“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Με ελικόπτερο ο Πούτιν στις μεγαλύτερες Στρατιωτικές Ασκήσεις που έγιναν ποτέ μετά την Σοβετική Εποχή !

Ο Ρώσος πρόεδρος επιθεωρεί τις στρατιωτικές ασκήσεις από ελικόπτερο στη νήσο Σαχαλίν στον Ειρηνικό, βόρεια της Ιαπωνίας 
Μόσχα, Ρωσία
Τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις επιχειρησιακής ετοιμότητας στη σύγχρονη ιστορία της Ρωσίας επιθεώρησε από αέρος ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι ασκήσεις εντάσσονται στις προσπάθειες ενίσχυσης της στρατιωτικής ικανότητας και επιχειρησιακής ετοιμότητας των ρωσικών δυνάμεων, χωρίς να στοχεύουν κατά συγκεκριμένου έθνους σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας.

Δικτάτωρ ο Διδάκτωρ !!!

Από τον Ερντογάν στερήθηκε ο τίτλος του επίτιμου Διδάκτορα επιστημών !!!
Το Επιστημονικό Συμβούλιο του συριακού Κρατικού Πανεπιστημίου του Χαλεπιού αποφάσισε να στερήσει τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα επιστημών στον τομέα των διεθνών σχέσεων από τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Παπακωνσταντίνου: "Παραπέμπετε εμένα και αυτός που έθαψε την υπόθεση, επιβραβεύεται και γίνεται αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Χαίρε Καίσαρ. Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν "

"Αθώος" για όλες τις κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στη Βουλή. Σφοδρή επίθεση στον Ε. Βενιζέλο. Αμφισβήτησε το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής
Ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας τα μεσάνυχτα στη Βουλή, αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε ευθύνη στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και αμφισβήτησε το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής.

Δεν δέχεται ο Ιερώνυμος να δει τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Ο Μακαριότατος δεν προτίθεται και δεν διατίθεται να ανοίξει οποιονδήποτε διάλογο με πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας.
Μεγάλη προθυμία να συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’ επιδεικνύει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο πλαίσιο της επίσημης επισκέψεως που θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας την Πέμπτη.