“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ο εξισλαμισμός της Ελλάδος

Η χώρα μας, δυστυχώς, κυβερνάται στο εσωτερικό και εκπροσωπείται στο εξωτερικό από ανθρώπους, που εξυπηρετούν κάθε άλλο παρά το συμφέρον της. Την στιγμή, που η Τουρκία ζητάει και λαμβάνει από τους δυτικούς ότι κι αν ζητήσει στις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της μετανάστευσης, η Ελλάδα παραχωρεί διαρκώς τα κυριαρχικά της δικαιώματα εντός της επικράτειάς της.

Όλοι φεύγουν από την Τουρκία γιατί κάτι ΜΕΓΑΛΟ έρχεται…

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ με ότι συνεπάγεται αυτό.
Το μυστικό διέρρευσε από τον Σεπτέμβριο.
14 Σεπτεμβρίου 2015 - ¨Χωρίς κάποια επίσημη εξήγηση η Αμερικανική κυβέρνηση αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την επιστροφή και τον επαναπατρισμό έως και 1000 Αμερικανών Πολιτών που διαμένουν στην Τουρκία  και είναι συγγενείς με αξιωματούχους και ένστολους της Αμερικανικής Κυβέρνησης σε Τουρκικό Έδαφος. 

ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ; κάθε φορά που θέλουν να αποφασίσουν για το προσφυγικό στην ΕΕ, γίνεται και μια έκρηξη στην Άγκυρα.

Όταν υπάρχουν αθώα θύματα, αναρωτιέσαι τι συμβαίνει, ποιοι ματώνουν κάθε μέρα τις πλατείες, τα πάρκα, τις στάσεις των λεωφορείων , και για ποιο σκοπό;
Στην προκειμένη περίπτωση οι συμπτώσεις ¨ξεκαρφώνουν¨ δια γυμνού οφθαλμού το όλο σκηνικό που στήθηκε στην ευρύτερη γειτονιά μας  με το προσφυγικό και ξεπερνούν και την πιο τραβηγμένη φαντασία .