“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

"ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ..."

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: "ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ..."
Η ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΧΑΡΗ, ΔΥΝΑΜΗ, ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΥ ...ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΣΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ...Η ΠΡΟΟΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ...ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΕΓΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:

Ο Στρατός εκδικείται τον Ερντογάν;

Κωνσταντίνος Χολέβας- Πολιτικός Επιστήμων
Εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό, φίλες και φίλοι, ότι αυτή η εξέγερση στην Τουρκία είναι καθοδηγούμενη αριστοτεχνικά από ειδικά γραφεία ψυχολογικών επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν αρνούμαι τα προβλήματα, τις κοινωνικές διαιρέσεις και τα πολιτιστικά χάσματα στην τουρκική κοινωνία. Όμως με προβληματίζει το γεγονός ότι μόλις συγκρούσθηκαν λίγοι οικολόγοι με τη Αστυνομία στην πλατεία Ταξίμ ταυτόχρονα εξερράγησαν εξεγέρσεις σε δεκάδες τουρκικές πόλεις και συνοικίες. Μου θυμίζει το αιματηρά γεγονότα της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου 1955 κατά των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη.

Μυστικές συμφωνίες με την Τουρκία για Αιγαίο και ΑΟΖ παραδέχθηκε ο Α.Σαμαράς...

Εξαιρετικά λάθος μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στην Τουρκία την επαύριο των διελεύσεων τουρκικών πολεμικών πλοίων - και για πρώτη φορά στολίσκου αποτελούμενου από δύο πολεμικά - σε απόσταση λίγων μιλίων από τις ακτές της ανατολικής Αττικής, μιλώντας στο προσυνέδριο του κόμματός του στην Θεσσαλονίκη. Ένα μήνυμα που στην ουσία καταλήγει με το "Όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις". Aλλά ταυτοχρόνως μίλησε και για "συμφωνίες" με την Τουρκία. Πού είναι αυτές οι συμφωνίες και γιατί δεν έχουν τεθεί σε γνώση των πολιτών της χώρας;

Επικοινωνία Νετανιάχου - Πούτιν για τη Συρία

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συζήτησαν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνομιλίας, για την κατάσταση στη Συρία μετά την προσφορά της Μόσχας να αντικαταστήσει το αυστριακό εκστρατευτικό σώμα στα Υψώματα του Γκολάν, ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή, το γραφείο του Νετανιάχου.
«Μιλήσαμε για θέματα που σχετίζονται με τη Συρία, όπου η κατάσταση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη κάθε μέρα», δήλωσε ο Νετανιάχου σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πικρές αλήθειες … από τον Μητσάρα !!!

Telegraph: Ο Όλι Ρεν να παραιτηθεί για εγκλήματα κατά της Ελλάδας

«Όπως οι Σπαρτιάτες, οι Θηβαίοι, οι Θεσπιείς, έτσι και οι Έλληνες θυσιάστηκαν για να αγοράσει χρόνο η συμμαχία. Κι αντί σεβασμού, διασύρονταν από τους ιδιοτελείς Γερμανούς, Φινλανδούς, Αυστριακούς, Ολλανδούς. Ένα άθλιο επεισόδιο».
Ο αρθρογράφος της Daily Telegraph Αμπρος Εβανς - Πρίτσαρντ αναλύει το πώς «εγκλημάτησαν» εναντίον της Ελλάδας. Το θέτει ως εξής: «Κανείς δεν έχει παραιτηθεί, ή έχει χάσει ένα μεροκάματο, ή αντιμετωπίζει οποιοδήποτε είδος μομφής από εκλεγμένο όργανο. Oυδείς έχει αναλάβει την ευθύνη για τα καταστροφικά λάθη που έγιναν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Ελλάδα».

Επιμένει ο Βαρώτσος για το ΒΑΝ: «Τώρα ξέρουμε πότε θα γίνει σεισμός»

Δύο μέρες μετά τα 4,4 Ρίχτερ που ταρακούνησαν την Αθήνα, με το επίκεντρο στα 22 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης, ο καθηγητής Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Βαρώτσος, μίλησε σε φοιτητές και συναδέλφους του καθηγητές για την εξέλιξη της μεθόδου ΒΑΝ ως προς την αποτελεσματικότητά της στην πρόβλεψη των σεισμών.

ΕΛΛΑΣ....Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα από το news247.gr
Δείτε τα βίντεο από τη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά τις ομιλίες στο προσυνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ (Vids)
Αυτόγραφα από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή ζήτησε και έλαβε ένας ηλικιωμένος άντρας από τη Θεσσαλονίκη. Κατά την αποχώρηση των δύο πολιτικών από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς ο ηλικιωμένος τους προσέγγισε και ζήτησε να του αφιερώσουν ένα αυτόγραφο. Και οι δύο πολιτικοί το έπραξαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ὁ οὐρανός τούς ἑτοιμάζει πολλές - πολλές ἐκπλήξεις λέγει σύγχρονος γέροντας ἀσκητής…

Η ιδέα ίδρυσης η ανασύστασης μίας Ορθόδοξης Κοινοπολιτείας στην Ανατολή στα πρότυπα της χριστιανικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας που θα περιελάμβανε όλα ανεξαιρέτως τα ορθόδοξα κράτη για πολλούς συνιστά με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα ουτοπία! Είναι όμως έτσι η θα μπορούσε να γίνουν κινήσεις επίτευξης ενός τέτοιου στόχου;Ορισμένοι που είθισται να εκλαμβάνονται ως γραφικοί και φαντασιόπληκτοι αναλογίζονται τέτοια ανασύσταση μίας νέας ορθόδοξης Κοινοπολιτείας στα πρότυπα του χριστιανικού Βυζαντίου αλλά συνήθως την εκλαμβάνουν με αμιγώς κοσμικά κριτήρια και να της αποδίδουν κοσμικού τύπου δύναμη, στρατιωτική, πολιτική, οικονομική, στοιχεία που για τον ουρανό είναι δευτερεύοντα…!