“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

«Η Ορθόδοξη Εκκλησία δέχεται τη ιστορική ονομασία άλλων ετεροδόξων χριστιανικών Εκκλησιών ή Ομολογιών».  

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αν και το περιμέναμε να γίνει αυτό, εν τούτοις και μονό η επιβεβαίωση των ανησυχιών φέρεται ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο αυτής της παρασυνόδου της Κρήτης και το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της Ορθοδοξίας.
«Η Ορθόδοξη Εκκλησία δέχεται τη ιστορική ονομασία άλλων ετεροδόξων χριστιανικών Εκκλησιών ή Ομολογιών».   Με την φράση αυτή στο κείμενο για τις σχέσεις με τον υπόλοιπο χριστιανικό κόσμο επιτυγχάνεται η Μεγάλη Προδοσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας!

Με Brexit, παράνομους μετανάστες και δίχως Ευρω-στρατό, μήπως της απομένει η "αυτοκτονία";

Φώτο από national-pride.org
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Όποιος ανοίγει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα. Δηλ. μόνο τους Έλληνες θα οδηγούσαν σε αυτοκτονία οι μνημονιακοί δυνάστες; Μήπως η χαριστική βολή που  ήθελαν  να δώσουν  στην Ελλάδα κλείνοντας τα σύνορα στους εξαθλιωμένους πρόσφυγες βρήκε τους Ευρωπαίους στο ¨δόξα πατρί¨;

Δήλωση σοκ από Β.Πούτιν: «Η κατάσταση διεθνώς μοιάζει όπως στην έναρξη του Β” Παγκοσμίου πολέμου»

«Η κατάσταση διεθνώς μοιάζει όπως στην έναρξη του Β” Παγκοσμίου πολέμου. Η Ρωσία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη επιθετική ρητορική και τις πολεμικές δράσεις του ΝΑΤΟ» είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέλευσης στη Δούμα.