“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Κλίμα «εμφύλιας σύρραξης» στην Άγκυρα - κλήτευση του γιού του Ερντογάν.

Ραγδαία επιδείνωση του πολιτικού κλίματος στην Τουρκία λόγω του σκανδάλου διαφθοράς, που λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Δικαστική κλήτευση στον υιό του Τούρκου Πρωθυπουργού, Μπιλάλ Ερντογάν. Παραιτήσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος. Χθες, στην Άγκυρα συνεδρίασε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. 
Του Νίκου Στέλγια

Προσοχή! ΕΦΕΤ: Μην πίνετε αυτά τα αναψυκτικά

Ο ΕΦΕΤ, μετά από σχετική ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για σχεδιαζόμενη απόπειρα επιμόλυνσης τροφίμων με υδροχλωρικό οξύ, καλεί τους καταναλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να μην προβούν στην προμήθεια και κατανάλωση των κάτωθι προϊόντων:

Αυτή είναι η φωτογραφία της χρονιάς. Δείτε την, χωρίς κάποιο σχόλιο...

Όχι στην απελπισία, η ζωή είναι ανυπόφορη μόνο για τους δυσσεβείς

Δεν πρέπει σε οποιεσδήποτε περιπτώσεις και περιστάσεις να χάνετε το θάρρος σας ή να απελπίζεσθε. Η απελπισία φονεύει την ενέργεια που χρειάζεται για να λάβουμε στην καρδιά μας το Άγιο Πνεύμα. Ο απελπισμένος χάνει την προσευχή και νεκρώνεται για τον πνευματικό αγώνα. Να ξέρετε ότι τη στιγμή της αποθαρρύνσεως και της απελπισίας δεν σας αφήνει ο Κύριος, αλλά εσείς αφήνετε τον Κύριο. Οτιδήποτε θλιβερό κι αν σας συμβαίνει, καλέστε νοερά τον Κύριο Ιησού Χριστό που ζει μέσα στην καρδιά σας. Εκείνος περιμένει την πρόσκλησή σας. Μην απογοητεύεσθε και μη νιώθετε στενοχώρια για τη ζωή σας. Η ζωή είναι ανυπόφορη μόνο για τους δυσσεβείς, αλλά όποιος πιστεύει στον Ιησού Χριστό και ελπίζει σ’ Αυτόν, πρέπει να χαίρεται και να εκτιμά τη ζωή.