“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΒΟΜΒΑ: Συλλήψεις για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκαν περί τα 20 εντάλματα σύλληψης διακεκριμένων επιχειρηματιών αλλά και πρώην υψηλόβαθμων στελεχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για την υπόθεση μεγάλου δανείου που χορηγήθηκε από την παλιά διοίκηση της εν λόγω τραπέζης. Οι κατηγορίες που αποδίδονται (σε φάση ασφαλώς διερεύνησης) είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν σε επισφαλείς χρηματοδοτήσεις διακεκριμένων επιχειρηματιών, δηλ. δάνεια που δόθηκαν χωρίς τις επαρκείς εγγυήσεις.

Που κτίζεται άραγε ο "πολιτισμός" και η "ευημερία" του κόσμου;

imverias.blogspot.gr

Κορυφαία σκηνή δημοσιογραφίας! Η Τρέμη ανακαλύπτει ότι ο Ξηρός στις άδειες του έπαιζε μπαγλαμαδάκι !

( το βίντεο είναι σχεδόν από το 1990)

Μια με τον Ξηρό και μία με τον Λιάπη, έμειναν οι μίζες πάλι αμανάτι !!!

Όταν πήγαν να ακουμπήσουν τους εγχώριους ολιγάρχες για τις μίζες των δις στα εξοπλιστικά “απέδρασε” ο Ξηρός! Kοίτα ρε κάτι συμπτώσεις!
Όταν ακουμπήσανε την ελίτ της εγχώριας διαπλοκής, η οποία εμπλέκεται σε εμπόριο όπλων-μια χούφτα νταβατζήδες-ξαφνικά ανακαλύψαμε τις πλαστές πινακίδες του Λιάπη, τον μιζαδόρο Μισέλ και το κρεσέντο απογειώθηκε με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, του ρουκετάκια.

Μέχρι κι οι Τούρκοι έψαχναν για τον Ξηρό, στο Αιγαίο!!!

19 παραβιάσεις έκαναν σήμερα οι Τούρκοι στο Αιγαίο.
Οι 15 απ΄ αυτές έγιναν από αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου. Όπως έλεγε αστειευόμενος αξιωματικός “φαίνεται ότι έψαχναν κι αυτοί για τον Ξηρό”. Τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου έχουν εκτενείς αναφορές για το θέμα.