“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Τα «δάκρυα» του ΔΝΤ για την Ελλάδα

Aδικο, σκληρό και «αποτυχημένο» παραδέχεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι ήταν το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα, την ίδια ώρα μάλιστα που η τρόικα επιμένει στη συνέχιση αυτού του προγράμματος, με το σκεπτικό ότι η χώρα μας έχει δεσμευθεί να το εφαρμόσει.
Στην έκθεσή του, το ΔΝΤ παραδέχεται ότι οι Ελληνες υπέστησαν τις μεγαλύτερες επιπτώσεις από την πολιτική της σκληρής λιτότητας σε σχέση με άλλα ευρωπαϊκά κράτη, που επίσης...δοκιμάστηκαν από την οικονομική κρίση.

Πλησίασε το τεμάχιο 1 το «Μπαρμπάρος» – Σεισμικές έρευνες σε περιοχή με κοιτάσματα

Του ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Μπαρμπάρος» κινείτο χθες εκτός της περιοχής που έχει δεσμεύσει η τουρκική πλευρά για έρευνες και πλησίασε στο τεμάχιο 1 της κυπριακή ΑΟΖ. Το «Μπαρμπάρος», βρισκόμενο 44 χιλιόμετρα από τις ακτές της Κύπρου, απέναντι σχεδόν από την Πάφο,  συνέχισε να διεξάγει σεισμικές έρευνες, συνοδευόμενο από δυο πλοία.

Ενώ οι Ρώσοι τον γεωπολιτικό τους μέντορα τον λένε Αλεξάντερ Ντούγκιν, εμείς τον λέμε ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ και “Μαρμαρωμένο” Βασιλιά…

Τις παρακάτω αράδες δεν τις γράφω όχι μόνο με την συναίσθηση της ανάλυσης  αλλά  και με συναίσθηση  ψυχής οπότε είμαι  ανοικτός στο να με κατηγορήσετε ότι παίρνω την μία ή άλλη πλευρά. Τις κρίσιμες αυτές στιγμές που διέρχεται  η ανθρωπότητα η προπαγάνδα οργιάζει από κάθε αντιτιθέμενη πλευρά  με αποτέλεσμα να φρίττει ο νους μας.

Η Ρωσία εγκατέστησε στην Κριμαία τον «δολοφόνο των αεροπλανοφόρων» (vid)

Ρωσικό πυραυλικό σύστημα Club–K, o φόβος και τρόμος των αεροπλανοφόρων
Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, της μεγάλης κυκλοφορίας ρωσικής εφημερίδας «Известия», κατέφθασε στην χερσόνησο της Κριμαίας το πυραυλικό σύστημα Club–K, που αποκαλείται και «δολοφόνος των αεροπλανοφόρων». Η άφιξη των συστοιχιών πυραύλων μαζί με τα παρελκόμενα στοιχεία, κατέφθασαν κάτω από άκρα μυστικότητα, φορτωμένα σε 64 φορτηγά οχήματα τύπου KamAZ χωρίς πινακίδες σε συσκευασία εμπορευματοκιβώτιων μεταφοράς, αναφέρει το δημοσίευμα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ....

ALEXANDER DUGIN: "Η ΡΩΣIA ΘA AΠOΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΝΕΙΠΕΡΟ ΠΟΤΑΜΟ"
Ο Alexander Dugin ο γεωπολιτικός σύμβουλος του Β.Πούτιν και δημιουργός της Ευρασιατικής Ένωσης, αυτός που καθορίζει την γεωπολιτική της Ρωσικής Ομοσπονδίας με άρθρο του που ανάρτησε στην ιστοσελιδα του ξεκαθαρίζει ότι, η Ρωσια δεν έχει άλλη επιλογή από το να επέμβει στην Αν.Ουκρανία αμέσως μετά το δημοψήφισμα στην Κριμαία, μέχρι τις όχθες του Δνείπερου ποταμού. Οτιδήποτε δεξιά του Δνείπερου θα περιέλθει στην ρωσική επικράτεια. Εάν ο Β. Πούτιν προχωρήσει και θεμελιώσει αυτό το σχεδιασμό, στο άμεσο μέλλον η Ευρώπη θα αποαμερικανοποιηθεί και θα στραφεί στην Ορθοδοξη Ρωσια. Τελικός στόχος για τον Α.Ντούγκιν είναι η πορρόφηση της Ευρώπης εντός της Ευρασιατικής Ένωσης, και κρίσιμο σημείο για αυ΄το αποτελούν οι εξελίξεις στην Ουκρανία.

Γ. Παΐσιος: “όποιος πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο…τον Ευρωπαϊκό, ΧΑΘΗΚΕ”