“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Η Τουρκία τινάζει τη διπλωματία στον αέρα – Μας έχουν κηρύξει πόλεμο!

Μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σμύρνη οι Τούρκοι αποθρασύνθηκαν. Όχι γιατί ευθύνεται ο πρωθυπουργός αλλά γιατί αυτοί είναι οι Τούρκοι.
Την Πέμπτη άλλαξαν τη συμφωνία, σε ό,τι αφορά την επαναπροώθηση προσφύγων και συνάμα απείλησαν την Κύπρο!
Ποιοι; Οι ίδιοι που έχουν καταγγελθεί από όλες τις γειτονικές τους χώρες (Ρωσία, Συρία, Ιράκ και εμμέσως από το Ιράν) ως κράτος τρομοκράτης, οι ίδιοι που υποκινούν τον παγκόσμιο τζιχάντ, θέλουν να μπουν στην Ευρώπη και έχουν το θράσος, οι Αττίλες, να απειλούν την Κύπρο. Έτσι, ξεδιάντροπα, σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν να είναι αθώες περιστερές και κάποιο «κανονικό» κράτος.

Μη Διαχείριση κρίσης + Μη Διαχείριση Οργής = ΒΙΑ+ Πόλεμος;

“Η  τουρκία σαν κράτος χορηγός της τρομοκρατίας τώρα δωροδοκείται  από τους Ευρωπαίους.”
Αντί να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές τον Νταβούντογλου οι ανθρωπιστές της Ευρώπης τον “δωροδοκούν” με  6,6 δισ

Ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Ρέμπελος νέος Μητροπολίτης Καρπενησίου

Θ.Π.: ΑΞΙΟΣ!!!! Αλλά έγινε ένα πολύ μεγάλο ατόπημα στη Βοιωτία σήμερα. Προφανώς κατόπιν εντολής του Μητροπολίτου ή ακόμη «πιο πάνω»  χτύπησαν όλες οι καμπάνες των εκκλησιών χαρμόσυνα σε υπερβολικό βαθμό, κάτι το οποίο δεν έκαναν και στην Αγιοποίηση του Αγίου Παϊσίου. Ούτε μια καμπάνα για τον Άγιο της Ελλάδος. Συνεπώς λοιπόν, ή βάζετε τους Μητροπολίτες φίλους σας πάνω από τους Αγίους ή δεν αποδέχεστε τους Αγίους μας. ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ !!!!!
Ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Ρέμπελος είναι εδώ και λίγα λεπτά ο εκλεγμένος νέος Μητροπολίτης Καρπενησίου.
Στην τελική ψηφοφορία έλαβε 62 ψήφους, αριθμός αισθητά μικρότερος από αυτόν που συγκέντρωσαν στην τελική ψηφοφορία οι τελευταίοι εκλεγέντες Ιεράρχες διαφόρων Μητροπόλεων.

"Αν εγώ Προσεύχομαι κι εσύ κοιμάσαι, τίποτα δεν γίνεται"

«Εμού προσευχόμενου, σού δέ κοιμωμένου»
Πολλοί άνθρωποι, άν και δεν προσεύχονται ιδιαίτερα, αναγνωρίζουν όμως τή δύναμη καί την άξια της προσευχής και σε πολύ δύσκολες στιγμές προστρέχουν στις εκκλησίες ή στά μοναστήρια και παρακαλούν τους Ιερείς η τους μοναχούς νά προσευχηθούν γι' αυτούς.

Ετοιμάζεται μεγάλος ξεσηκωμός! Το αντίχριστο τμήμα Ισλαμικών Σπουδών δεν πρέπει να λειτουργήσει!

Έπονται και άλλες προσφυγές…
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πληροφορηθήκαμε ότι οι Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Γλυφάδας κ. Παύλος, Κυθήρων κ. Σεραφείμ, Γόρτυνος κ. Ιερεμίας, Αιτωλοακαρνανίας κ. Κοσμάς καί Κονίτσης κ. Ανδρέας, εάν τελικά δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η ίδρυση και λειτουργία της Κατεύθυνσης Ισλαμικών Σπουδών, θα προσφύγουν, αμέσως, ομαδικά στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Άγαλμα στην Τουρκία η κυρία Τασία

Του Γιώργου Κράλογλου
Μετρώντας οι Τούρκοι τα, πολύμορφα, κέρδη της εξωτερικής τους πολιτικής, με το στρίμωγμα που κατάφεραν στην Ευρώπη αδειάζοντας τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται να στήσουν γιγαντιαίο άγαλμα της κυρίας Τασίας λόγω της πολιτικής της στο μεταναστευτικό. Τα φτωχά "κέρδη" του ΣΥΡΙΖΑ με τους πρόσφυγες ως (πιθανούς) οπαδούς του... δεν συγκρίνονται με αυτά των Τούρκων.