“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

«Εν τω καιρώ εκείνω... Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι, θα πολιτεύωνται» Σας θυμίζει τίποτα;

'Οσιος Νείλος ο Μυροβλήτης (+1651) 
Δεν θα υπάρχη σεβασμός εις τους γονείς και τους γεροντοτέρους, η αγάπη θα εκλείψει, οι δε ποιμένες των χριστιανών Αρχιερείς και Ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν, τότε θα αλλάξουν τα ήθη και οι παραδόσεις των χριστιανών και της Εκκλησίας. Η σοφρωσύνη θα απωλεσθεί από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτία. Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν, και ουαί εις τους θησαυρίζοντες αργύρια.

ΜΠΡΑΒΟ! Η Μητρόπολη αγόρασε όλα τα φάρμακα για τους καρκινοπαθείς

Δεν είχε χρήματα το νοσοκομείο να αγοράσει φάρμακα για τους καρκινοπαθείς και τα αγόρασε η Μητρόπολη. Αυτό συνέβη στην Σύρο, όπου με εντολή του Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου, έγινε δωρεά ύψους ...4.000 ευρώ προς το Βαρδάκειο Γενικό Νοσοκομείο προκειμένου να αγορασθούν τα φάρμακα. Πρόσφατα ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Δημήτρης Τσιργής ενημέρωσε τον Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο πως τα χρήματα του νοσοκομείου δεν επαρκούν για την κάλυψη των συγκεκριμένων αναγκών και άμεσα η Μητρόπολη κινητοποιήθηκε.

Ο.Η.Ε: Τρομοκρατούν τις νέες γενιές για να επιβάλλουν την Ατζέντα 21;

Συνεχής προβολή και φοβική αναπαράσταση της κλιματικής πραγματικότητας... Τα παιδιά της εποχής που ζούμε δέχονται συνεχώς αφόρητες πιέσεις για να μετατραπούν στους κύριους παράγοντες της «αειφόρου ανάπτυξης» και της «κλιματικής αλλαγής». (σ.σ. pentapostagma.gr η πλύση εγκεφάλου και τα υποσυνείδητα μηνύματα για την επιβολή της Ατζέντας 21 ξεκινάει από όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία).. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τρομοκρατούν τις νέες γενιές προβάλλοντας συνεχώς τις φυσικές καταστροφές, τις συνέπειες για τον πλανήτη από την υπερθέρμανση (λιώσιμο των πάγων, αύξηση της στάθμης της θάλασσας), την καταστροφή πληθυσμών του ζωϊκού και φυτικού βασιλείου.. 

Νέο σκάνδαλο της συμμορίας Σημίτη αποκάλυψαν οι Αμερικάνικες αρχές !!!

“Λάδωσαν” την ΔΕΗ για να πουλήσουν εξοπλισμό. Ποιοί τα πήραν;
Λοιπόν, το θέμα είναι απλό.  Γύρω στα μέσα του 2000, ποιά στελέχη της ΔΕΗ υπέγραψαν να αγοραστεί εξοπλισμός από την αμερικανική εταιρία Control Components Inc. (CCI); Συγκεκριμένα, βαλβίδες αντικατάστασης και εξυπηρέτηση των υφιστάμενων βαλβίδων στους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Αμυνταίου και Αγίου Δημητρίου. Οι κύριοι εισαγγελείς ας διαβάσουν την απόφαση του δικαστηρίου της Καλιφόρνια και ας τους βρουν. Ποιός ξέρει τι άλλο θα κρύβεται από πίσω. Όπως έχει δείξει η ιστορία, τέτοιες φάμπρικες κόστισαν εκατομμύρια στον Ελληνικό λαό και είναι ανεπίτρεπτο η δικαιοσύνη να περιμένει από blogs την διερεύνηση δικαστικών αποφάσεων που αφορούν την πατρίδα. Αναμένουμε…

Την Ελληνική σημαία ανάποδα είχε η Σκοπιανή εφημερίδα ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΑΪΤΑΝΗ

Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ εφημερίδα «Nova Makedonija» στη σελίδα που φιλοξένησε την ανιστό­ρητη συνέντευξη της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννας Γαΐτάνη έβαλε φωτογραφία -όπως αποκαλύπτει η «Espresso»- με την ελληνική σημαία… ανάποδα, δίπλα στη σημαία της Ε.Ε και τη σκοπιανή. Κίνηση καθόλου τυχαία. Πάντως με αφορμή την προκλητική συνέν­τευξη της Γαΐτάνη στις 20 Νοεμβρίου, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν πόλεμο ανακοινώσεων. «Tα εθνικά θέματα απαιτούν υπευθυνότητα», δη­λώνει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε ανακοί­νωση του «σχετικά με ανιστόρητες τοποθετή­σεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό» και συνεχίζει:

Α. Κέλερ: «Ιούλιος Καίσαρας, Καρλομάγνος, Ναπολέων, Αδόλφος Χίτλερ, Άνγκελα Μέρκελ…»

Σάλος στη Γερμανία από τη σύγκριση Μέρκελ με Χίτλερ. Υπερέβη τα όρια ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Ταμείων
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της Ιατρικής Ομοσπονδίας των Ασφαλιστικών Ταμείων της Γερμανίας, Αντρέας Κέλερ, με τις οποίες συνέκρινε την Άνγκελα Μέρκελ με τον Αδόλφο Χίλτερ.  Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Die Welt, ο Κέλερ είπε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο με τους ηγέτες που προσπάθησαν κατά καιρούς να ενώσουν την Ευρώπη, συμπεριλαμβάνοντας στον ίδιο κατάλογο και τον Αδόλφο Χίτλερ.

Την Μετάνοια μας περιμένουν οι Στρατιές των Αγίων για να ελευθερώσουν Ελλάδα και Αγιά Σοφιά.

Τα σχέδια των ανόμων για την Ελλάδα, τη λεκάνη της Μεσογείου και τη Μ. Ανατολή Γιατί η Συρία και το Ιράν αποτελούν πρωταρχικό στόχο και γιατί έπεται «αραβική Άνοιξη» στην Τουρκία με επίκεντρο τους Αλεβήδες... Ποιος ο ρόλος της Ρωσίας!
Που αποβλέπει σύμφωνα με σύγχρονο γέροντα ασκητή η λεγόμενη αραβική Άνοιξη;
Δεν σας κρύβω πως πάντα είχα την απορία να ρωτήσω το γέροντα ασκητή που ζει στο Παγγαίο Όρος να μου πει την γνώμη του για τη γενική αναμπουμπούλα και την γένει ανακατωσούρα που επικρατεί σε ολάκερο τον πλανήτη. Αλλά κάθε φορά που μιλούσαμε είχα έναν δισταγμό που προκαλείτο κυρίως από τη συμβουλή που εκείνος παλαιότερα μου είχε δώσει, να προσέχω κυρίως πως να είμαι αρεστός στον Χριστό, ώστε να με συγκαταλέξει στους φίλους του και να αποφεύγω να ερευνώ με τα μελλούμενα και το τι πρόκειται να συμβεί. 

Σωτήριος Καλαμίτσης: Ώστε έτσι Κάρολε !!!

Έστειλες συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Ομπάμια για τον άδικο χαμό 20 αθώων ψυχών... Όλος ο πλανήτης χόρευε επί ημέρες στον ρυθμό του αποτρόπαιου εγκλήματος, ξεσκιστήκαμε να συζητούμε το θέμα, να το προβάλλουν τα ΜΜΕ, ενώ τα τηλεγραφήματα συμπαράστασης στον ...αμερικανικό λαό πηγαινοέρχονταν... Γιατί; επειδή οι 20 αυτές ψυχές είχαν διαβατήριο των ΗΠΑ; Για τα τρία ελληνόπουλα που κάηκαν στην Καβάλα τί έστειλες Κάρολε; Σου είπαν οι Υπηρεσίες ότι δεν κάηκαν ελλείψει χρημάτων για αγορά πετρελαίου, μήπως; Κι' αν είναι έτσι, το βρήκες φυσιολογικό;

Τα ψίχουλα των ΜΑΓΩΝ της Δύσης

((ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΠΟΛΙΤΙΔΟΣ, καλή λευτεριά από τα βάσανα μας)).
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
Πρωτόγνωρες οι φετινές χριστουγεννιάτικες μέρες, παγωμένες καρδιές, παγερά χαμόγελα, παγωμένα κτίρια σε απέραντους πολεοδομικούς ιστούς που εκλιπαρούν για την στοιχειώδη θέρμανση, την στιγμή που οι ΕΞΟΥΣΙΕΣ θα απαγγείλουν τα εορταστικά μηνύματα τους. Να μας πούνε τι? ΟΙ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ... Να τους θυμίσουμε εμείς τις μνημειώδεις φράσεις τους που ήδη καθαρογράφονται στην ελληνική ιστορία τον ((εκσυγχρονισμό)), το ((σεμνά και ταπεινά)), το ((χρήματα υπάρχουν)), το ((πετρέλαιο δεν έχουμε, η τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουν βρει παρά ελάχιστο)) και άλλες βαρύγδουπες υποσχέσεις με ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ και ΜΠΛΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.