“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τα έλεγε η Μαλβίνα !!!

Ἐθνικὴ ἀπονεύρωση! Τὰ ἔλεγε ἀπὸ τὸ 1996 ἀλλὰ ποιὸς νὰ ἀκούσει...

ATZENTA 21: «Τιμωρούν» τις οικογένειες με παιδιά μέσω αφορολόγητου!

Νέα βάρη για μισθωτούς, συνταξιούχους και οικογενειάρχες με δύο παιδιά και άνω φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση σε συνεννόηση με την Τρόικα. Σύμφωνα με τον υφυπουργό, Γιώργο Μαυραγάνη, η βασική αρχή πάνω στην οποία θα στηρίζεται η φορολόγηση των φυσικών προσώπων είναι η προέλευση του εισοδήματος τους. Δηλαδή για το ίδιο εισόδημα διαφορετικό φόρο θα πληρώσει ένας μισθωτός, ένας ελεύθερος επαγγελματίας, ένας γεωργός και ένας με εισοδήματα αποκλειστικά από ενοίκια. Όπως αναφέρει αναλυτικά το “Βήμα της Κυριακής”, από το 2013 τιμωρούνται οι οικογένειες με παιδιά (ακόμα και οι πολύτεκνες) καθώς καταργείται το αφορολόγητο όριο, όσοι έχουν λάβει στεγαστικά δάνεια, όσοι λαμβάνουν εφάπαξ, ενοίκια κλπ.

Πόσο μετράει η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας;

Είναι αλήθεια πως μας προβλημάτισε κατά τον προηγούμενο μήνα η αιφνίδια αλλαγή στάσης των Δυτικών (κυβερνήσεων και οικονομικών παραγόντων) και επιχειρήθηκε να ερμηνευθεί το γεγονός. Για κάποιο διάστημα έγινε πιστευτό πως ήταν υποκριτική η στάση των δανειστών μας, μετά από πίεση των Η.Π.Α. προκειμένου να μη διαταραχθεί το κλίμα εν όψει των αμερικανικών εκλογών. Έγιναν οι εκλογές στις Η.Π.Α., πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες, και το κλίμα εξακολουθεί να παραμένει θετικό για την Ελλάδα. Αναζητείται επομένως άλλη εξήγηση. Παραμένει φυσικά η διαφορετική θέση μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας, αλλά πρόκειται για διαδικαστικό θέμα μάλλον, παρά για ουσίας.

((Σήμερον κρεμάται επί ξύλου)) ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ((δείξον ημίν και την ένδοξο Σου Ανάστασιν))

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ γεννήκανε οι μέρες μας όλες. Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ των μνημονίων κυττάζει προς την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ και ψέλνει σιωπηλά.
(( Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ο εν ύδασι την γήν κρεμάσας ))
Σήμερα στο ΣΤΑΥΡΟ κρεμάσανε άδικα ένα έθνος που έδωσε το φώς της γνώσης στην οικουμένη.
(( Στέφανον εξ ακανθών περιτίθεται ο των αγγέλων Βασιλεύς ))
Με επαίσχυντες συμφωνίες περικύκλωσαν τις ζωές μας με ακάνθια και τριβόλια.
((Ψευδή πορφύρα περιβάλλεται ο περιβάλλον  τον ουρανόν εν νεφέλαις))
Με ψεύτικες  υποσχέσεις  ζώσανε έναν λαό που λούζεται καθημερινά  από την αλήθεια του γαλάζιου ουρανού του.

ΣΟΚ. Κατατέθηκε πακέτο Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου που κρεμάνε τους Έλληνες.

Επίτροπος στα υπουργεία, απολύσεις στο δημόσιο και νέοι γενικοί φόροι
Συναγερμός έχει σημάνει στα υπουργεία και στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς στις 12 το μεσημέρι παραδόθηκαν από τον Γιάννη Στουρνάρα οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για τη ρήτρα αυτόματης επιβολής ποινών αν δεν...εκπληρώνονται οι στόχοι που προβλέπονται από την ψήφιση των πρόσφατων μέτρων. 

Πανθρησκεία το ισχυρό χαρτί της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Τα τελευταία χρόνια απροκάλυπτα πλέον βλέπουμε τη δημιουργία Παγκόσμιων θεσμών με τελικό στόχο την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, που περισσότερο φέρνει σε Δικτατορία, αν κρίνουμε από τον τρόπο που οι "απρόσωπες" αγορές μαστιγώνουν τον ελληνικό λαό και σιγά - σιγά ο βούρδουλας εκτείνεται και στους υπόλοιπους. Βλέπουμε ο Χριστιανισμός να κυνηγιέται παντού ιδιαιτέρως η Ελληνορθοδοξία (Και στην Ρωσία Ελληνορθοδοξία είναι, αυτή διδάχτηκαν δεν υπάρχει Ρωσορθοδοξία), ίσως γιατί το μήνυμά του αποτελεί εμπόδιο για τους Παγκοσμιοποιητές, αλληλεγγύη και αγάπη που τους φέρνουν βήχα,και φυσικά ο Ελληνισμός ο πυλώνας της σκέψης, της ορθής διανόησης και του ελεύθερου πνεύματος, δεν ταιριάζουν αυτά τα κουσούρια... στον άνθρωπο σκλάβο της νέας χιλιετίας. Για αυτό το λογο βλέπουμε την δημιουργία μιας Πανθρησκευτικής άποψης του στιλ υπάρχει μια Ανώτερη Δύναμη ώστε όλοι να συγκλίνουν χωρίς να το καταλάβουν σε μια νέα αντίληψη περί Θείου.

Έτσι μας κοροϊδεύουν στην ΙΚΕΑ

Σύμφωνα με τη νέα διαφήμιση αν αγοράσετε χαλιά αξίας 200 ευρώ από την ΙΚΕΑ σας κάνουν δώρο μια δωροεπιταγη αξίας 40 ευρώ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; Θα φρικαρετε;..  ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.  Ας μας εξηγήσει η ΙΚΕΑ για ποιο λόγο τα ίδια προϊόντα είναι 60% ακριβότερα στην Ελλάδα (όπου οι μισθοί πλέον είναι το ένα τρίτο σχεδόν) από ότι στην Ολλανδία. Ακόμη για λεφτάδες μας έχουν? Ένα παράδειγμα:

Κάθε κρυφὸς καὶ ἄγνωστος ἐχθρὸς εἶναι πιὸ ἐπικίνδυνος ἀπὸ τὸν φανερὸ καὶ ὁρατὸ ἐχθρό

Ἁγίου Λουκᾶ Ἀρχιεπισκόπου Κριμαίας
Ἡ ζωὴ ὅλων τῶν μακαρίων ἐκείνων ἀνθρώπων, οἱ ὁποῖοι μὲ ὅλη τὴν καρδιὰ τοὺς ἀγάπησαν τὸν Κύριον Ἰησοῦ Χριστὸ καὶ σταθερὰ ἀκολουθοῦν τὴν τεθλιμμένη ὁδό, διὰ τῆς στενῆς πύλης, ὅπως τοὺς ἔδειξε Ἐκεῖνος, εἶναι γεμάτη ἀγώνα, πολὺ δύσκολο ἀγώνα. Τί ἀγώνα; Ὄχι μὲ τὴν σάρκα καὶ τὸ αἷμα, ὄχι μὲ τοὺς ἀνθρώπους, ἀλλὰ μὲ τὰ πνεύματα τὰ πονηρὰ στοὺς οὐρανούς. Ἡ πάλη αὐτὴ εἶναι πάρα πολὺ δύσκολη καὶ μακάριοι οἱ ἄνθρωποι ἐκεῖνοι, ποὺ εἶναι σταθεροὶ στὸν ἀγώνα τους. Καὶ πῶς νὰ μὴν θρηνήσουμε ἐκείνους τοὺς ἀνθρώπους οἱ ὁποῖοι τίποτα ἀπολύτως δὲν θέλουν νὰ γνωρίζουν γιὰ τὸν ἀγώνα αὐτό, καὶ εἶναι ἕτοιμοι νὰ μᾶς περιγελάσουν γι’ αὐτὴ τὴν πίστη μας στὰ ἀκάθαρτα πνεύματα, πῶς νὰ μὴν τοὺς θρηνήσουμε; Ἀσφαλῶς καὶ τοὺς δαίμονες καὶ τὸν ἴδιο τὸν διάβολο τοὺς συμφέρει πάρα πολύ, οἱ ἄνθρωποι νὰ μὴν πιστεύουν στὴν ὕπαρξή τους, νὰ μὴν τοὺς σκέφτονται, νὰ μὴν νιώθουν ποτὲ τὴν ἐγγύτητά τους, ἐπειδὴ κάθε κρυφὸς καὶ ἄγνωστος ἐχθρὸς εἶναι πιὸ ἐπικίνδυνος ἀπὸ τὸν φανερὸ καὶ ὁρατὸ ἐχθρό.