“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ρωσική στρατιωτική πηγή: Το αμερικανικό αντιτορπιλικό κατευθύνεται στην Οδησσό

Πηγή από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, την Παρασκευή, ανέφερε ότι το αντιτορπιλικό των ΗΠΑ «Donald Cook», που βρίσκεται, ήδη, στη Μαύρη Θάλασσα από την Πέμπτη, έχει πορεία προς το λιμάνι της Οδησσού της Ουκρανίας.
Η πηγή τόνισε ότι δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιώσει τους σκοπούς της επίσκεψης. Ωστόσο,  πρόσθεσε ότι  το υπουργείο Άμυνας έχει υπόψη του τη διέλευση του γαλλικού πολεμικού «Dupuy-de-Lôme»,  από τα Στενά του Βοσπόρου, το οποίο ισχυρίζεται ότι  ήρθε στον Εύξεινο Πόντο για «να αξιολογήσει την κατάσταση».

Η ΝΕΑ «ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στις 25 Μαρτίου γιορτάσαμε την επέτειο της επανάστασης του 1821 και της έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων. Τώρα, στις 10 Απριλίου 2014, γιορτάζουμε την έξοδο της χώρας στις αγορές για να πάρουμε δανεικά και αυτό είναι, όπως παρουσιάζεται, το μεγαλύτερο εθνικό κατόρθωμα των τελευταίων ετών. Από τούδε και στο εξής η ημέρα αύτη θα γράφει με χρυσά γράμματα, θα καθιερωθεί σαν νέα εθνική γιορτή και πολύ πιθανό θα γίνονται και παρελάσεις άσχετα αν κάποια δήμαρχοι είναι εναντίον των παρελάσεων, παρά μόνο των γκέι παρελάσεων. 

Νέες αθλιότητες οδεύοντας προς το Πάσχα. Το Χάρβαρντ ανακάλυψε το «Ευαγγέλιο της Συζύγου του Ιησού»

-Η φράση: «ο Ιησούς τούς είπε, "η γυναίκα μου"...», έχει αναστατώσει την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα
-Επιστημονικό περιοδικό του Χάρβαρντ επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά του
-Ο πάπυρος χρονολογείται από τον 6ο μ.Χ. αιώνα - Το μέγεθός του είναι ίσο με μια πιστωτική κάρτα
- Τι άλλο γράφει - Τυχαίο που ανακοινώνεται πριν το Πάσχα;
Σάλο αναμένεται να προκαλέσει η ανακοίνωση επιστημονικού περιοδικού του Χάρβαρντ σύμφωνα με το οποίο, ο πάπυρος που είχε ανακαλυφθεί και ανέφερε στα αρχαία κοπτικά τη φράση «ο Ιησούς τούς είπε, "η γυναίκα μου...», φαίνεται να είναι πραγματικός και όχι πλαστός.

Η υπέρτατη πρόκληση! Διακωμωδούν Άγιες μέρες το μέγα μυστήριο της Ιεράς Εξομολόγησης

Την φωτογραφία με τον δημοσιογράφο και εκδότη Θέμο Αναστασιάδη, πήραμε από την ιστοσελίδα «protothema» από όπου διαβάσαμε και την είδηση που ακολουθεί:
«Ο καθένας μπήκε στη δική του θέση και η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού ξεκίνησε! Το βράδυ της Τετάρτης, η Δούκισσα μπήκε στο εξομολογητήριο και αποκάλυψε τις αμαρτίες της στον... εξομολόγο Θέμο Αναστασιάδη.

Χάιλ! Μέρκελ! Οι μελλοθάνατοι … θα αντιδράσουν ... προσεχώς!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η αποικία της Γερμανίας υποδέχεται την Αυτοκράτειρα της. Η Μέρκελ έρχεται προφανώς για να επιθεωρήσει την "Μπανανία" αλλά και να ενισχύσει τους εγχώριους Γερμανοτσολιάδες στην απελπισμένη προσπάθεια τους να μας πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς.
Φυσικά προετοίμασαν το έδαφος με την "στημένη" έξοδο στις αγορές όπου έχουμε το παράδοξο αυτοί που αρνήθηκαν να μας δανείσουν (και μας έφεραν το ΔΝΤ) όταν το χρέος μας ήταν 120% του Α Ε Π να μας δανείζουν τώρα που έχει εκτοξευθεί στο 170%. Βέβαια δεν μας λένε ότι ο νέος δανεισμός γίνεται με το Αγγλικό δίκαιο που σημαίνει ότι οι δανειστές μπορούν να κατάσχουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία! 

Άγιος Νεκτάριος :O Έλληνας εγεννήθηκε από θέληση της Θείας Πρόνοιας διδάσκαλος της ανθρωπότητας

Για τους σημερινούς ανιστόρητους, τους ανθέλληνες τους τουρκολάγνους και προσκυνημένους «Έλληνες»

ΤΟΠΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ
Γιατί είναι σφραγισμένη εδώ και 193 χρόνια η κεντρική πύλη του Πατριαρχείου;
Εδώ και 193 χρόνια, η κεντρική πύλη του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι είναι σφραγισμένη. Όποιος θέλει να εισέλθει στον χώρο όπου τους τελευταίους αιώνες εδρεύει η πρωτόθρονη Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως, γίνεται μάρτυρας ενός συνεχούς βουβού θρήνου αλλά και τιμής σε έναν άνθρωπο που προτίμησε τη θυσία.