“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ; Πέντε θέσεις στο Δημόσιο για τον ανιψιό του Α. Μανιτάκη!

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά πέντε θέσεις στο Δημόσιο έχει ο ανιψιός του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκη. Και η μία από αυτές είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο γραφείο του Υπουργού…Συγκεκριμένα ο Μπ. Κουταλάκης (γιος της αδελφής του Υπουργού) εμφανίζεται ως Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης (και σεβαστού Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου), είναι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διδάσκοντα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας, στην Ένωση Περιφερειών και στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Μπ. Κουταλάκης είναι Λέκτορας Διοικητικής Επιστήμης Πανεπιστημίου. Στην Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου 

Ενημέρωση προς τον Ορθόδοξο Ελληνικό Λαό

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει κάποιες εξωκοινοβουλευτικές πολιτικές δυνάμεις με ποσοστά που δεν ξεπερνούν το 1%, να μοιράζουν φυλλάδια και ανακοινώσεις, και να καλούν το λαό να ξεσηκωθεί κατά της κυβέρνησης για τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μαύρη ανταπόκριση από Ουάσιγκτον !!!

Χειροτερεύουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Αρνητική αναμένεται να είναι η έκθεση της ”Τρόϊκας” γιά την Ελλάδα
Σωστό το δημοσίευμα του Reuters γιά ”καθυστέρηση” υποβολής της έκθεσης, που θα γίνει μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ. Λογικά, αν η έκθεση ήταν θετική δεν υπήρχε λόγος να καθυστερήσει ένα μήνα, εξαιτίας εκλογών στις ΗΠΑ. Το Reuters επικαλείται αξιωματούχους και διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,οι οποίοι μιλώντας στο πρακτορείο υποστήριξαν ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θέλουν να αποφύγουν πιθανό «σοκ» στην παγκόσμια οικονομία πριν τις αμερικανικές εκλογές. «Η κυβέρνηση Ομπάμα δεν θέλει τίποτα σε μακροοικονομική κλίμακα που θα μπορούσε να ταράξει την παγκόσμια οικονομία πριν τις 6 Νοεμβρίου», ανάφερε αξιωματούχος της ΕΕ στο πρακτορείο.

Άντε καλορίζικα!!! Παροπλίζουμε τα αεροσκάφη της ΠΑ για να πάρουμε τα “σαπάκια” Phantom της Γερμανίας!!!

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα του defencenet
F-4F ICE: Το "νέο" μαχητικό! - Η ΠΑ "χωματερή" της Γερμανίας
Κανονικά θα έμοιαζε με ανέκδοτο, αλλά εδώ που έχει κατρακυλήσει η χώρα και εκεί που σπρώχνουν (στο γκρεμό) οι πολιτικές ηγεσίες τις Ένοπλες Δυνάμεις, το "ανέκδοτο" μάλλον θα είναι η "επιχειρησιακή ετοιμότητα" των ΕΔ για την οποία όλοι οι πολιτικοί, δήθεν κόπτονται, αλλά συναγωνίζονται ποιος θα κόψει περισσότερα κονδύλια: Σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr, λοιπόν, το "νέο μαχητικό αεροσκάφος" της ΠΑ το οποίο προορίζεται να αποτελέσει το αντιστάθμισμα των τουρκικών stealth μαχητικών πέμπτης γενιάς, F-35 είναι τα γερμανικά ... Phantom! Αεροσκάφη που έδρασαν ιδιαίτερα αποτελεσματικά στον πόλεμο του Βιετνάμ, ως γνωστόν και μετά από διαδοχικά "λίφτινγκ" εξακολουθούν να πετάνε. 

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ‘ΡΘΕΙ ΑΠΟ (Τ)ΡΕΛΛΟΥΣ

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα από το makeleio 
4 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟ ΡΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΟΜΣΕΝ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΤΕΡΤΣΕΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ...
Ρεπορταζ: Μαρίλια Κούζου
Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η αυτόφωρη διαδικασία του κατηγορούμενου Δ.Ρέλλου, για «απόπειρα απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης» στον εκπρόσωπο των τοκογλύφων στην Αθήνα, τύραννο Τόμσεν. Το δικαστήριο καταδίκασε τον συνταξιούχο Δημήτρη Ρέλλο σε 4 μήνες φυλάκιση, εφέσιμη(πάλι καλά που δεν τον έχωσαν μέσα), με τριετή αναστολή.