“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο Βίντεο! Δοκίμαζαν πυρηνικές βόμβες με πειραματόζωα στρατιώτες!

Το βίντεο δείχνει αμερικανούς πεζοναύτες να χρησιμοποιούνται ουσιαστικά σαν πειραματόζωα...Η πρακτική ήταν μάλλον συνηθισμένη από το 1951 έως και το 1957,στη Νεβάδα. Όλοι οι πεζοναύτες είχαν δεσμευτεί να μην πουν τίποτα πουθενά για τη συμμετοχή τους στην “άσκηση” που δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα πείραμα για να μετρηθούν οι επιπτώσεις των ατομικών βομβών στον άνθρωπο! Υπολογίζεται ότι σχεδόν 400.000 αμερικανοί στρατιώτες και πολίτες εκτέθηκαν σε τέτοιου είδους πειράματα. Όταν συμμετείχαν δεν γνώριζαν τις επιπτώσεις. Με τα χρόνια δυστυχώς τις διαπίστωναν με δραματικό τρόπο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Τέλος οι Εξαγωγές Ιρανικού Αργού προς Γαλλικές και Αγγλικές Εταιρείες

Τον τερματισμό των εξαγωγών πετρελαίου προς βρετανικές και γαλλικές εταιρείες ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Πετρελαίου του Ιράν. Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του ιρανικού υπουργείου Πετρελαίου, Αλιρεζά Νικζάντ, στον διαδικτυακό τόπο του υπουργείου την Κυριακή, την οποία αναπαράγει το Reuters, οι Ιρανοί δηλώνουν ότι «θα πουλήσουμε το πετρέλαιό μας σε νέους πελάτες». «Εχουμε τους δικούς μας πελάτες...Το Ιράν εξέτασε την αντικατάσταση αυτών των εταιριών», είπε ο Αλιρεζά Νικζάντ. Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε προκληθεί αναστάτωση και σύγχυση σχετικά με το ενδεχόμενο τερματισμού των ιρανικών εξαγωγών προς έξι ευρωπαϊκές χώρες -ανάμεσά τους και την Ελλάδα- ως αντίποινα στο εμπάργκο της ΕΕ.

Ο Μεντβέντεφ συμφωνεί να ξαναγίνει Πρόεδρος

Ο ρωσικός Τύπος συνεχίζει να παρακολουθεί προσεκτικά την εξέλιξη της προεδρικής εκστρατείας του 2012. Η σημερινή θέση του Ρώσου ψηφοφόρου είναι «απαιτούμε αλλαγές», θεωρεί η εφημερίδα «Κομερσάντ». Γι’ αυτό και το ΚΚ της Ρωσικής Ομοσπονδίας, χωρίς να παρουσιάσει ένα «νέο πρόσωπο», μείωσε τις πιθανότητες του υποψηφίου του να μπει στο δεύτερο γύρο. Από τη μια μεριά, σημειώνει η εφημερίδα, ο ηγέτης των κομμουνιστών Γκενάντι Ζιουγκάνοφ κατέχει με μαεστρία στοιχεία και αριθμούς, ώστε να πείσει οποιοδήποτε ακροατήριο ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Όμως όταν αρχίζει να περνά στις συνταγές σωτηρίας, ο ακροατής επιστρέφει στα χρόνια της περεστρόικα.

ΤΟΛΜΑΝΕ Ή ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ;

Τουρκία: Ο «νταβατζής» της περιοχής ξαναχτυπά…

Εμάς μπορεί να μας έχει κουράσει αφόρητα, το ζητούμενο είναι το πότε άλλοι θα αντιληφθούν ότι κάποιοι απλώνουν τα πόδια τους πολύ μακρύτερα από όσο φθάνει το στρώμα τους…Σε μια αποθέωση των όρων φιλοξενίας, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου ανάμεσα στον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ρασμούσεν με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο δεύτερος θα πρέπει να σόκαρε τον Δανό, αφού στις δηλώσεις του ξεκίνησε να κάνει υποδείξεις και να υπαγορεύει πολιτική στην Ατλαντική Συμμαχία! «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ σε καμία τρίτη χώρα να χρησιμοποιήσουν καμία βάση μας. Η θέση μας θα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρη εάν η χώρα αυτή είναι το Ισραήλ». Η αναφορά του Νταβούτογλου ήλθε σε απάντηση δημοσιευμάτων του διεθνούς Τύπου που ανέφεραν ότι Ουάσιγκτον και Τελ Αβίβ πραγματοποίησαν αντιβαλλιστική άσκηση χρησιμοποιώντας στοιχεία από το ραντάρ αντιβαλλιστικής άμυνας του ΝΑΤΟ που έχει εγκατασταθεί στην Τουρκία. Η κατάσταση αυτή έχει ξεφύγει από κάθε όριο, η Τουρκία για κάποιο λόγο νομίζει ότι θα κάνει κουμάντο… και στο ΝΑΤΟ και θα υπαγορεύει την πολιτικής της, πέρα από τους γείτονές της και στις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, κ.λπ. Εάν αυτό συνεχιστεί θα σημαίνει πολύ απλά γενικότερη παρακμή του Δυτικού κόσμου, όπως αυτή της ΕΕ…

ΠΗΓΗ 

Ξεπουλάνε και τα ΕΛ.ΠΕ. - Τι θα γίνει με Ε.Δ.;

Σε εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση στο «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ», άλλων 82.831.553 μετοχών (ποσοστό 27,10%), που κατείχε στην εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια, προχώρησε το Ελληνικό Δημόσιο. Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει μεταβιβαστεί πλέον το σύνολο των 108.430.304 μετοχών (35,477%), που κατείχε το Ελληνικό Δημόσιο, ενώ η διοίκηση και διαχείριση των εξ αυτών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων ψήφου, θα ασκούνται από το Ελληνικό Δημόσιο, για λογαριασμό του Ταμείου. Η πλειοψηφία ανήκει στον όμιλο Λάτση, με ποσοστό περί το 40%. Τι σημαίνουν όλα αυτά: Ότι το δημόσιιο παύει να ελέγχει έστω και στο ποσοστό που ήλεγχε την ροή καυσίμων στην ελληνική αγορά, αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις. και να σκεφτούμε τα πρόσφατα προβλήματα στην τροφοδοσία καυσίμων των ΕΔ λόγω καθυστερημένων οφειλών εύκολο είναι να αντιληφθούμε τι θα συμβεί αν το ποσοστό του δημοσίου πέσει στε χέρια ξένου ομίλου...

Να ’ναι καλά ο Σόιμπλε, κατάλαβε όλη η Ευρώπη πού το πάει ο Γερμαναράς

Του Θέμου Αναστασιάδη

Μέγα λάθος έκανε ο Παπούλιας και ρώτησε: «Ποιος είναι αυτός ο Σόιμπλε;». Γιατί τον εκνεύρισε και «κώλωσε»; Ας τον άφηνε να μας βρίζει κι άλλο. Να του στείλουμε και λουλούδια. Τώρα πια είναι σαφές, σε όλη τη Δύση τουλάχιστον, ότι οι Γερμανοί ξεκίνησαν το παλιό τους κόλπο: βάζουν στόχο μια μικρή χώρα, για την οποία κανείς δεν δίνει δεκάρα, προκειμένου να την ποδοπατήσουν ανελέητα και μετά έρχεται η επόμενη ολίγον μεγαλύτερη. Και η μεθεπόμενη. Εως ότου, εκμεταλλευόμενοι τη γενική χαλαρότητα και τον φόβο των λαών μην τους πάρει κι αυτούς η μπάλα, επιβάλουν το δικό τους «Γερμανικό Δίκαιο». Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Η ανθρωπότητα, και ειδικά η Ευρώπη, το έχει πληρώσει πανάκριβα. Να ’ναι καλά ο Σόιμπλε και η Μέρκελ, που δίχως καμία ευγένεια και διπλωματία άφησαν τον άγριο πρωτόγονο κατακτητή Γερμανό να ξεπηδήσει από μέσα τους με στόχο τον «τεμπέλη Ελληνα». Οπως άλλοτε τον «σατανικό Εβραίο». Και οι μεν και οι δε υποτίθεται ότι τους ρουφάμε το αίμα!... Με κάθε σεβασμό στα μη συγκρίσιμα βάσανα που πέρασε ο εβραϊκός λαός, το σκεπτικό και η μεθοδολογία έχουν ομοιότητες που αποκαλύπτουν ότι οι Γερμανοί είναι αδιόρθωτοι.

«Ίσως ο Έλληνας Πρόεδρος να παράκουσε κάτι»

Στο επικριτικό σχόλιο του Προέδρου της Δημοκρατίας προς το πρόσωπό του απάντησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι η ευρωζώνη δεν θέτει νέους όρους στην Ελλάδα, η οποία όμως, όπως επανέλαβε, πρέπει να εγγυηθεί την εφαρμογή του προγράμματος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών.«Δεν ξέρω κανέναν κ. Σόιμπλε που θα έκανε τέτοιο πράγμα. Ίσως ο Έλληνας Πρόεδρος να παράκουσε κάτι» δήλωσε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ στην εφημερίδα Tagesspiegel am Sonntag, απαντώντας στη φράση «Ποιος είναι ο κ. Σόιμπλε, που μπορεί να λοιδορήσει την Ελλάδα» του Κάρολου Παπούλια, κατά την οργισμένη αντίδρασή του για τις πιέσεις του Βερολίνου προς τη χώρα μας.