“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ποιοι Έλληνες (!) Ευρωβουλευτές ψήφισαν ΟΧΙ στις Γερμανικές Αποζημιώσεις !

Δεν ψήφισαν στην ευρωβουλή οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού για τις γερμανικές αποζημιώσεις!
Ανοιχτό άφησε τελικά το ζήτημα η Επιτροπή Αναφορών. Οι Ελληνες Ευρωβουλευτές προκειμένου να μην θίξουν την Μέρκελ κρύφτηκαν πίσω από τις ομάδες που εκπροσωπούν τα κόμματα τους και σήμερα κάνουν τους ανίδεους. 

Πρωθυπουργός Σερβίας: "Οι Αλβανοί θέλουν να ταπεινώσουν τους Σέρβους αλλά δεν θα το επιτρέψω"

Το επεισόδιο στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας - Αλβανίας ήταν πολύ σοβαρή πολιτική πρόκληση, που αποσκοπούσε στην προσπάθεια ταπείνωσης του σερβικού λαού και τη δημιουργία μακρόχρονης και διαρκούς αστάθειας στα Δυτικά Βαλκάνια, κυρίως στη Σερβία, τόνισε ο πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και πρόσθεσε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις για το ποιος κατηύθυνε το τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο.

Αλβανία: "Θα σας κάψουμε Χριστιανοί"! Συγκλονιστική προσωπική μαρτυρία ομογενή!

Επεισόδια σημειώθηκαν, χθες το βράδυ, στο μειονοτικό χωριό Δερβιτσάνη της Κάτω Δρόπολης, στην περιοχή του Αργυροκάστρου, μετά τον αγώνα ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Σερβίας και της Αλβανίας, στο Βελιγράδι, για τα προκριματικά του EURO 2016, που τελικά διεκόπη.

Αλβανική “βαριοπούλα” με άρωμα Ανατολής;

Φέτος ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς και το τέλος του μήνα  καιρικά μπορεί να μοιάζει με την αποφράδα ημέρα της 28 Οκτωβρίου του 40.
Για αυτό και κάποιοι ξεροκέφαλοι αλβανοί προθερμαίνονται και βάλθηκαν να μας θυμίσουν μνήμες από  ηρωικές και ένδοξες στιγμές.