“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΗΠΑ: “Μην δώσετε την ΔΕΠΑ στη Ρωσία”

«Βέτο» από ΗΠΑ για την πώληση της ΔΕΠΑ στους Ρώσους
Ανάμεσα σε Βερολίνο και Ουάσινγκτον βρίσκεται η Αθήνα με αφορμή την πώληση της ΔΕΠΑ. Από τη μία οι Γερμανοί πιέζουν να γίνει άμεσα η πώληση της εταιρείας, ενώ από τις ΗΠΑ υποστηρίζουν πως οι Ρώσοι μέσω της ΔΕΠΑ επιχειρούν να διατηρήσουν το μονοπώλιο στην αγορά αερίου της ευρύτερης περιοχής. Η σύσταση από την Ουάσινγκτον στην Ελλάδα ήρθε μέσω του Ερικ Ρούμπιν που επισκέφθηκε τη χώρα μας την περασμένη εβδομάδα. Ο βοηθός αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ήρθε έχοντας στην ατζέντα του θέματα γεωπολιτικής σημασίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κεφάλαιο» το στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρντμεντ μετέφερε δύο μηνύματα στις άτυπες επαφές που είχε με την κυβέρνηση στην Αθήνα.

Βλάπτει τὸ κεφάλαιον τῆς θρησκείας μας;

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Μου λέγει, ένα θα σας βλάψη εσάς, το κεφάλαιον της Θρησκείας, όπου αυτείνη η ιδέα είναι σε εσάς πολύ τυπωμένη. (ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ)
Αδιάψευστος ο Στρατηγός  Μακρυγιάννης ακούει από τα χείλη του Γάλλου περιηγητή Μαλέρμπ την αιτία της διαχρονικής κακοδαιμονίας της ράτσας μας που ρίζωσε και κακοφόρησε έχθρες, επιβουλές, δολοπλοκίες ακόμα και γενοκτονίες στο σύγχρονο Νεοελληνικό κράτος γιομίζοντας το με πόνο και κλάμα μέχρι τις μέρες μας.

Α/ΓΕΣ Ρωσίας: Η ανθρωπότητα κινδυνεύει από παγκόσμιο ενεργειακό πόλεμο

Ανώτατος αξιωματούχος του ρωσικού στρατού προειδοποίησε με πρόσφατες δηλώσεις του ότι η ανθρωπότητα θα βιώσει στο άμεσο μέλλον πολέμους για την εξασφάλιση φυσικών πόρων, υπογραμμίζοντας ότι ως αποτέλεσμα η Μόσχα θα έχει να αντιμετωπίσει ολοένα και αυξανόμενες στρατιωτικές απειλές μέχρι το έτος 2030.  

Κεραυνοί-Μετεωρίτες-Σεισμοί !!! Σαν πολλά δεν έγιναν τα «συνηθισμένα φαινόμενα»;

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
Ταρακουνήθηκε η Αθωνική Πολιτεία πριν από λίγο από τα Ρίχτερ του Εγκέλαδου. Συγκεκριμένα η σεισμική δόνηση κατεγράφη στις 16.43΄ και ήταν μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρο ήταν στην περιοχή Ουρανούπολης Χαλκιδικής, ενώ μέχρι στιγμής δεν εχουν αναφερθεί ζημιές.

Ζιρινόφσκι: "Δεν έπεσε μετεωρίτης στη Ρωσία, οι Αμερικανοί δοκίμασαν νέα όπλα"

«Ο ΚΕΡΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΒΡΟΦ»
Λίγες ώρες μόνο μετά το χτύπημα μετεωρίτη στην Ρωσία, ξεκίνησαν οι θεωρίες συνωμοσίας δια στόματος του γνωστού για τις ριζοσπαστικές του απόψεις, εθνικιστή Ρώσου πολιτικού, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ο οποίος υποστήριξε ότι οι λάμψεις και οι δονήσεις που έγιναν αισθητές στην χώρα δεν προκλήθηκαν από την πτώση μετεωριτών, αλλά από τις δοκιμές των ΗΠΑ σε νέα όπλα.