“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Κι όμως...μας ψεκάζουν! Βρέθηκαν ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής σε Καλάβρυτα-Δίστομο!!!

Ποιος θα το πίστευε πως στους τόπους σύμβολα για τις θηριωδίες που υπέστησαν από τον ναζισμό θα υπήρχαν πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Όμως είναι αλήθεια και αυτό πρέπει να προβληματίσει βαθιά την ελληνική κοινωνία. Στα μαρτυρικά Καλάβρυτα στις 13 Δεκεμβρίου 1943 εκτελέστηκαν 848 κάτοικοι και 200 κάτοικοι από τα γύρω χωριά ενώ η πόλη καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά. Η τραγωδία αυτή αποτέλεσε ένα από τα αγριότερα ομαδικά εγκλήματα του ναζι­σμού εναντίον άοπλου πληθυσμού. Η θυσία των Καλαβρύτων αναδείχθηκε σε παγκόσμιο σύμβολο ελευθερίας και ει­ρήνης. Στον τόπο της εκτέλεσης, ο Λευκός Σταυρός και η Πετρωμένη Καλαβρυτινή Μάνα, αιώνια σύμβολα του μαρτυρίου, εξα­κολουθούν να στέλνουν μηνύματα ειρήνης και συναδέλφωσης των λαών του κόσμου.

Επέστρεψε ο "τσάρος" στο θρόνο του. Δείτε την μεγαλειώδη τελετή ανάληψης των καθηκόντων του Β.Πούτιν

Η τελετή ανάληψης των καθηκόντων του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι εκπληκτική! Οι Ρώσοι έχουν ένα απίστευτο τελετουργικό το οποίο ο Πούτιν βέβαια έχει ξαναζήσει. Το Russian Today,παρουσίασε όλη την εντυπωσιακή τελετή την οποία κι εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


onalert

“Οι Τοῦρκοι θά ‘ρθοῦν εἰς τήν Ἑλλάδα, διότι δέν ἔχουμε κυβέρνηση…”

Ἀκοῦστε ἕνα ἠχητικό ἀπόσπασμα ἀπό μία συνάντηση τοῦ Γέροντα Ἰωσήφ Βατοπαιδινοῦ μέ Ρώσους προσκυνητές. Ἀφαιρέθηκαν τά ρώσικα, ὥστε νά εἶναι πιό εὔκολη ἡ ἀκρόασή του. Ὁ ἅγιος Γέροντας ἐξηγεῖ τά ἐπερχόμενα γεγονότα μέ πλήρη λεπτομέρεια πολλά χρόνια πρίν αὐτά συμβοῦν. Ἡ ὁμοιότητα τῶν λόγων τοῦ Γέροντα μέ τίς τρέχουσες ἐξελίξεις πού προέκυψαν μετά τίς ἐκλογές εἴνα ἀξιοθαύμαστη. Οἱ προφητεῖες δέν ἀποτελοῦν κινδυνολογίες ἀλλά εὐκαιρία γιά μετάνοια, πνευματική ἐγρήγορση καί βαθύτερη περίσκεψη. Δέν πρέπει νά μᾶς γεμίζουν πανικό ἀλλά ὀφείλουμε νά δοξάζουμε τόν Θεό καί τούς Ἁγίους του.
Ἀκοῦστε τό χαρακτηριστικό ἀπόσπασμα…

Παρέδωσε την διερευνητική εντολή ο Σαμαράς

«Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν. Είμαστε άλλωστε το μόνο κόμμα που είχε προειδοποιήσει ότι η πολιτική του Μνημονίου θα αποτύχει. Χαιρόμαστε που έστω και αργά κάποιοι κατάλαβαν την αξία της επαναδιαπραγμάτευσης», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που ενημέρωσε ότι κατέθεσε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχθηκε την πρόταση του για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, το ΠΑΣΟΚ έθεσε ως όρο την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς στο κυβερνητικό σχήμα και ο Φώτης Κουβέλης αρνήθηκε να συμμετέχει.

real

Τελικά, μας ... ψεκάζουν με ηρεμιστικά; Περίεργη ανακοίνωση για το θέμα από την Π.Α.

Μια επιεικώς περίεργη ανακοίνωση εκδόθηκε πριν από λίγο από την Πολεμική Aεροπορία, με την οποία επιχειρείται να διαψευσθεί η φημολογία, αλλά και οι μαρτυρίες που υπάρχουν περί "ψεκασμού του πληθυσμού από αεροσκάφη με νευροκαταπραϋντικές ουσίες". Η ανακοίνωση δεν απαντά σε κανένα δημοσίευμα, ούτε σε κάποια ερώτηση βουλευτών, ούτε έχει τεθεί επίσημα και πρακτικά περισσότερο δίνει βάση στην φημολογία, παρά την διαψεύδει, όπως υποθέτουμε ότι είναι ο στόχος της. Απαντά, απλώς, στις παρατηρήσεις πολλών πολιτών οι οποίοι όντως είχαν δει αεροσκάφη σε μεγάλο υψόμετρο να αφήνουν πίσω τους κάτι σαν αέριες ουσίες και ευλόγως ανησύχησαν, αφού οι ημέρες είναι πονηρές.
Στην ανακοίνωση με τίτλο "Ίχνη Συμπύκνωσης (Contrails) Αεροσκαφών" αναφέρεται ότι:

Ποιοι είναι οι νικητές της κάλπης- Οι 300 της νέας Βουλής

Η μάχη του σταυρού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στις εκλογικές περιφέρειες. Εκτός Βουλής μένουν τρανταχτά ονόματα, πολλά από το ΠΑΣΟΚ το οποίο υποεκπροσωπείται στα μεγάλα αστικά κέντρα. Σωτήριο για τη Νέα Δημοκρατία το μπόνους των 50 εδρών.   Ποιοι βουλευτές εκλέγονται και ποιοι μένουν εκτός κοινοβουλίου στο 100% της Επικρατείας. Έχουν ψηφίσει το 65,10% των εγγεγραμμένων. H αποχή έφτασε 34,90%. Άκυρα, Λευκά: 2,36%

Μεγάλες εκπλήξεις επεφύλαξαν οι εκλογές!!!

Οι περιοχές μεγαλύτερης και μικρότερης επιρροής κάθε κόμματος αποτυπώνονται ξεκάθαρα μέσα από τη συμπεριφορά του εκλογικού σώματος, το οποίο, αυτή τη φορά, αποδοκίμασε τον δικομματισμό. Σε ό,τι αφορά τα έως χθες δυο μεγαλύτερα κόμματα, η ΝΔ στις εκλογές 2012 παρουσιάζει την υψηλότερη δημοτικότητα σε Μεσσηνία, Λακωνία αλλά και Σέρρες, Καστοριά, Φλώρινα. Αντιθέτως, περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή, αποδοκιμάζεται σε Χανιά, Ηράκλειο και στα αστικά κέντρα της Αττικής. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Β’ Πειραιώς, έλαβε 9,77% (έναντι 23,06%, το 2009) και στη Β’ Αθηνών, έλαβε 12,40% (έναντι 26,62%, το 2009).

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ…ΕΣKΑΣΕ !!!!

ΆΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: “ΌΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ”!!!
Αναρωτήθηκε κανείς γιατί δεν έπαιξαν τα κανάλια τις δηλώσεις του Ν. Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής; Πριν από λίγες ώρες ο επικεφαλής των νεοναζί που ο κόσμος επέλεξε να μπουν στη Βουλή, μαζεύτηκε στα γραφεία του κόμματός του για να κάνει δηλώσεις. Πήγαν όλα τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι με κάμερες για να καλύψουν το κοσμοϊστορικό γεγονός. Λίγο πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις δύο «φουσκωτοί» άρχισαν να φωνάζουν κατά των δημοσιογράφων και να τους καλούν να σηκωθούν όρθιοι. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας τα κανάλια έφυγαν κι έμεινε ο Μιχαλολιάκος με τους μπράβους του.