“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Μην απογοητεύεσθε και μη νιώθετε στενοχώρια...

Όχι στην απελπισία, η ζωή είναι ανυπόφορη μόνο για τους δυσσεβείς
Δεν πρέπει σε οποιεσδήποτε περιπτώσεις και περιστάσεις να χάνετε το θάρρος σας ή να απελπίζεσθε. Η απελπισία φονεύει την ενέργεια που χρειάζεται για να λάβουμε στην καρδιά μας το Άγιο Πνεύμα. Ο απελπισμένος χάνει την προσευχή και νεκρώνεται για τον πνευματικό αγώνα.

Το λένε πλέον ξεκάθαρα! «Χάρισε το σπίτι σου στο Δημόσιο για να γλιτώσεις τη φυλακή» !!!

Η διάταξη αναμένεται να περιληφθεί στο υπό κατάρτιση νομοσχέδιο του Ενιαίου Φόρου Ακινήτου...
Χάρισε το σπίτι σου στο Δημόσιο για να γλιτώσεις τη φυλακή!
Με ακίνητα που θα... δωρίζουν στο Δημόσιο οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εξοφλούν τις οφειλές τους προς την εφορία, προκειμένου να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις! Διάταξη, που αναμένεται να περιληφθεί στο υπό κατάρτιση νομοσχέδιο του Ενιαίου Φόρου Ακινήτου, θα επιτρέπει στους φορολογούμενους που αδυνατούν να εξοφλήσουν το σύνολο ή μέρος των οφειλόμενων φόρων με μετρητά:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ

Βρετανική εφημερίδα μιλάει για ρατσιστική βία στο Άγιον Όρος
Εντυπώσεις για ρατσιστικές επιθέσεις εντός του Αγίου Όρους αφήνει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian» μέσω της ιστοσελίδας της. Στο πλαίσιο καταγραφής των ρατσιστικών επιθέσεων στην Ελλάδα, η εφημερίδα δημιούργησε στην ιστοσελίδα της έναν διαδραστικό χάρτη ο οποίος εμφανίζει τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχουν γίνει σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Ανάμεσα στις περιοχές αυτές είναι και το Άγιον Όρος.

Ο πανεπόπτης...πρωταθλητής !!!

Τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές σχετικά με τα μασονικά σύμβολα που γίνανε τελικά μόδα και φοριούνται παντού πλέον.  Σήμερα δείτε έναν πρωταθλητή του UFC, που προβάλλεται στο κανάλι FOX, να φοράει αυτός και η ομάδα του τον πανεπόπτη οφθαλμό στην πυραμίδα, ένα από τα σύμβολα των ιλλουμινάτων. 

Η Αγία Τριάδα ως φανέρωση και εμπειρία του Ακτίστου Φωτός!

Να μην νομίζουμε ότι είναι και πολύ μακρυά από μας η εμπειρία του Ακτίστου Φωτός. Διαβάστε αλλά και ακούστε τον π.Κων/νο Στρατηγόπουλο πως μας εξηγεί απλά, Πατερικά και κατανοητά.
Απομαγνητοφωνημένη ομιλία του πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου πού έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Γλυφάδας, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013.

Σπανουδάκης για Ρεπούση: «Με τις ανοησίες της μας ενώνει»!

Ο σπουδαίος μουσικός Σταμάτης Σπανουδάκης αφιέρωσε στην βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Ρεπούση τραγούδι για την Σμύρνη, με αφορμή τις προκλητικές της δηλώσεις περί «συνωστισμού»«Η κ. Ρεπούση καταφέρνει να μας ενώσει με τις σαχλαμάρες της», δήλωσε και καταχειροκροτήθηκε από τους χιλιάδες θεατές«Επιτέλους με τους ψευδοϊστορικούς» προσέθεσε.

ΗΠΑ: Τι σημαίνει η στάση πληρωμών για την Άμυνα

Οι ΗΠΑ έβαλαν... λουκέτο γιατί Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί δεν τα βρήκαν για τον προϋπολογισμό. Τι σημαίνει η στάση πληρωμών για χιλιάδες εργαζόμενους; Και πρώτα απ΄ όλα για την Άμυνα. Η αμυντική μηχανή της υπερδύναμης θα εξακολουθήσει να λειτουργεί κανονικά, λεει η Ουάσινγκτον, παρά τη “στάση πληρωμών”, αλλά οι διαβεβαιώσεις δεν αφορούν στο πολιτικό προσωπικό.