“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Τώρα μπορούμε να το πούμε: Έγινε ΛΙΤΑΝΕΙΑ στον Ουρανό για τον σεβ. Νέοφυτο Μόρφου πριν λίγες μέρες.

Φώτο Λιτανεία της ΦΟΒΕΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου.
-Γέροντα, πότε να τα πω αυτά;
-Μόλις αποφανθεί  και ο Γεν. Εισαγγελέας της Κύπρου  για τον Σεβ. Μόρφου γιατί δεν πρέπει να επεμβαίνουμε στον έργο της δικαιοσύνης.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Και ο  ο Γεν. Εισαγγελέας της Κύπρου απεφάνθει: « Δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται η διάπραξη ποινικού αδικήματος από τον Μητροπολίτη Μόρφου, κατά παράβαση συγκεκριμένων άρθρων της κειμένης νομοθεσίας, όπως αυτά είναι διατυπωμένα στον Ποινικό Κώδικα και σε ειδική νομοθεσία, διαπιστώνει ο Γενικός Εισαγγελέας από το φάκελο της υπόθεσης.

Με τόσες Απειλές δεν έχεις παρά να Ορίσεις και Ημερομηνία Ελληνοτουρκικής Σύρραξης, αλλά δεν θα το κάνεις γιατί περιμένεις να μάθεις το ΜΥΣΤΙΚΟ.

Φώτο από fb
Παρασχοληθήκαμε με τον Ερντογάν και τις απειλές του. «Αυτή την φορά δεν μπλοφάρω , θα ανοίξω τις πύλες τις κόλασης και θα σας στείλω την στρατιά του Ξέρξη»  (κάπως έτσι το εννοεί). Δεν μπλοφάρει αυτός που συνέχεια μπλοφάρει με τον Αμερικανό και τον Ρώσο και αυτοί μαζί του. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ έβλεπε την τουρκική αλεπού να πηδάει και να πιάνεται στα τέσσερα, ουσιαστικά έβλεπε αυτή την χρονική περίοδο που η τουρκία μπλοφάρει παίζοντας ρωσική ρουλέτα.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Πάμε όμως στα ουσιαστικά και τι κρύβετε πίσω από αυτά. Το τελευταίο διάστημα η τουρκική εξωτερική πολιτική πιέζει για δημιουργία ουδέτερων ζωνών ανθρωπιστικής ασφάλειας. Ξεκίνησε με την Βόρειο Συρία και τις περιοχές του Ευφράτη. Διατείνεται ότι εκεί θα κτίσει σπίτια και θα μεταφέρει πρόσφυγες.