“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Εκατομμύρια ευρώ αρπάζει η Μ.Κ.Ο. της Ρεπούση

Συνωστισμός κρατικών επιχορηγήσεων για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Ρεπούση
Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση, εκτός της προσπάθειας για διαστρέβλωση της ιστορίας (συνωστισμός στη Σμύρνη κλπ), ηγείται και της ΜΚΟ Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα», με έδρα την Αθήνα. ...  Δημοσιεύματα του Τύπου όπως και στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Διαύγεια» κάνουν λόγο για έναν χορό κρατικών επιδοτήσεων και επιχορηγήσεων, με κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε υψηλούς μισθούς αργόμισθων στελεχών της εν λόγω ΜΚΟ, με υπερκοστολογήσεις διαφημιστικών φυλλαδίων, ιστοσελίδων, διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ. Όλα αυτά συνθέτουν το ανεξέλεγκτο «πάρτυ» της ΜΚΟ της Ρεπούση, ένα πάρτυ το οποίο γίνεται στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου που βλέπει καθημερινά το εισόδημά του να μειώνεται. 

«Προδότες, προδότες» - Αποδοκιμάστηκαν Παπούλιας, Σαμαράς, Ιερώνυμος μέσα στην Ακαδημία Αθηνών

Σε εκδήλωση για το χθες το σήμερα και το αύριο της Ελληνικής γλώσσας παρίσταντο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, τρεις κοπέλες σηκώθηκαν από το κοινό της αίθουσας κατευθύνθηκαν προς την πρώτη σειρά των επισήμων όπου κάθονταν οι τρεις πολιτειακοί παράγοντες και αφού σταμάτησαν λίγα μέτρα μακρυά τους φώναξαν: «Προδότες, προδότες. Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό», αναφερόμενες προφανώς στην οικονομική κατάσταση της χώρας και το Μνημόνιο.

ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΝΗΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ

Ο Γέροντας Παΐσιος διηγήθηκε σε πνευματικό του τέκνο το ακόλουθο θαυμαστό γεγονός, το οποίο συνέβη στον ίδιο. Κάποτε, όταν ήμουν στον Τίμιο Σταυρό, αρρώστησα βαριά. Ήταν χειμώνας βαρύς, είχε πέσει τόσο χιόνι που κανένα δέντρο δεν έμοιαζε για δέντρο. Όλα ήταν πνιγμένα στο λευκά, τα μονοπάτια είχαν χαθεί, τα πουλιά είχαν λουφάξει, τα σύννεφα και η ομίχλη σκέπαζαν τον Άθωνα. Δεν είχαν καμμία επικοινωνία με το μοναστήρι του Σταυρονικήτα, μου ήταν αδύνατο να ζήσω περισσότερο από λίγες μέρες, γιατί η αρρώστια με είχε παραλύσει τελείως. Περίμενα τον Κύριο να μου πάρει την ψυχή και να την οδηγήσει στο έλεος της ευσπλαγχνίας Του. 

MΟΝΑΧΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ: "ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ"

Ο μοναχός Παΐσιος ο Αγιορείτης από το απόκρυμνο κελί των Σαββαίων για το «Αγιορείτικο Βήμα»
Άλλη μια σελίδα της Ελληνικής ιστορίας άλλαξε. Ο Ελληνικός λαός πέρασε δια του πυρός των θλίψεων και άντεξε με τη χάρη του Θεού, με την πίστη και την εμπιστοσύνη του σ’ Αυτόν. Όταν ο πόλεμος προσέρχεται εκ των ιδίων, δηλαδή των κυβερνώντων, αυτός είναι ο χειρότερος, διότι ο ενσυνείδητος χριστιανός ουδέποτε μάχεται με τους ιδικούς του, όπως το βλέπουμε στους μωαμεθανούς των ισλαμικών κρατών, στους αιρετικούς χριστιανούς, π.χ. παπικοί σταυροφόροι και στις άθεες φιλοσοφίες, όπως στον κομμουνισμό. 

"ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΑΙΔΩΝ" ΤΟ ΟΓΔΟΟ ΝΕΚΡΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ!

Βρε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Μνημονιακοί, ΑΥΤΕΣ οι αθώες ψυχούλες τι σας έφταιξαν; ΠΟΙΟΣ μπορεί να τις ξαναφέρει πίσω; 
Ένα ακόμα παιδί, το όγδοο στη σειρά, που έπασχε από συγγενή καρδιοπάθεια έχασε τη ζωή του λόγω διακοπής λειτουργίας του «Ενιαίου Κέντρου Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών σε παιδιά» (ΕΚΑΣΚΑΠ) του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ). 
Οι γονείς που έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών καταγγέλλουν ότι το παιδί έπεσε θύμα της ολιγωρίας...και εάν το ΕΚΑΣΚΑΠ ήταν ανοιχτό θα μπορούσε να είχε σωθεί. Ο ΙΣΑ εκφράζει την «αγανάκτηση του για το δράμα που ζούνε χιλιάδες οικογένειες που έχουν καρδιοπαθή παιδιά» και ζητά να ξεκινήσει άμεσα η επαναλειτουργία του Κέντρου σε πλήρη ανάπτυξη και με όλη τη δυναμική του. skeftomasteellhnika.blogspot.gr