“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ο Χριστιανός δεν περιμένει την εμφάνιση επί γης του Αντιχρίστου, για να πολεμήσει, ήδη πολεμά

Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης
Ο Χριστιανός δεν περιμένει την εμφάνιση επί γης του Αντιχρίστου, για να πολεμήσει, ήδη πολεμά. 
Λέει ο Απόστολος Παύλος ότι τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος είναι η αγάπη, η χαρά, η ειρήνη, η μακροθυμία, η πίστη, η εγκράτεια. Επίσης όμως, λέει ο Χριστός ότι στην ψυχή του ανθρώπου υπάρχουν πάθη: ο θυμός, ο φόνος, η πορνεία, η μοιχεία, η ασέλγεια, η αναίδεια, η ακαταστασία, η φιλονικία. 

Γιατί δίδονται στὶς Στοὲς οἱ φοβεροὶ ὅρκοι; Ποιὰ εἶναι τὰ «βαρύτιμα» μυστικὰ πού θέλουν νὰ «κρύψουν» οἱ μασόνοι;

ΦΡΙΚΤΟΙ ΟΡΚΟΙ – ΕΡΕΒΩΔΗ ΜΥΣΤΙΚΑ B΄
Οἱ φοβεροὶ μασονικοὶ ὅρκοι ποὺ δίδονται ἀπὸ τοὺς τέκτονες στὶς Στοὲς (δύο ἀπὸ αὐτοὺς τοὺς ὅρκους δημοσιεύσαμε – γιὰ πρώτη φορὰ στὴν Ἑλλάδα – στὸ προηγούμενο φύλλο τοῦ «Ὀρθοδόξου Τύπου»), δίδονται προφανῶς γιὰ νὰ κρύψει ἡ Μασονία κάποια μυστικά, κάποιες διδασκαλίες καὶ πρακτικές της, τὶς ὁποῖες θέλουν – ἢ ἤθελαν, γιὰ λόγους εὐνόητους – νὰ κρατήσουν κρυφές, μυστικές, ἰδιαίτερα εἰς ἄλλους καιρούς.

Γιατί η Ρωσία σπρώχνει τον παρανοϊκό Ερντογάν να κάνει το μοιραίο του λάθος ;

Είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία ως ιμπεριαλιστική υπερδύναμη, έρχεται αντιμέτωπη με τις προβλέψεις μιας συνθήκης που ενδεχομένως πολλοί στις μέρες μας θα εύχονταν να μην είχε υπογραφεί…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Και αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που σε συνθήκες απρόβλεπτων γεωστρατηγικών αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων, και φυσικά σε συνθήκες υπερσυσσώρευσης βαρέων οπλικών συστημάτων, η Ρωσία βρίσκεται αντιμέτωπη με… ένα καθεστώς που αισθάνεται να φυλακίζει την πολεμική της μηχανή.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ "ΠΛΗΡΩΜΑ" ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ

Αφιέρωμα της ρωσικής τηλεόρασης στον Άγιο Παΐσιο: "Η Τουρκία θα καταστραφεί από την Ρωσία και η Πόλη θα γίνει πάλι ορθόδοξη"

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Την προφητεία του Άγιου Παϊσιου που αναφέρει την καταστροφή της Τουρκίας από την Ρωσία και την επανορθοδοξοποίηση της Κωνσταντινούπολης μετά τον Μεγάλο Πόλεμο, παρουσιάζει η ρωσική τηλεόραση σε ένα λεπτομερές αφιέρωμα-ντοκιμαντέρ πάνω στον βίο του Αγίου και τις διδαχές του.

Το τέλος της Τουρκίας έρχεται από την ΚΑΣΠΙΑ

ΦΩΤΟ από karfotiko.blogspot.com 
Δεν φοβούνται μόνο τις πυραυλικές επιθέσεις από την Κασπία τρέμουν στην ιδέα μήπως ανοίξουν οι πόρτες από τις οποίες μπήκαν οι πρόγονοι τους στην Ρωμαίικη Βυζαντινή Αυτοκρατορία γιατί ξέρουν ότι και πάλι δια μέσου  αυτών θα φύγουν.

ΑΙΝΟΥΜΕΝ, ΕΥΛΟΓΟΥΜΕΝ, ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ !!!

Ευχαριστώ τον Άγιο Γέροντα από τη Μακεδονία Του Θεού, που μου εμπιστεύτηκε τις Ουράνιες Αποκαλύψεις Της Παναγίας Σουμελά για τα μέλλοντα να συμβούν.
Είναι φανερό σε μένα, και ελπίζω και στους αναγνώστες, ότι όλοι οι ουράνιοι νόες είναι εδώ, κάτω στη γη. Τόσο πολύ μας αγαπούν!. Εμφανίζονται αισθητά σε όσους έχουν κατάσταση πνευματική, και αοράτως στους εν μετανοία, και μας παροτρύνουν όλους προς τη διαρκή, και τίμια μετάνοια και σωτηρία!

Ευθεία απειλή προσβολής της Τουρκίας με πυρηνικά όπλα από Ρώσους αξιωματούχους!

"ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ"
του Βασίλη Καπούλα
Ρώσος αξιωματούχος γνωστοποίησε πως έχει τεθεί σε ισχύ το σύστημα "Περίμετρος" ή αλλιώς "Νεκρό Χέρι" το οποίο εξασφαλίζει στη Ρωσία δυνατότητα ανταπόδοσης δεύτερου πυρηνικού πλήγματος και αφορά τους κινητούς εκτοξευτές στρατηγικών βλημάτων Topol-M και Yars!