“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Εσκεμμένη εξάπλωση καρκίνου παγκοσμίως μέσω εμβολίων!

Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος, διαβάστε εδώ... Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorter για την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science. Κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνης της. H παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχουν παραδοσιακά ενισχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Spiegel: 35 Βερολινέζοι βουλευτές στην Αθήνα για «μαθήματα λιτότητας»

Τετραήμερο ταξίδι στην ελληνική πρωτεύουσα, ετοιμάζουν τον Απρίλιο τριάντα πέντε βουλευτές από το Βερολίνο «προκειμένου να ενημερωθούν για όλα τα οικονομικής φύσης ζητήματα της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής». Σε δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού "Der Spiegel" υπογραμμίζεται ότι το ταξίδι γίνεται «σε βάρος των φορολογούμενων», ενώ σημειώνεται ότι «οι πολιτικοί θέλουν να ενημερωθούν για τις προσπάθειες λιτότητας των Αθηναίων» και θα κοστίσει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι Τούρκοι θα χαρτογραφούν νόμιμα «ευαίσθητες» περιοχές!

Εκτός από τις μαρίνες, οι Τούρκοι επιχειρηματίες αποκτούν πρόσβαση και στη διαχείριση των ραντάρ...
Μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας προκύπτει από τη μίσθωση των μαρίνων σε τουρκικές εταιρείες, καθώς εκτός από τις εγκαταστάσεις για τα σκάφη, οι Τούρκοι επιχειρηματίες θα μπορούν πλέον να διαχειρίζονται και τα ραντάρ υψηλής απόδοσης που βρίσκονται στον ίδιο χώρο και μάλιστα καθόλα νόμιμα.

Με τη Μεγάλη Εβδομάδα... έρχεται η Σταύρωση...

Από το Μάιο του 2010, που ο πολιτικός ολετήρας της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, οδήγησε την πατρίδα μας στις δαγκάνες της σημερινής νεοναζιστικής Γερμανίας, μέσω της υπαγωγής της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, φαίνονται περισσότερο ορατά από ποτέ, όσα την 12η Δεκεμβρίου 2004 είπε η τότε Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, κ. Μπενάκη προσφωνώντας από χειρογράφου τον κ. Παπούλια για την...ανάληψη των Προεδρικών του καθηκόντων: 

Η μυστική βάση των ΝΑΖΙ στην Ανταρκτική!

Οι Γερμανοί, πριν ξεσπάσει ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, έχοντας το αίσθημα του ηττημένου αλλά και του εμπάργκο από τον πρώτο πόλεμο στράφηκαν στην έρευνα νέων εναλλακτικών μορφών ενέργειας και πόρων...Ένας άγνωστος χώρος που θα εξερευνούσαν ήταν και η Ανταρκτική.  Η πρώτη γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική ήταν η Εκστρατεία Gauss το 1901 – 1903, με επικεφαλής τον βετεράνο στην Αρκτική και τη γεωλογία καθηγητή Erich von Drygalski, και ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε ένα αερόστατο για εναέρια παρατήρηση στην Ανταρκτική.

Δείτε το υπόλοιπο Πρόγραμμα της « Τροϊκα» για τον πλήρη έλεγχο της Ελλάδας !!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
Είναι αφελής κάποιος να θεωρεί ότι όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας τα τελευταια τρια χρόνια, είναι χωρίς πρόγραμμα και να ακούμε από κάποιους δήθεν αντιμνημονιακούς ότι δεν τους βγαίνει το πρόγραμμα και ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη της χώρας. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου από τους κυβερνώντες, τους γνωστούς δημοσιογράφους των γνωστών ΜΜΕ, ακόμα και μερικοί blogers γνωστών site αν δεν είναι γνώστες δεν είναι αφελής να μην καταλαβαίνουν.

«Ανάπτυξη» με 4.000.000 ευρώ … σίγουρα !!!

Πουλάει η κυβέρνηση, με τιμή εκκίνησης Τα 4.000.000 ευρώ τα νησάκια της Λέσβου “Τοκμάκια”
Το νησιά Tomakia βρίσκονται στα ανοικτά των ακτών της Λέσβου κοντά στην Τουρκία στο Αιγαίο. Το νησί έχει καλές αμμώδεις παραλίες που περιβάλλονται από εντυπωσιακά γαλάζια νερά .Tα Tomakia βρίσκoνται σε ιδανική τοποθεσία για τουριστική ανάπτυξη.Τα Tomakia βρίσκονται κοντά στο αεροδρόμιο της Λέσβου και υπάρχει δυνατότητα οικοδομικής άδειας για την ανάπτυξή ξενοδοχείου. Με αρχή εκκίνησης τα 4.000.000 θά δούμε ανάπτυξη σίγουρα !!