“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Χάρτης πρόκληση! Η Θράκη στα χρώματα του Ισλάμ και "άλλο κράτος"

Ανεξέλεγκτοι, ασύδωτοι και πάντα ατιμώρητοι. Οι φανατικοί που χρόνια τώρα δρουν στη Θράκη έχουν χάσει κάθε μέτρο και δείχνουν βέβαιοι ότι όσο κι αν το τραβήξουν δεν πρόκειται να έχουν καμία απολύτως συνέπεια από το ανύπαρκτο ελληνικό κράτος.
Η αφίσα αφορά συνέδριο που θα γίνει στην Κομοτηνή και όπως φαίνεται η Θράκη στον ελληνικό χάρτη έχει διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη Ελλάδα! Πράσινο το χρώμα όπως και στην “σημαία” της “ανεξάρτητης Θράκης” που χρόνια τώρα έχουν οι φανατικοί.

Η υπέρτατη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ – Οι Γερμανοί από ΘΥΤΕΣ… συμπεριφέρονται ως ΘΥΜΑΤΑ !!!

Φροϋλάϊν Μέρκελ: “Οι Γερμανοί δεν θα ξεχάσουν ποτέ τις φρικαλεότητες των ναζί”. ΕΜΕΙΣ που τις υποστήκαμε να δείς !!!
Oι Γερμανοί δεν θα ξεχάσουν ποτέ τις «απερίγραπτες φρικαλεότητες» που οι ναζί διέπραξαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, διεμήνυσε η Άνγκελα Μέρκελ σε μια τελετή για την 70η επέτειο από την απελευθέρωση του στρατόπεδου συγκέντρωσης του Νταχάου κοντά στο Μόναχο. 

Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν: "Αμερικανικό σχέδιο πρόκλησης χάους στον ορθόδοξο άξονα Αθήνας-Βελιγραδίου-Μόσχας"

ΝΟΝ-PAPER ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ"
Αμερικανικό σχέδιο πρόκλησης χάους στις ορθόδοξες χώρες των Βαλκανίων με σκοπό την "θραύση" του ορθόδοξου άξονα από την Αθήνα και το Βελιγράδι μέχρι την Μόσχα και την δημιουργία της "Μεγάλης Αλβανίας" που θα εμποδίσει την ρωσική ορθόδοξη διείσδυση στην Χερσόνησο του Αίμου αποκαλύπτουν οι Σέρβοι.

“εις τον αφρό, εις τον αφρό της θάλασσας” ο Πούτιν δεν κοιμάται

Φώτο από http://www.ethnos.gr
Στον βυθό του Φινλανδικού Κόλπου κατέβηκε τον Ιούλιο του 2013 μέσα σε ένα βαθυσκάφος ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν για να εξερευνήσει το ναυάγιο της φρεγάτας Ολεγκ. Το τι μεσολάβησε από τότε το γνωρίζουμε όλοι μας, Σήμερα ο πρόεδρος Πούτιν είναι αναγκασμένος να ¨βουτάει¨ ουσιαστικά να διαχειρίζεται γεωπολιτικές καταστάσεις που οδηγούν την ανθρωπότητα σε βυθό με επαπειλούμενα ¨ναυάγια¨.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΖΕΙ «ΠΟΔΙ» ΣΤΗΝ… ΣΜΥΡΝΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη αίσθηση προκαλεί στην Τουρκία μια εντυπωσιακή κίνηση του νέου Έλληνα πρωθυπουργού, κ Τσίπρα, ειδικά σε ένα ευαίσθητο χώρο όπως αυτός της Σμύρνης που είναι πλήρης αξέχαστων ελληνικών αναμνήσεων και όχι μόνο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ «ΠΑΙΔΙ» ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με ένα εκτενές αφιέρωμα η γνωστή τουρκική εφημερίδα Hürriyet, (3/5), εξυμνεί τον γνωστό και μη εξαιρετέο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, κ Γιάννη Μπουτάρη, σαν ένα από τους ποιο ένθερμους φίλους και οπαδούς της Τουρκίας ο οποίος τώρα ξεκίνησε μια καινούργια εκστρατεία αναστύλωσης και ανάδειξης όλων των οθωμανικών μνημείων της συμπρωτεύουσας για να θυμίζουν τους σημερινούς κατοίκους της και κυρίως όσους έχουν προσφυγική καταγωγή, το πόσο… «ωραία», «όμορφα» και «ευτυχισμένα» διαβιούσαν κάτω από το… «δίκαιο», «φιλεύσπλαχνο», «πονετικό» και… άκρως «προοδευτικό» οθωμανικό καθεστώς. Δεν… αποκλείεται δε μέσα στα σχέδια του να υπάρχει και… πρόγραμμα ανέγερσης μνημείου της γενοκτονίας που υπέστησαν οι «καημένοι» φίλοι του οι Τούρκοι από τους κακούς και αχάριστους γκιαούρηδες!

Ο "αντιπολεμικός" Θανάσης Βέγγος που σαν σήμερα μας "έφυγε"

Ο Θανάσης Βέγγος τέτοια μέρα το 2011 μας αποχαιρέτησε για πάντα. Όλοι τον έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας σαν έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες κωμικούς ηθοποιούς. Γιατί μας έκανε πάντα να γελάμε. Αλλά εκείνο το βλέμμα του, ακόμη και στις πιο ξεκαρδιστικές του κινηματογραφικές στιγμές, είχε μια γλυκειά θλίψη. Το πρόσωπο του Θανάση Βέγγου για όλους τους απλούς ανθρώπους που τον λάτρεψαν ήταν το πρόσωπο του βασανισμένου Έλληνα που ποτέ δεν έζησε μια ήρεμη ζωή.

Εδώ κατεβαίνει η …Ζωή (Αληθινή Ιστορία για την αληθινή Ζωή )

Νώντας Σκοπετέας
Απόσπασμα από εκπομπή με τίτλο : Ξημερώνει Ανάσταση ( 4 μέρη)
Διασκευασμένη Αληθινή Ιστορία , από ομιλία του π.Νίκωνος Αγιορείτου Νεοσκητιώτου με θέμα : η ζωή μετά την ζωή

Βράδυ Σαββάτου …Άνοιξη έξω ! Τα παράθυρα στο ταξί ανοιχτά !- Ησυχίες …μονολογεί ο Στάθης και δυναμώνει λίγο το ραδιόφωνο …Έχει αφιέρωμα σε τραγούδια που μιλούν για Σαββατόβραδα …Ακούει τον στίχο του Λειβαδίτη και τραγουδάει και εκείνος : Σαββάτο βράδυ μου έμορφο ίδιο Χριστός Ανέστη, ένα τραγούδι του Τσιτσάνη κλαίει κάπου μακριά. Πάει κι απόψε τ’ όμορφο τ’ όμορφο τ’ απόβραδο, από Δευτέρα πάλι πίκρα και σκοτάδι. Αχ, να `ταν η ζωή μας Σαββατόβραδο κι ο Χάρος να `ρχονταν μια Κυριακή το βράδυ.

Η «ΜΑΧΗ» ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΠΟΡΩΝ

Του Κώστα Μπούντα, Γεωπόνου
Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα πάνω στο οποίο δουλεύουν εδώ και 50 χρόνια οι βιομηχανίες σπόρων με τρόπο επίμονο, μεθοδικό και συνεχή. Το τελικό αποτέλεσμα θα μας το φορέσουν σαν στενό κορσέ αρκετά σύντομα.

Καλομελέτα κι έρχεται

ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η' ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΤΟΥΣ ΕΛΟΥΣΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ!!!
ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΠΩΣ ΙΣΩΣ... ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ!!!
Росси́я - Российская Федерация - Russia
Newrussia
greeknation.blogspot.gr