“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΕΛΕΟΣ!! Ο Άδωνις τρομοκρατεί με εκτροχιασμό της χώρας, δείχνοντας τα τρενάκια του!!!

Ο Λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!

Παναγίας Αγάπης Πρόσωπον

Ουράνιες αποφάσεις που έμελλε ν’ αρχίσουν να υλοποιούνται στις αρχές του 11ου αιώνα και να ολοκληρώνονται κατ’ ευδοκία  στις ημέρες μας....

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ωρών

Ελάχιστα 24ωρα πριν από το στήσιμο της κάλπης τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων - και όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας και όσων έχουν στα χέρια τους για ιδία χρήση τα επιτελεία των κομμάτων - δείχνουν πως η πρώτη θέση έχει κλειδώσει χωρίς ουσιαστικά περιθώρια ανατροπής. 

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ; ΚΑΙ ΑΛΛΟ «ΘΕΡΜΟ» ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όπως φαίνεται συνεχίζεται το σήριαλ των «θερμών» επεισοδίων στο ανατολικό Αιγαίο με τους Τούρκους να ανακοινώνουν το ένα μετά το άλλο επεισόδιο επιμένοντας να δημιουργούν συγκρουσιακή ατμόσφαιρα και μάλιστα παραμονές των ελληνικών εκλογών με άγνωστες συνέπειες.

Με Τσίπρα ή χωρίς η ΕΕ θέλει την Ελλάδα εντός ευρώ

Ανεξαρτήτως έκβασης των εκλογών στην Ελλάδα η ΕΕ θέλει να παραμείνει η χώρα στην οικογένεια του ευρώ.
Η θέση αυτή διατυπώθηκε πολλές φορές το τελευταίο διάστημα από υψηλόβαθμους αξιωματούχους των Βρυξελλών, όπως για παράδειγμα τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ. «Δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα» τόνισε. «Η Ελλάδα δεν θα εγκαταλείψει την ευρωζώνη και δεν πρόκειται να της υποδειχθεί να το κάνει».

Φεύγει οριστικά η εταιρεία TOTAL από την κυπριακή ΑΟΖ

Ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τον Πρόεδρο της Βουλής, δήλωσε ότι το ενδεχόμενο μιας διευθέτησης με τον γαλλικό πετρελαϊκό κολοσσό Total είναι απομακρυσμένο.
Ο Υπουργός Ενέργειας ανέφερε ότι οι λόγοι για τους οποίους η Total προτίθεται να αποχωρήσει από την κυπριακή ΑΟΖ είναι γεωλογικοί, γεωφυσικοί και οικονομικοί.

Η ΟΝΝΕΔ θεωρεί υπεύθυνο μόνο το “Βασιλάκη” και όχι αυτούς που διόρισαν το “Βασιλάκη”;;;

Σχόλιο Θ.Π.: Συμφωνούμε με το σποτάκι, αλλά καλό θα ήταν να μας έλεγε η ΟΝΝΕΔ ποιοι απ’ τους συγκυβερνώντες ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ; ‘Έτσι για να ξέρουμε…
Προεκλογικό σποτ της νεολαίας της ΝΔ κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων! (Video)
Ο δημόσιος υπάλληλος που αντιτίθεται στην αξιολόγηση, πίνει το φραπέ του, δεν σηκώνει τηλέφωνο, τον τοίχο πίσω του κοσμούν αφίσες της συνδικαλιστικής του παράταξης και είναι συνδεδεμένος με την καρέκλα. Μ’ ένα σμπάρο, πολλά τρυγόνια στο σποτάκι της νεολαίας της ΝΔ.

Τα προεκλογικά σπότ επιβεβαιώνουν την προφητεία του Ιωσήφ Βατοπαιδινού!

Εκπληρώνεται η προφητεία; "Έρχεται πολιτειακή ανωμαλία".
Όταν κάποιοι πιστοί ζήτησαν από τον γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινό ένα σημείο πριν από τα γεγονότα τους λέει:
"Θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία. Μόλις γίνει η πολιτειακή ανωμαλία θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο. Το κεφάλαιο είναι διεθνές, εβραϊκό. Μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Η ελλάδα τότε θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει. Τότε θα γίνει η πρόκληση, πάνω σε αυτή την αναμπουμπούλα.