“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ντ.Σπέκχαρντ: "Η Ελλάδα έχει τεράστια γεωπολιτική αξία για τις ΗΠΑ και η ΕΕ τη σπρώχνει στην αγκαλιά της Ρωσίας"

"ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ"
Ότι η Γερμανία θα αναγκάσει την Ελλάδα να αλλάξει γεωπολιτικό στρατόπεδο στρεφόμενη στην Ορθόδοξη Ρωσία και το κόστος έτσι για την ΕΕ και τις ΗΠΑ θα έιναι δυσανάλογα μεγαλύτερο από ότι θα μπορούσε να προκαλέσει το μέγεθος της ελληνική οικονομίας σχολιάζει ο πρώην Αμερικανός πρεβευτής Ντ.Σπέκχαρντ.

Οι τούρκοι “ζεσταίνονται” για τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ;

Χάρτης από ποντίκι  www.onalert.gr - Συντάκτης Χρήστος Μηνάγιας
Η παρακάτω είδηση μέσα σε μερικές ώρες έγινε ευρέως γνωστή. Τι κρύβεται όμως πίσω από την ενέργεια αυτή των Τούρκων που συμπίπτει με την παραμονή της έλευσης των τεχνικών κλιμακίων – Θεσμών των μνημονιακών εταίρων μας από την Εσπερία;

Συγκλονιστική πρόκληση από Τουρκία: Δεσμεύει Θερμαϊκό, Ευβοϊκό και Πατραϊκό κόλπο για ασκήσεις μετά πυρών;

Σε μία συγκλονιστική πρόκληση δείχνει να προχωρά η Τουρκία βάσει των όσων έχουν αναρτηθεί σε ισπανική ιστοσελίδα που αναφέρεται σε δεσμεύσεις περιοχών. Οι συντεταγμένες που εμφανίζο0νται δίχνουν να δεσμεύονται περιοχές για ασκήσεις με πυρά σε Θερμαϊκό, Ευβοϊκό και Πατραϊκό κόλπο, όπως επίσης και σε άλλες περιοχές του Αιγαίου και μάλιστα επί μονίμου βάσεως!

“Η Ελλάς είναι προορισμένη να εκπληρώσει το σχέδιο του ΘΕΟΥ”

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ: “Η Ελλάς είναι προορισμένη να εκπληρώσει το σχέδιο του Θεού. Η Ελλάδα είναι το προζύμι της ανθρωπότητας!  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το Βερολίνο προστατεύει τους…“Γερμανοτσολιάδες”

Πηγή: Δημήτρης Μηλάκας - "Ποντίκι"
Την ίδια ώρα που το Βερολίνο κουνάει το δάχτυλο και κατηγορεί την Ελλάδα για διαφθορά και ασυνέπεια, καλύπτει και προστατεύει Έλληνες μεγαλοαπατεώνες οι οποίες δούλεψαν για λογαριασμό γερμανικών συμφερόντων. Ο Χριστοφοράκος της Siemens για παράδειγμα, απολαμβάνει την Γερμανική ασυλία και με τον τρόπο αυτό το Βερολίνο, μπορεί να κρατά (και να εκβιάζει) τους ανθρώπους (στο  ελληνικό πολιτικό και υπηρεσιακό σύστημα) που βούτηξαν μέχρι το λαιμό στο γερμανικό…μέλι

Διοικητής Μεγίστης προς Καμμένο: “οι Ελληνικές σημαίες δεν πρόκειται ποτέ να υποσταλλούν σε οποιαδήποτε μέρους του συμπλέγματος όσο υπάρχει έστω και ένας ζωντανός από εμάς”

Ίσως η πιο έντονη στιγμή που έζησε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην περιοδεία του στο νησιά του νοτιοανατολικου Αιγαίου, ήταν στην Μεγίστη.
Εκεί ο Διοικητής της ΔΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ καλοσωρίζοντας τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο με ένταση στην φωνή του αφού του παρουσιάστηκε του επεσήμανε : "Οι σημαίες μας ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ, παρά μόνο όταν φθαρούν για να αντικατασταθούν”.

ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όσοι επισκεφτούν για πρώτη φορά στην Τουρκία το Αφιόν Καραχισάρ, (από προσωπική εμπειρία), η πόλη που έγινε διεθνώς γνωστή για την ευρεία καλλιέργεια του χασίς, πολύ πιθανόν να σοκαριστούν καθώς θα αντικρίσουν σε κεντρική πλατεία της πόλης ένα μακάβριο άγαλμα που δείχνει έναν όρθιο, (ο Τούρκος), να ρίχνει κάτω έναν άλλο, (ο Έλληνας), ενώ ετοιμάζεται κυριολεκτικά να τον κατασπαράξει.
Για όσους δεν ξέρουν αυτό είναι το άγαλμα μνημείο για την μεγάλη τουρκική νίκη κατά των Ελλήνων τον Αύγουστο του 1922, που σήμανε και την αρχή της τραγικής μικρασιατικής καταστροφής με αποκορύφωμα την γενοκτονία του ελληνισμού της Ανατολής από τους Οθωμανούς και Κεμαλικούς. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως το φρικτό στην όψη του αυτό άγαλμα το φιλοτέχνησε ένας Γερμανός με καταγωγή από την Βιέννη της Αυστρίας, ο Heinricht Krippel, γλύπτης ζωγράφος και μεγάλος καλλιτέχνης.

Μια νέα παγκόσμια υπερδύναμη γεννιέται: Συμμαχία Ελλάδας – Ισραήλ

Με ένα άρθρο ύμνο στη συμμαχία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, η οποία έχει στριμώξει την Τουρκία, πανηγυρίζει το «σκληρό» ισραηλινό σάιτ Arutz Sheva.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά, «οι ελληνοϊσραηλινές σχέσεις ποτέ δεν ήταν καλύτερες» και συνεχίζει περιγράφοντας ότι «οι πιέσεις της Τουρκίας στην ελληνόφωνη Κύπρο για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου, ώθησαν Κυπρίους και Ελλαδίτες σε μια πρωτοφανή (unprecedented) αμυντική και οικονομική σχέση με την Ιερουσαλήμ». (σ.σ. Δεν είναι έτσι ακριβώς, οι Ισραηλινοί είχαν την εξυπνάδα να μας προσεγγίσουν πρώτοι το 2010, όταν τους πούλησε ο Ερντογάν, και ευτυχώς δηλαδή που οι Ισραηλινοί πήραν την πρωτοβουλία, διότι τα δικά μας εδώ τα… ζωντανά ασχολούνταν με τα μνημόνια και… πέρα βρέχει).

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ την ΚΡΙΜΑΙΑ για να “βλέπει” από πιο κοντά την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ;

ΦΩΤΟ από veteranos.gr
Τα ρεπορτάζ  των τοκογλύφων δανειστών - θεσμών – τεχνικών μνημονιακών  κλιμακίων σχεδόν έχουν μονοπωλήσει ή αηδιάσει την καθημερινότητα μας με αποτέλεσμα γεωπολιτικές ειδήσεις σοβαρές να μπαίνουν σε δεύτερο πλάνο την στιγμή που σε λίγο καιρό θα επανακαθορίσουν το γεωστρατηγικό μέλλον της γειτονιάς μας

Η Ελλάδα έχασε τον δρόμο της, αλλά μας αγαπά ο Θεός καί περιμένει την μετάνοιά μας (Άγιος Παΐσιος)

Ο Αγιος Παΐσιος,  αγαπούσε την Πατρίδα καί έλεγε: «Καί η Πατρίδα είναι μια μεγάλη οικογένεια». Δεν επεδίωκε το εθνικό μεγαλείο, την δόξα καί την ισχύ με την κοσμική έννοια, αλλά την ειρήνη, την πνευματική άνοδο και την ηθική ζωή των πολιτών, για να μας βοηθά και ο Θεός. Ούτε επιζητούσε την ασφάλεια για να απολαμβάνουν οι άνθρωποι τις ανέσεις τους.