“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Φόρος ακινήτων: Έχασαν την «μπάλα» χιλιάδες νοικοκυριά

Πώς να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό για τον ΕΝΦΙΑ - Για να... βγάλετε άκρη, θα χρειαστεί να «κατεβάσετε» δύο και τρία εκκαθαριστικά, ένα για το κάθε μέλος της οικογένειας που έχει δικαιώματα σε ακίνητα
Να καταλάβουν τι ΕΝΦΙΑ θα πληρώσουν και γιατί, προσπαθούν πλέον χιλιάδες νοικοκυριά. Από σήμερα αναρτώνται σταδιακά και τα πλήρη εκκαθαριστικά.

Ο Αλβανός σφαγέας της Συρίας ξανακτυπά: «Θα έρθω στο Κόσοβο και το αίμα θα ρέει δίχως τέλος»!

Νέο προκλητικό «κτύπημα», μέσω Facebook, από τον Κοσοβάρο Αλβανό σφαγέα της Συρίας, Λαβντρίμ Μουτζαχέρι (ή Μουχατζέρι), ο οποίος δηλώνει ότι θα επιστρέψει στο Κόσοβο να παλέψει για την πλήρη αποκατάσταση της Μιτρόβιστας, τονίζοντας μάλιστα ότι «το αίμα δεν θα έχει τέλος» (στα αλβανικά: gjak pa fund»)!
Ο ισλαμιστής Κοσοβάρος Αλβανός, που πολεμάει για τον Αλλάχ, με τους τρομοκράτες του ISIL, «ξανακτύπησε» με νέο μήνυμα μέσω του παγκόσμιου κοινωνικού δικτύου.

Μπράβο στις Ένοπλες μας Δυνάμεις...

«Καθάρισε» η ΜΥΚ στο λιμάνι της Τρίπολης προκειμένου με ασφάλεια να μπορέσουν να επιβιβαστούν στη φρεγάτα «Σαλαμίς» οι 186 Έλληνες και ξένοι υπήκοοι, τη στιγμή που σε...απόσταση μερικών χιλιομέτρων επικρατούσε «κόλαση φωτιάς» με τους ισλαμιστές να ρίχνουν «βροχή» σφαιρών.

“η ώρα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ”

ΑΥΤΗ είναι που θα ξεπληρώσει ότι στερήθηκαν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στα δύσκολα  χρόνια που περνάει η Πατρίδα.

ΑΥΤΗ είναι η Συνοδοιπόρος  και η  Αρχιστράτηγος των ΕΕΔ.

ΑΥΤΗ είναι που πληρώνει την κατάλληλη στιγμή με πνευματικούς μισθούς τους φρουρούς των συνόρων μας.

ΑΥΤΗ είναι που φωνάζει μέσα στο Πάσχα του Καλοκαιριού “ήρθε η ώρα ΜΟΥ και η ώρα των εχθρών του ΥΙΟΥ μου”

Ἀπόστολοι ἐκ περάτων, συναθροισθέντες ἐνθάδε, Γεθσημανῆ τῷ χωρίῳ, κηδεύσατέ μου τὸ σῶμα, καὶ σύ, Υἱὲ καὶ Θεέ μου, παράλαβέ μου τὸ πνεῦμα.