“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ποιος ήταν ο Νενέκος; Σαν σήμερα ο Κολοκοτρώνης έλεγε το "φωτιά και τσεκούρι"

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σαν σήμερα το 1828 μίλησε για “νενέκους” και είπε το “φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Από τότε το “νενέκος” είναι η χειρότερη προσβολή που μπορεί να δεχτεί πολιτικός. Πολλοί την έχουν εκστομίσει την προσβολή. Ποιος ήταν ο Νενέκος και γιατί το όνομά του έγινε συνώνυμο της εθνικής προδοσίας;

"Η Κωνσταντινούπολη κινδυνεύει από μεγάλο σεισμό" - Τι λένε επιστήμονες

Έχοντας σιγάσει για πολύν καιρό, χωρίς να δώσει κάποια ισχυρή δόνηση, ένα μικρό τμήμα από το κατά τ’ άλλα ιδιαίτερα δραστήριο στο υπόλοιπο τμήμα της Τουρκίας ρήγμα της Ανατολίας, το οποίο βρίσκεται στα πόδια της Κωνσταντινούπολης, κάτω από τη Θάλασσα του Μαρμαρά, εγκυμονεί έναν δυνητικό κίνδυνο για την εκδήλωση ενός καταστροφικού σεισμού, όπως αναφέρεται σε μελέτη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Πρόταση Ύψους 400 Εκατ. Ευρώ Κατέθεσε για τον ΔΕΣΦΑ η Αζερική Socar

Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν την αζέρικη εταιρεία Socar να έχει υποβάλει στο ΤΑΙΠΕΔ βελτιωμένη προσφορά ύψους 400 εκατ. ευρώ  ια την απόκτηση του 66% του ΔΕΣΦΑ. Υπενθυμίζεται ότι το ελάχιστο τίμημα για την απόκτηση του ΔΕΣΦΑ είχε κοστολογηθεί από την εταιρεία η οποία διεξήγαγε την αποτίμηση του υπό εκποίηση φορέα με το ποσόν των 330 εκατ. ευρώ.

Καληνύχτα κομματικά γενόσημα…ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΩΜΗΑ ΕΛΛΑΔΑ

TOY ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY ΒΑΡΔΑΚΑ
Πάρτε τις καρέκλες σας και φύγετε μιας και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε από αυτές.  Ο Λαός προτιμάει τις ψάθινες γιατί είναι και δροσερές, ενώ οι δικές σας είναι ηλεκτρικές από το ψέμα και την απάτη.
Ακούσθηκε πρόσφατα από το Σύνταγμα το “καληνύχτα κύριε Σαμαρἀ.” Είσθε πολύ νυχτωμένοι σαν πολιτικό δυναμικό  να μείνουμε μόνο σε αυτό γιατί ο καθημαγμένος Ελληνικός Λαός από τις πράξεις, τις παραλείψεις και την σιωπή όλων σας  κραυγάζει εσώψυχα ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ  ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.