του Περού για την αντιμετώπιση της κρίσης με αποτέλεσμα ο περουβιο-γιαπωνεζος πρωθυπουργός Φουτζιμόρι να καταλήξει στη φυλακή για μαζικές δολοφονίες,κατάχρηση εξουσίας και υπεξαίρεση χρήματος (μίζες) και το Περού να βυθιστεί στην ύφεση.

Σηκώσατε τα μάτια σας και ίδετε την άνω Ιερουσαλήμ

Η ζωή του μοναχού είναι σταυρός καθημερινός. Ο Ιησούς Χριστός, μας καλεί να συσταυρωθώμεν όσοι Τον αγαπώμεν και μετά θα γίνη η ανάστασις της ψυχής, η πνευματική αγαλλίασις. Δριμύς ο χειμών, αλγεινή η πήξις, αλλά γλυκύς ο παράδεισος.
Σηκώσατε τα μάτια σας και ίδετε την άνω Ιερουσαλήμ, εκεί όπου η ευτυχία, η χαρά και η μακαριότης θα διαιωνίζηται εις τους αιώνας των αιώνων! Ω, τι χαρά, τι ευφροσύνη, αιώνια να ζη κανείς πλησίον του Θεού!
Ναι, παιδιά μου, ας αγαπήσωμεν αλλήλους, διότι εκεί είναι όλο αγάπη και όποιος δεν έχει αγάπην, εκεί δεν εισέρχεται.