“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΕΛΕΟΣ – Δυσανασχέτησαν κι οι υπάλληλοι της Βουλής που αντί να πληρωθούν σήμερα 29 Μαρτίου θα πληρωθούν στις 3 Απριλίου!!!

Θα αργήσουν να πληρωθούν οι υπάλληλοι της βουλής
Τεράστια αναστάτωση προκάλεσε στους υπαλλήλους της Βουλής το ηλεκτρονικό μήνυμα που  εστάλη σήμερα από τον Προϊστάμενο Τμήματος του Λογιστηρίου Αθ. Παλληκάρης με το οποίο τους ανακοίνωσε ότι θα πληρωθούν με καθυστέρηση 6 ημερών! Το e-mail του Αθ. Παλληκάρη αναφέρει: «Το Α δεκαπενθήμερο μηνός Απριλίου για τους μόνιμους υπαλλήλους της Βουλής και ο μισθός Μαρτίου για τους ιδιωτικού δικαίου υπαλλήλους θα καταβληθεί Τετάρτη 03/04/2013, λόγω των αργιών του διατραπεζικού συστήματος (Πάσχα Καθολικών) στις 29-03-2013 και 01-03-2013».

Μπρεζίνσκι: “Οδεύουμε προς παγκόσμια επανάσταση ή παγκόσμιο πόλεμο”

Η δήλωση του Μπρεζίνσκι στην αρχή είναι ανατριχιαστική και επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους όσων πιστεύουν ότι ένας Παγκόσμιος Πόλεμος που θα οδηγήσει σε δραματική μείωση τον πληθυσμό της Γης και έλεγχο του πλανήτη από μια ολιγαρχική ομάδα υπερπλουσίων (τους globocrats κατά Economist) αναμένεται να συμβεί μέσα στην δεκαετία που διανύουμε.

Άρχισαν τα "πήγαινε-έλα" Ισραήλ-Τουρκίας

Μία ισραηλινή αντιπροσωπεία αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Τουρκία προκειμένου να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για την καταβολή αποζημιώσεων στους οικείους των εννέα Τούρκων που είχαν χάσει τη ζωή τους κατά την επίθεση ισραηλινών καταδρομέων στον στολίσκο που προσπαθούσε να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, ανακοίνωσαν σήμερα τουρκικές επίσημες πηγές.

Ο Χριστόδουλος είχε προειδοποιήσει γι' αυτά που ερχόντουσαν!

Όταν, το 2005, ο Χριστόδουλος μιλούσε για «σχέδιο κατά της Ελλάδας», κάποιοι τον έβρισκαν υπερβολικό.
Όταν, το 2006, είπε «να είστε έτοιμοι γιατί κάποιοι προετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας», πολλοί δεν τον πήραν στα σοβαρά, υπνωτισμένοι από την εικονική πραγματικότητα της δήθεν «ισχυρής Ελλάδας». Όταν, το 2007, στο τελευταίο του μήνυμα, προέτρεπε για «αντίσταση και ανάκαμψη για ό,τι κινδυνεύει», είχε δει τις δύσκολες μέρες που έρχονταν και ήθελε να προειδοποιήσει.

Αφιέρωσε το Ολυμπιακό μετάλλιο στην Παναγία Παραμυθία

Ο Ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης χθες το απόγευμα Τετάρτη 27 Μαρτίου επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου όπου σε συνάντηση με τον Γέροντα Εφραίμ, τον Καθηγούμενο της Μονής, του παρέδωσε το μετάλλιό του για να αναρτηθεί στα αφιερώματα της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας. Ο Ηλίας Ηλιάδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2012 στους αγώνες τζούντο πήρε το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο είχε κάνει τάμα να το αφιερώσει στην Παναγία Παραμυθία. Ο Ολυμπιονίκης προετοιμάζεται τώρα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τζούντο που θα γίνει στην Βουδαπέστη στις 25-27 Απριλίου 2013.

Ἡ B΄ στάσις τῶν Χαιρετισμῶν τῆς Παναγίας μας

Σήμερα τὸ ἀπόγευμα, ὅπως καὶ τὶς ἑπόμενες τρεῖς Παρασκευές, θὰ τελεσθεῖ στοὺς Ἱεροὺς Ναοὺς Ἀκάθιστος Ὕμνος τῆς Θεοτόκου. Κάθε Παρασκευὴ διαβάζεται ἀπὸ μία «Στάσις τῶν Χαιρετισμῶν» καὶ τὴν τελευταία Παρασκευή, διαβάζονται ὅλες μαζί. 

ΣΤΑΣΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ
κουσαν οἱ Ποιμένες, τῶν Ἀγγέλων ὑμνούντων, τὴν ἔνσαρκον Χριστοῦ παρουσίαν· καὶ δραμόντες ὡς πρὸς ποιμένα, θεωροῦσι τοῦτον ὡς ἀμνὸν ἄμωμον, ἐν τῇ γαστρὶ Μαρίας βοσκηθέντα, ἣν ὑμνοῦντες, εἶπον·