“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Το χάραγμα είναι πιο κοντά απ ότι νομίζουμε;

Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ ότι νομίζαμε. Η Νέα τάξη πραγμάτων βιάζεται να δώσει το χάραγμα και καταβάλει κάθε προσπάθεια να επηρεάσει τις συνήθειες των ανθρώπων, διαβάστε παρακάτω τι σκαρφίστηκε μια Ιαπωνική τράπεζα για να εξυπηρετήσει τις προσταγές των αφεντικών της. Έχετε βγει για ψώνια και ξαφνικά διαπιστώνετε ότι σας έχουν τελειώσει τα χρήματα. Πηγαίνετε στο πλησιέστερο ΑΤΜ για ανάληψη αλλά δυστυχώς έχετε ξεχάσει την κάρτα σας στο σπίτι. Αν είστε πελάτης όμως της Ogaki Kyoritsu Bank, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Αντί για την κάρτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χέρι σας και να κάνετε ακριβώς την ίδια δουλειά. Όπως μαθαίνουμε, η τράπεζα πρόκειται να αντικαταστήσει τις κάρτες αναλήψεως με βιομετρικές συσκευές οι οποίες διαβάζουν την παλάμη του κάθε πελάτη. Η διαδικασία πάντως είναι αρκετά απλή. Αρχικά θα πρέπει κανείς να συνδέσει τον λογαριασμό του με την παλάμη του χρησιμοποιώντας τόσο το ήδη υπάρχον PIN όσο και την ημερομηνία γέννησης του. Από εκεί και πέρα αρκεί μόνο η χρήση των βιομετρικών του χαρακτηριστικών για να έχει πλήρη πρόσβαση

pentapostagma 

"Τριάντα ευρώ έχω να κάνω Πάσχα...."

Να μια ερώτηση που θα ήθελε να κάνει στους εκπροσώπους του μαύρου μετώπου κάθε εργαζόμενος. Ακούστε τι απάντηση πήρε.



konserbokoyti

Γιαούρτια και μουστάρδα σε Άδωνι Γεωργιάδη και Ευγενία Μανωλίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό έγινε την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Φιλαδέλφεια..Το ζαχαροπλαστείο "Τίλας" φιλοξενούσε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης. Μαζί τους ήταν και το στέλεχος της ΝΔ Χάρης Τομπούλογλου με άλλα.... περίπου δέκα άτομα. Όμως τους βγήκε πικρός ο καφές, καθώς δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα σκάγια πήραν και την Ευγενία Μανωλίδου. Φανερά ενοχλημένοι όλοι προσπάθησαν στη συνέχεια να σκουπιστούν ενώ το γεγονός δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Πάντως, οι επιτιθέμενοι "στόλισαν" την παρέα με διάφορα επίθετα όπως φασίστες και άλλα που ακούγονται στο βίντεο.

*Τα σχόλια που αναγράφονται στο βίντεο ανήκουν στον χρήστη που το ανέβασε στο διαδίκτυο

logia-tou-aera.blogspot.com

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ (ΘΡΗΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)

Σήμερα μαύρος ουρανός, σήμερα μαύρη μέρα,
σήμερα όλοι θλίβονται και τα βουνά λυπούνται.
Σήμερα το έβαλαν βουλή οι άνομοι Εβραίοι,
για να Σταυρώσουν το Χριστό, των πάντων Βασιλέα.
Η Παναγιά η Δέσποινα, καθόταν μοναχή Της,
τη Προσευχή Της έκανε για τον Μονογενή Της.

Στο παρακάτω βίντεο θα ακούσουμε τον Χρόνη Αηδονίδη και την Νεκταρία Καραντζή:


agioritikovima

Δείτε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Ευ.Βενιζέλο


Α’ ΜΕΡΟΣ 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΑΠΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥΣ



ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΝΟΥΝ

Μέχρι τώρα ξέραμε από τα πιο επίσημα χείλη ότι οι τουρκικές υπηρεσίες ευθύνονται για δεκάδες πυρκαγιές στον ελληνικό χώρο, κυρίως σε νησιά, τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την κατάσβεση πυρκαγιών με εναέρια μέσα τουρκική εταιρεία και μάλιστα με... ΝΑΤΟικό καπέλο. Ναι, λένε στελέχη της Πυροσβεστικής είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο. Ο σχετικός διαγωνισμός (γίνεται κάθε χρόνο) ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ για την ενοικίαση εναέριων μέσω δασοπυρόσβεσης εφέτος έχει ανατεθεί ανεξάρτητος φορέας NAMSA (ΝΑΤΟ Maintance and Suplly Agence) ο οποίος ασχολείται με σχετικές στρατιωτικές διαδικασίες, προκειμένου να μην υπάρχουν τα παλιότερα προβλήματα με καταγγελίες για διαβλητούς διαγωνισμούς. Έτσι έχουν τεθεί οι τεχνικές προδιαγραφές και ... μια τουρκική εταιρία είναι από τα φαβορί. Σύμφωνα με το “Βήμα” η διαδικασία επιλογής αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο, όμως ήδη στους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής που συνεργάζονται με την ΝΑΜSA έχει περιέλθει η πληροφορία ότι «ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κερδίσουν τον διαγωνισμό με αυτά τα αντικειμενικά, τεχνικού τύπου, νατοϊκά κριτήρια είναι τουρκική εταιρεία που έχει ιδρυθεί το 1975 από το τουρκικό στρατιωτικό ίδρυμα και έχει έδρα στην Αγκυρα.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Αυτή την εβδομάδα η απανταχού Ορθοδοξία βιώνει την Μεγάλη Εβδομάδατων Παθών του Κυρίου Ιησού Χριστού ο οποίος ως άνθρωπος ανέλαβε την ευθύνηγια όλες τις αμαρτίες των ανθρώπων και απετέλεσε την αιτία για την σωτηρία τωνανθρώπων. Τα γεγονότα που βιώνονται στους Ιερούς Ναούς την Μεγάλη Εβδομάδαείναι τα κοσμοσωτήρια για τον άνθρωπο. Στο τέλος αυτής της Μεγάλης Εβδομάδος,την Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την Κορύφωση του Θείου δράματος όπου τελείταιη «Ακολουθία των Παθών» και θυμόμαστε τα φρικτά Πάθη του Θεού μας. Φρικτάπάθη που βιώνει σήμερα όλος ο Ελληνικός λαός από τους τυράννους της εξουσίας,εγχώριους και παγκόσμιους, όπως μαστιγώματα, φτυσίματα, κτυπήματα καιεξευτελισμούς. Στο τέλος του τοποθετούν το αγκάθινο στεφάνι και τον οδηγούνστην Σταύρωση περιμένοντας τον θάνατό του. Αμελούν όμως, οι δυνάστες μαςπως το Μεγάλο Σάββατο στην Πίστη μας συντελείται η ζωοφόρος Ανάσταση τουΚυρίου μας με την ήττα του θανάτου και την αφή του Αγίου Φωτός στον κόσμο απότον Πανάγιο Τάφο. Ξεχνούν πως η κοινωνία μας βράζει από αγανάκτηση και πολύσύντομα θα σημάνει η Ανάσταση του πολύπαθου λαού μας. Ξεχνούν όλοι αυτοί πωςη καταπίεση, η εξαθλίωση του λαού μας και η αφαίρεση Δημοκρατικών δικαιωμάτωντου καθώς η απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας, θα δώσειπολύ σύντομα το έναυσμα για να ηχήσει η μεγάλη καμπάνα του ξεσηκωμού τουΓένους μας. Τούτη λοιπόν, την ώρα της αναμονής της Αναστάσεως του Κυρίου μαςκαι του Έθνους μας θεωρώ αναγκαία την αναδημοσίευση του άρθρου μου «Έλληναγεια σου».

«Πόλεμος» Αμερικανών και Ρώσων για την ΑΟΖ της Ελλάδας

Τη στιγμή που σέρνεται διαρκώς το γαϊτάνι “έρχεται δεν έρχεται ο Πούτιν στο Άγιο Όρος το Πάσχα“, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη, εντονότατες διεργασίες συντελούνται σε Αθήνα και Μόσχα γύρω από τις επενδύσεις που θέλουν να κάνουν οι Ρώσοι στην Ελλάδα. Ειδικότερα, στην Αθήνα έφτασε χτες...και θα φύγει σήμερα, ο Ιγκορ Γιουσούπωφ, σύμβουλος επί ενεργειακών θεμάτων του Πούτιν και επικεφαλής της μεγάλης εταιρείας Energy. Την ίδια στιγμή στη Μόσχα βρίσκεται ο επικεφαλής του ελληνικού Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, Μητρόπουλος, όπου διεξάγει σειρά επαφών επίσης με αντικείμενο τις σχεδιαζόμενες ρωσικές επενδύσεις στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάντως, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο κ.Γιουσούπωφ με μέλη του ΔΣ του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, κάποια εξ’ αυτών φέρονται να του είπαν ότι οι ρωσικές προτάσεις για την αγορά μετοχών της Δημόσιας Επιχειρήσης Φυσικού Αερίου είναι … προβληματικές. Κάτι που, εμμέσως πλήν σαφώς, σημαίνει ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για συμμετοχή στην εξαγορά. Να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ έχουν επιδείξει οι ρωσικές εταιρείες Energy, Gazprom και Syntez.