“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Με κάρτα όλες οι συναλλαγές άνω των 300 ευρώ

Την προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών θα επιδιώξει το υπουργείο Οικονομικών, που επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο να περιορίσει τη φοροδιαφυγή. Στα πλαίσια αυτά, στην οδού Νίκης σχεδιάζουν την απαγόρευση του ρευστού χρήματος και την ενίσχυση του πλαστικού χρήματος. Το οικονομικό επιτελείο εξετάζει την θέσπιση μέτρων που προβλέπουν μεταξύ άλλων τημείωση του επιτρεπτού ορίου συναλλαγών με μετρητά από 1.500 ευρώ στα 300 ευρώ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ναυτεμπορική», στελέχη του υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζουν ότι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές θα προκαλέσουν πλήγμα στη φοροδιαφυγή, αφού με αυτές θα γίνεται αυτόματη καταγραφή των εσόδων των επιχειρήσεων και βεβαίωση των αναλογούντων φόρων, όπως ο ΦΠΑ. Επίσης, στο νέο σχέδιο εξετάζεται η παροχή κινήτρων προς τους πολίτες, ώστε να πραγματοποιούν συναλλαγές μόνο με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες.

Η Ψυχοπονιάρα κ. Μέρκελ !!!

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα από το zougla.gr
Μέρκελ:«Ματώνει η καρδιά μας για τους Έλληνες συνταξιούχους»
«Ματώνει η καρδιά, όταν βλέπει κανείς μειώσεις συντάξεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους στην Ελλάδα», δήλωσε η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, μιλώντας κατά την διάρκεια εκδήλωσης του προγράμματος «Διάλογος για το μέλλον της Γερμανίας», το οποίο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2011 και ολοκληρώθηκε σήμερα. Η κυρία Μέρκελ εξέφρασε την συμπάθειά της προς τους Έλληνες που πλήττονται από τις περικοπές που επιβάλλει το πρόγραμμα λιτότητας και επισήμανε ότι «αυτό ισχύει ιδιαίτερα, διότι οι ευκατάστατοι είναι τόσο "ευκίνητοι" ώστε μπορούν χωρίς πρόβλημα να εγκαταλείψουν τη χώρα».

Άρχισαν τα όργανα...

To μεγάλο μυστικό των 11 φακέλων!!!
Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός - Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Μείζον πολιτικό και οικονομικό θέμα προκύπτει από επιστολή δύο ιδιωτών οι οποίοι κατονομάζουν τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, ως τον παραλήπτη 11 φακέλων με τα πλήρη στοιχεία για τον τρόπο δράσης των «επώνυμων» φοροφυγάδων της χώρας. Έγγραφο-ντοκουμέντο, το οποίο αποκαλύπτει η zougla.gr, ανοίγει ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, καθώς εμφανίζει την πρώην κυβέρνηση και προσωπικά τον πρώην πρωθυπουργό να ήταν πλήρως ενημερωμένοι για τον τρόπο με τον οποίο στήνεται τα τελευταία χρόνια το απίστευτο πάρτι φοροδιαφυγής, που ζημιώνει ανεπανόρθωτα το ελληνικό Δημόσιο. Η παράδοση των 11 φακέλων, που -σύμφωνα με τους επώνυμους επιστολογράφους- περιέχουν αναλυτικά τραπεζικά στοιχεία για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που φοροδιαφεύγουν, ενώ παρουσιάζουν αναλυτικά και τον τρόπο δράσης που «μάτωσε» την ελληνική οικονομία, πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2011.

Οριστικά εκτός South Stream η Ελλάδα! - Ποιος θα πληρώσει για το έγκλημα;

Η αποδόμηση του σημαντικότερου - και μάλλον μοναδικού - επιτεύγματος της κυβέρνησης Κ.Καραμανλή που εκτελέστηκε με "μικροχειρουργικό" τρόπο από την κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου, είχε ως αποτέλεσμα η Ρωσία οριστικά και τελεσίδικα να εγκαταλείψει την Ελλάδα ως μέρος της διαδρομής του μεγαλύτερου αγωγού φυσικού αερίου που κατασκευάστηκε ποτέ στην Ευρώπη του South Stream. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Μόσχα (σχετικό άρθρο δημοσιεύθηκε και στην Ισβέστια), η απόφαση σε ότι αφορά την Ελλάδα είναι οριστική αφού ούτε η κυβέρνηση Παπαδήμου, ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά έδειξαν ενδιαφέρον αναθέρμανσης των σχεδίων που πολεμήθηκαν από τις ΗΠΑ και κατά πολλούς αυτή ήταν η αιτία που οδήγησαν στην πτώση την κυβέρνηση Καραμανλή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υπάρξει άλλη μία αλλαγή στον σχεδιασμό, με την Ουγγαρία να μένει εκτός και την Κροατία να εισέρχεται στην κοινοπραξία.

Ξυπνάει το τεράστιο ρήγμα του "Αγ. Ανδρέα" της Καλιφόρνια; Συνεχείς δονήσεις και ηφαιστειακή δραστηριότητα !!!

Στη νοτιοανατολική Καλιφόρνια σημειώθηκαν από την Κυριακή και μετά αρκετές δεκάδες δονήσεις, κοινή γνώμη των ειδικών είναι πως ξυπνάει το γιγαντιαίο ρήγμα του Αγ. Ανδρέα στην Καλιφόρνια με απρόβλεπτες συνέπειες. Μάλιστα πολλά site και blogs μιλάνε εδώ και μία εβδομάδα για κάποια προφητεία που μπορείτε να δείτε αναλυτικά ΕΔΩ. Οι δονήσεις αυτές δεν προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, αλλά....τρόμαξαν αρκετά πολλούς κατοίκους του Σαν Ντιέγκο. Η πιο ισχυρή δόνηση μεγέθους 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε σε απόσταση 5 χλμ. βορειοδυτικά από την πόλη Μπρόλι.

Το Άγιον Όρος γιορτάζει την κοίμηση της Θεοτόκου !!!

Απόψε θα γίνει Αγρυπνία στο Άγιο Όρος για τη γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου (15/28 Αυγούστου). Πάνω από 2000 προσκυνητές κατέφθασαν στην Ι.Μ.Ιβήρων για να συνεορτάσουν τη Κοίμηση της Θεοτόκου. Να σημειώσουμε, ότι στο μοναστήρι της Ιβήρων φυλάσσεται η Θαυματουργή εικόνα της Παναγία της Πορταϊτισσας.

Η Π/Α της Τουρκίας βομβαρδίζει…κοτόπουλα !!!

Οι Τούρκοι βομβάρδισαν 6.000… κοτόπουλα στο βόρειο Ιράκ !!!
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κουρδικής Περιφέρειας του Βόρειου Ιράκ δημοσιεύθηκε ότι εχθές το πρωί, τουρκικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα βομβάρδισαν μια περιοχή στο όρος Καντίλ του Ιράκ, κατέστρεψαν ένα αγρόκτημα στο οποίο εκτρέφονταν έξι χιλιάδες κοτόπουλα…

Δεν ήταν μόνο η Σμύρνη. Οι τουρκικές σφαγές σε αριθμούς !!!

Ο Αμερικανός πρόξενος στη Σμύρνη το 1922,Τζόρτζ Χόρτον δεν ονόμασε το βιβλίο που έγραψε αργότερα, τυχαία “Η μάστιγα της Ασίας”. Μελετώντας τις σφαγές που είχαν διαπράξει οι Τούρκοι πριν από τη Σμύρνη κατάλαβε ότι η μαζική εξολόθρευση των Ελλήνων από τη Σμύρνη ,δεν ήταν η πρώτη και μοναδική μαύρη σελίδα στην ιστορία τους.  Γράφει ο Χόρτον ,παρουσιάζοντας και πίνακες με αριθμούς: ΟΠΩΣ θα αποδείξω σε ένα από τα επόμενα κεφάλαια του βιβλίου, από τότε που πρωτοέκανε την εμφάνιση του ως μεγάλος εχθρός του χριστιανισμού, ο μουσουλμανισμός εξαπλώθηκε αποκλειστικά με το σπαθί και τη βία.

Ο αρχικατσαπλιάς Σουλεϊμάν και η τηλεοπτική μας τουρκολαγνεία

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ διαφημίζει την προβολή νέου τουρκοσήριαλ. Για την ακρίβεια καραμπινάτη πατσαβούρα νεοθωμανικής προπαγάνδας. Μια μυθιστορηματική και επική αφήγηση του βίου του Σουλεϋμάν του «Μεγαλοπρεπή»! Του γνωστού αρχικατσαπλιά σφαγέα μεμέτη. Κι αυτό θα το φάμε στη μάπα από τις δημόσιες συχνότητες, από την περιουσία του Ελληνικού Λαού; Τι θα ακολουθήσει; Η ζωή του Μωάμεθ του Πορθητή; Θα φτιαχτούμε με την άλωση της Πόλης; Να φχαριστηθούμε και το κάψιμο της Σμύρνης; Bάλτε και λίγο Τοπάλ Οσμάν, τον Άϊχμαν του Ποντιακού Ελληνισμού. Να πουλάει τηλεθέαση κι ό,τι να ‘ναι.