“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Spiegel προς Α.Μέρκελ: "Άγκελα άλλαξε στάση απέναντι στην Ελλάδα - Διαλύεις την ευρωζώνη"

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EUROGOUP - ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ
Σκληρή κριτική ασκεί πλέον μερίδα των γερμανικών ΜΜΕ που έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Α.Μέρκελ με την αδιάλλακτη στάση της απέναντι στην Ελλάδα οδηγεί την ευρωζώνη σε διάλυση, και την χώρα μας σε αλλαγή γεωπολιτικής πορείας.

Την ΛΑΜΠΡΗ θα “σουβλίσουμε” την “εθνική λαμογιά”;

ΦΩΤΟ από www.arcadiaportal.gr
Προσπαθούμε να συνέλθουμε και μετά να διασταυρώσουμε αν ισχύει αυτή η δήλωση;
"Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου ότι θα έχουμε χρεοκοπία μαζί με τον οβελία εάν δεν μπορέσει η κυβέρνηση σε αυτές τις δυο βδομάδες που μεσολαβούν να συμφωνήσει με τους εταίρους" ΠΗΓΕΣ www.real.gr olympia.gr 29/3/2015

To λέει η καρδιά του! Ο Μητροπολίτης που σόκαρε και αποστόμωσε Γερμανούς Δημοσιογράφους!

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας αποστόμωσε και σόκαρε τους Γερμανούς Δημοσιογράφους που κατηγόρησαν τους Έλληνες για τεμπέληδες και αμφισβήτησαν την κρίση που περνά η χώρα.
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως, σύμφωνα με το romfea.gr, μιλώντας στον Alpha για την εν λόγω επίσκεψη των Γερμανών και τις εικόνες που συνάντησαν, αλλά και τα νούμερα που δείχνουν το μέγεθος της ανθρωπιστικής κρίσης επεσήμανε «την Παρασκευή μία ομάδα Γερμανών Δημοσιογράφων επισκέφτηκε την Δυτική Θεσσαλονίκη και την Μητρόπολη μας για να δουν αν υπάρχει κρίση.

"Ο κόσμος τα 'χει τούμπανο, κι εμείς κρυφό καμάρι";

Κάτω από τη σκιά της Γερμανίας: Το σκίτσο του Economist που συνδέει τη Μέρκελ με τους Ναζί
Το βρετανικό περιοδικό Economist δημοσιεύει άρθρο με σκίτσο, στο οποίο φαίνεται η Καγκελάριος Μέρκελ να κρατάει στο χέρι της ένα περιστέρι που έχει στο ράμφος του ένα κλαδί ελιάς, συμβολίζοντας την ειρήνη. Όμως η σκιά του στον τοίχο είναι ένα έμβλημα που παραπέμπει στο Τρίτο Ράιχ.

Οι «Εξωγήινοι» μιλούσαν… Τουρκικά!!!

ΦΩΤΟ: Επιμέλεια-σχεδιασμός, προσφορά του epanastasilae.blogspot.gr
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Βλέπετε τι κάνει η νεοοθωμανική υστερία που έχει καταλάβει την γειτονική χώρα με τον Ερντογάν τον «Μεγαλοπρεπή»; Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από μουσουλμάνους και μάλιστα Τούρκους, τώρα… έφτασαν και στο διάστημα! Άφεριν! Μάλιστα, αν δεν το πιστεύετε την αποκάλυψη αυτή ότι οι εξωγήινοι μιλούν… τουρκική διάλεκτο και συνεπώς είναι… τουρκικής καταγωγής, την κάνει η τουρκική εφημερίδα Habertürk, επικαλούμενη… απόρρητη αναφορά της ισπανικής μυστικής υπηρεσίας, CNI!

Αμερικανοί γερουσιαστές κατηγορούν την Τουρκία για έλλειμμα δημοκρατίας

Πέντε Αμερικανοί γερουσιαστές επικρίνουν την Τουρκία ότι απομακρύνεται από τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου σε επιστολή προς τον Γραμματέα του State Department,  Τζον Κέρι, η τρίτη μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες και προτρέπουν τον Υπουργό να συζητήσει τις ανησυχίες τους με την Άγκυρα, καθώς και να αυξήσει το διάλογο με οργανώσεις της τουρκικής κοινωνίας των πολιτών.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

Οι Αμερικανοί ενισχύουν τον Εύξεινο Πόντο με μαχητικά «θανάσιμης εμπειρίας» απέναντι στα ρωσικά

Στο πλαίσιο της αυξανόμενης στήριξης των συμμάχων του ΝΑΤΟ της Ανατολικής Ευρώπης, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μετασταθμεύσει επιπλέον μαχητικά αεροσκάφη στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, 12 μαχητικά αεροσκάφη F-15 Eagle εμφανίστηκαν την Παρασκευή στην Ολλανδία και αργότερα θα μετακινηθούν στη Βουλγαρία, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ (USAF).