“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ποιον λέει «κωλόπαιδο» ο Καμμένος

Άστραψε και βρόντηξε ο Πάνος Καμμένος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, εναντίον του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού, Ν. Παπανδρέου. Αφορμή για την επίθεση στάθηκαν οι δηλώσεις του Ν. Παπανδρέου στον Χ. Ράπτη. Ο Π. Καμμένος αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ρέ κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί ? Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο. Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν. Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Με εταιρείες στην Ελβετία .Άσε τον αστακό και το Ελληνικό. ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ?».


Το σχέδιο αρπαγής της Ελλάδας

Το σχέδιο αρπαγής της Ελλάδας για ένα κομμάτι ψωμί από διάφορους "επενδυτές" και "οίκους" (από την Κίνα μέχρι τη Γερμανία και από την Αμερική μέχρι την Ουκρανία) είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη.
Γι' αυτό και δεν βγάζουν τις ελληνικές τράπεζες από την ασφυξία που τις έχουν καταδικάσει διεθνώς, καθώς δεν μπορούν να δανειστούν πλέον ούτε από τις περίφημες "Αγορές" ούτε από άλλα τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού. Και πεθαμένες τράπεζες σημαίνει πεθαμένη αγορά και παραγωγή. Και πεθαμένη αγορά σημαίνει πεθαμένη χώρα. Όταν οι τράπεζες δεν δίνουν -γιατί δεν έχουν να ρίξουν ζεστό χρήμα στο εμπόριο και στην παραγωγή για να κινηθεί η μηχανή της ανάπτυξης- επέρχεται ο δια της ασφυξίας θάνατος, όπως λένε οι γιατροί. Λίγο πριν αφήσει η χώρα την τελευταία της πνοή -να μου το θυμηθείτε- θα κατέβουν ξαφνικά από τον ουρανό διάφορα σεραφείμ και χερουβίμ με τα δολάρια, τα ευρώ, τα κινέζικα γιουάν  ή τα γιαπωνέζικα γεν και θα μας σώσουν. Πως; Αγοράζοντας τα πάντα σε αυτή την πανέμορφη χώρα, από παραλίες, λιμάνια και αεροδρόμια, μέχρι τράπεζες, ενέργεια και ακίνητα. Και φυσικά θα αγοράσουν και εμάς σαν ένα φθηνό, πεινασμένο εργατικό δυναμικό. Και τώρα αποκαλύπτεται γιατί ο μοιραίος Γιώργος -ο γνωστός Γιώργος- είπε όχι στον Πούτιν και στους Κινέζους που πριν ενάμιση χρόνο πρότειναν δάνεια στην Ελλάδα με πολύ χαμηλότερα επιτόκια από αυτά των ληστών της τρόικας. Μας έδιναν 25 δισ. ευρώ οι Ρώσοι και άλλα 25 δισ. οι Κινέζοι -πριν ενάμιση χρόνο αυτά- με διακρατικές συμφωνίες που θα έβαζαν σαν εγγύηση εξόφλησης των δανείων μέρος του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας (φυσικό αέριο και πετρέλαια που αποδεδειγμένα πλέον υπάρχουν στο ελληνικό υπέδαφος). Έπρεπε να μας ρίξουν στο "στόμα του λύκου" για να μας κατασπαράξει. Και το κατάφεραν. Αντισταθείτε.  Είναι η μόνη λέξη που μπορώ να σας πω τώρα που μπήκαμε στο 2012. Ο δρόμος θα είναι μακρύς και οδυνηρός. Αντισταθείτε με κάθε νόμιμο τρόπο και κυρίως πετάξτε στα σκουπίδια τους δούλους πολιτικούς που κοιτάζουν  μόνο πως θα διατηρήσουν τις καρέκλες τους στη Βουλή. Αντισταθείτε με κάθε τρόπο γιατί θέλουν να μας αρπάξουν την ωραία μας Ελλάδα.

Αποτυχημένοι ακόμη και σαν Γκέμπελς!

"...Μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, στις οποίες δεν επετράπη η είσοδος, οι κ.κ. Παπαδήμος, Καμίνης και Καψής μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...." ή η αλήθεια των μνημονίων σαν το κατάμουτρο ψέμα τους.

“…Μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, στις οποίες δεν επετράπη η είσοδος, οι κ.κ. Παπαδήμος, Καμίνης και Καψής, παρακάθησαν στο γεύμα, συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας ευχές για καλή χρονιά με τους αστέγους και απόρους, από τους οποίους άκουσαν αιτήματα για ενίσχυση των προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας…” ‘Έτσι έγραφε ακριβώς -και από εκεί αντέγραψα την είδηση για την ανάρτηση στο προσωπικό μου μπλογκ-το ΔΟΛιο* in.gr*. Να σημειωθεί ότι ο φυτευτός και εγκάθετος Παπαδήμος συνοδευόταν από τον πρώην διευθυντή της ναυαρχίδας του ΔΟΛ -και τώρα με τη σειρά του κι αυτός εγκάθετος -Υπουργό Προπαγάνδας Παντελή Καψή. Όμως η ίδια η είδηση συνοδευόταν από φωτογραφικό υλικό που διέψευδε ακόμη και αυτή την αδέξια σύνταξη της. ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!! Όπου τουλάχιστον έμενε χώρος από τη στρατιά των παρείσακτων-φιλάνθρωπων και καλά!-μεγαλοσχήμονων επισκεπτών και την ασφυκτική συνοδεία των ανθρώπων της Ασφάλειας τους. Όταν λοιπόν σε τόσο οφθαλμοφανή ή μάλλον εξόφθαλμα και αυταπόδεικτα γεγονότα ψεύδονται τόσο ξεδιάντροπα και ανερυθρίαστα μπρος στα μάτια μας, ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΔΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΦΑΝΗ και ΕΥΚΟΛΟΑΠΟΔΕΙΚΤΑ, εκεί όπου χρειάζεται και η συνέργεια της λογικής που δυστυχώς δεν την διαθέτουμε όλοι.
Υ.Γ. Το πιο ενδιαφέρον βρίσκεται στο ότι το απογευματινό κείμενο της ανάρτησης του in.gr διορθώθηκε! Το ψέμα σκόνταψε στα κοντά του ποδάρια και οι Γκεμπελοκαψήδες ρεζιλεύτηκαν για μια ακόμη φορά!

Αποκάλυψη-σοκ: Η ΜΙΤ θα κατέστρεφε μεγάλο φράγμα στην Ελλάδα!

Πρώην στέλεχος της ΕΥΠ ο Νίκος Πελεκάσης που υπηρετούσε στο Τμήμα Προστασίας Δημόσιας Ασφάλειας της υπηρεσίας, μετά από 15 χρόνια σιωπής προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις τουρκικές «μαύρες» επιχειρήσεις εμπρησμού των ελληνικών δασών, αλλά προβαίνει σε αποκαλύψεις για πρώτη φορά και σε μία αποτραπείσα από την ΕΥΠ  επιχείρηση της ΜΙΤ με στόχο την ανατίναξη μεγάλου υδραγωγείου που εικάζεται ότι ήταν είτε το φράγμα του Μαραθώνα είτε τα φράγματα Κρεμαστών του Αχελώου στην Αιτωλοακαρνανία, είτε του Αλιάκμονα στην Μακεδονία.  Στην πρώτη περίπτωση θα κατάφεραν κρίσιμο κτύπημα στην πρωτεύουσα της χώρας, ενώ στην δεύτερη περίπτωση θα ερήμωνε η κεντρική Μακεδονία. Πρόκειται για μία κλασική επιχείρηση προσβολής στρατηγικών υποδομών της αντίπαλης χώρας, η οποία εν καιρώ ειρήνης λαμβάνει το χαρακτήρα "μαύρης επιχείρησης". Όπως αναφέρει ο Νίκος Πελεκάσης στο dailynews24h.gr  οι πράκτορες της ΜΙΤ ακολουθούσαν συγκεκριμένο δρομολόγιο συνέλεγαν κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών πληροφορίες για προγραμματισμένους εμπρησμούς στα ελληνικά δάση. Όπως εξηγεί «όλον τον χρόνο εξετάζαμε προσεκτικά και διασταυρώναμε τις πληροφορίες που “φωτογράφιζαν” Τούρκους πράκτορες αλλά και απλούς πολίτες που σχεδίαζαν εμπρησμούς για τους καλοκαιρινούς μήνες. "Συνήθως, έφταναν στη χώρα μας το φθινόπωρο, Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, με πλαστά χαρτιά ή και χωρίς καθόλου χαρτιά. Η υπηρεσία διακριτικά και με πλήρη μυστικότητα παρακολουθούσε με τα μέσα που διαθέτει όλες τις κινήσεις τους και εμείς επεμβαίναμε την κατάλληλη στιγμή». Από τη στιγμή που έφταναν στην Ελλάδα, ο πρώτος στόχος τους ήταν να εξοικειωθούν με την ελληνική πραγματικότητα και να ανιχνεύσουν τους στόχους τους. «Πρώτο μέλημά τους», λεει ο N.Πελεκάσης, «ήταν να συναντήσουν την επαφή του εδώ, που ήταν συνήθως κάποιος Τούρκος πράκτορας. Αφού μάθαιναν μερικές ελληνικές λέξεις και κάποιες στάνταρ φράσεις, σχεδίαζαν και αποφάσιζαν ποιο θα ήταν το σημείο που θα έβαζαν τη φωτιά. Συνήθως, επέλεγαν παρθένα δάση ή μεγάλες εκτάσεις σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα ή σε άλλες μεγάλες πόλεις». Του ζητάμε να μας εξηγήσει με ποιο τρόπο οργάνωναν των εμπρησμό και τι μέσα χρησιμοποιούσαν. «Όταν μετά από έρευνα που έκαναν κατέληγαν τελικά σε ποια περιοχή θα βάλουν τη φωτιά, δύο μέρες πριν από τον εμπρησμό πήγαιναν επί τόπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνοντας αναγνωριστικές βόλτες είτε με αυτοκίνητο είτε πεζή. Στη συνέχεια, πάντα βραδινές ώρες, τοποθετούσαν στα σωστά σημεία τους εμπρηστικούς μηχανισμούς. Όλοι οι μηχανισμοί είχαν ρολόι προγραμματισμένο να πυροδοτήσει την πυρίτιδα είτε έπειτα από δώδεκα ώρες είτε έπειτα από επτά μέρες». Το ερώτημα είναι τι θα γίνει από εδώ και στο εξής μετά από αυτές τις αποκαλύψεις;  Θα ζητηθεί από την Τουρκία να αποδοθούν στην Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι των εμπρησμών;