“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Το ένδοξο γένος των Ελλήνων πεθαίνει στις ουρές της υποτέλειας….

Άνδρας πέθανε στην ουρά περιμένοντας να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ - Παρενέβη ο εισαγγελέας 
Ενας άνδρας, 70 ετών, κατέληξε το μεσημέρι της Τρίτης, περιμένοντας στην ουρά έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Συγκεκριμένα, ο 70χρονος ένιωσε δυσφορία έξω από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην στην οδό Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη και λιποθύμησε. Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Εκεί, έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Προετοιμασίες της Άγκυρας για εισβολή στην Συρία

Την παρούσα στιγμή, Τουρκικά άρματα μάχης Μ48 και Μ60 έχουν λάβει θέσεις μάχης σε κατάλληλα προετοιμασμένα αναχώματα στα σύνορα με τη Συρία. Συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν κοντά στην πόλη  Αΐν αλ-Αράμπ ή Κομπάνι στα Κουρδικά, η οποία τις τελευταίες μέρες είναι στόχος των τζιχαντιστών. Οι μάχες είναι έντονες και εκατοντάδες πρόσφυγες έχουν ήδη εγκαταλείψει την πόλη.

ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η τουρκική υποκρισία και διπροσωπία σε όλο της το μεγαλείο.
Ενώ από την μια ο ίδιος ο Ερντογάν διατείνεται πως η Τουρκία συντάσσεται με τις δυνάμεις που μάχονται τους Τζιχαντιστές, από την άλλη ουσιαστικά έχει αφήσει ελεύθερο το πεδίο δράση των Τζιχαντιστών μέσα στην Τουρκία όπου έχουν δημιουργήσει κυριολεκτικά κράτος εν κράτη με την σιωπηρή, αν όχι στήριξη τουλάχιστον ανοχή του ίδιου του Ερντογάν, που ξεπληρώνει παλιά γραμμάτια στήριξης του από τους δολοφόνους του Ισλαμικού Χαλιφάτου.