“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ο πρώτος ΑΓΙΟΣ που θα Αγιοποιηθεί μετά την ¨Άλωση της Πόλης¨ υπό των Ελλήνων θα είναι ο Αγιορείτης Γέροντας Παίσιος;

Σήμερα μπορούμε να το πούμε…
Η ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ  ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
Τιμή στην Μνήμη του Πατρός ημών και Γέροντος Παισίου. 20  ολάκερα χρόνια από την μακαρία κοίμηση του. ¨το καμπανάκι του Έθνους μας¨ - ο Καλόγερος της  ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
Σε λίγο καιρό θα είναι ελάχιστοι αυτοί που θα αμφισβητούν το πνευματικό γεγονός ότι οι ταπεινές λιτανείες του Γέροντα με το σφιχταγκάλιασμα του στην Εικόνα της Γλυκιάς ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας στα Αγιοβάδιστα μονοπάτια του Αγιώνυμου Όρους συνεχίζονται και σήμερα αδιάκοπα από τον ΙΔΙΟ στις Αγιοποτισμένες  διαδρομές των πραγματικών συνόρων της Ρωμηάς Πατρίδας μας και φτάνουν μέχρι την Κωνσταντινούπολη και τις αλησμόνητες πατρίδες.

o Πούτιν πάει να βάλει γκόλ στον Τελικό;

Ξεκινάω  με μία σπέσιαλ αφιέρωση στους μεγάλους της γης που θα συναντηθούν και χαμογελαστά θα παρακολουθήσουν τον Τελικό στο Μουντιάλ.
Άραγε τολμούν  να δουν κατάματα  τον ¨τελικό της ανθρωπότητας¨ που  παίζεται από τους ισλαμοφασίστες που κλωτσούνε  ανθρώπινα κεφάλια παίζοντας ποδόσφαιρο σε καταγεγραμμένα βίντεο στην Συρία;;;;;;; Όλος ο γεωπολιτικός ορίζοντας  βρωμάει καμένες σάρκες, πετρέλαιο και προβοκάτσιες.
Να γιατί  η κατασκοπεία άρχισε εδώ και καιρό  να  πάει ¨σύννεφο¨ στην  Γερμανία… από την φίλη της Αμερική.
Τρέχουν και δεν φτάνουν οι Γερμανοί αλλά τελικά πως τα καταφέρνουν  και βρίσκουν ευκαιρίες  να συναντιούνται με τον ¨κακό κοντό¨.  Άλλωστε πλησιάζει και ο επόμενος  βαρύς χειμώνας στην Ευρώπη.

Λυπήσου Κύριε τούτη τη γενιά...

Σχόλιο Θ.Π.: Όπως η “θυρωρός” της Μονής των Ιβήρων λυπήθηκε τον πεινασμένο οδοιπόρο και του ‘δωσε τα τρία φλουριά για να αγοράσει το ψωμί του, έτσι και ο Κύριος στο τέλος θα σπλαχνισθεί και θα ελεήσει το ίδιο το παιδί του.
Λυπήσου τη γενιά μας, Κύριε, τούτη τη δυστυχή γενιά την οργισμένη. Τα πρώτα φώτα πού είδαν τα μάτια μας ήτανε λάμψεις όπλων φονικών.