“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μπλοκάκι Καλλιτέχνη πρέπει να βγάλουν όσα παιδιά θα πουν τα... Κάλαντα!!!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια... ανακοίνωση η οποία ενημερώνει - ενόψει των γιορτών που πλησιάζουν - όσους προτίθενται να βγουν για τα καλάντα, ότι θα πρέπει να βγάλουν.... μπλοκάκι καλλιτέχνη! Φυσικά πρόκειται για μια χιουμοριστική ανάρτηση χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι βρήκαν έναν καυστικό τρόπο να στηλιτεύσουν τα νέα μέτρα. Η εμπνευστής της ανακοίνωσης που κάνει θραύση στο Facebook με χιούμορ που «σπάει κόκκαλα» ενημερώνει... εγκαίρως, όσα παιδιά θέλουν να βγουν για να πουν τα κάλαντα πως θα πρέπει «μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα στο υπουργείο Οικονομικών, να κάνουν έναρξη επαγγέλματος Καλλιτέχνη και να πάρουν μπλοκ αποδείξεων-πληρωμών».

Απίθανα ποσά σε ελβετικό λογαριασμό του Γιάννου Παπαντωνίου!

Το ιλιγγιώδες ποσό των 40 εκατ. δολαρίων έχει διαπιστωθεί από τις ελεγκτικές αρχές ότι διακινήθηκε μέσω των λογαριασμών της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλας Κουράκου αλλά και του επιχειρηματία και κουμπάρου του Γιώργου Κανδαλέπα. Πρόκειται, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, για λογαριασμούς που βρίσκονται στην τράπεζα HSBC στο κατάστημα της Γενεύης και αποκαλύφθηκαν από την περίφημη λίστα Λαγκάρντ. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές από το ΣΔΟΕ, τη στιγμή που ο Ερβέ Φαλτσιάνι υπέκλεπε τη λίστα, στον λογαριασμό της κυρίας Σταυρούλας Κουράκου αποτυπώθηκε η ύπαρξη κατάθεσης 1,5 εκατ. δολαρίων.

Δειλά-Δειλά....την Ανάπτυξη Σαμαρά την βλέπουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας !!!

Η Μέρκελ εξόργισε τον Πούτιν !!!

Το γυναικείο συγκρότημα των “Pussy Riot”… ήταν εκεί, και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη σημερινή συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με την Άνγκελα Μέρκελ στο Κρεμλίνο. Η Γερμανίδα Καγκελάριος, σε μια επίδειξη διπλωματικής επιθετικότητας, δεν δίστασε να υπερασπιστεί τα δυο μέλη του συγκροτήματος που καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δυο ετών για τη βεβήλωση εκκλησίας, και εξόργισε τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε τέτοιο σημείο, ώστε ο Ρώσος Πρόεδρος να της απαντήσει… καταλλήλως, μπροστά στους έκπληκτους δημοσιογράφους.

Ἡ εἰκόνα μὲ τὸ μήνυμα τοῦ μοναχικοῦ διαδηλωτῆ ποὺ κατασυγκινεῖ

Τὴν ὥρα ποὺ ὁ κύριος ὄγκος τῶν διαδηλωτῶν βρισκόταν στὸ χῶρο τοῦ Πολυτεχνείου περιμένοντας νὰ ξεκινήσει ἡ καθιερωμένη πορεία διαμαρτυρίας ἕνας μοναχικὸς διαδηλωτὴς ἐπέλεξε νὰ κρατήσει μία σημαία καὶ νὰ σταθεῖ εἰρηνικὰ μπροστὰ στὸ Μνημεῖο τοῦ Ἀγνώστου Στρατιώτη καὶ νὰ προβάλει ἕνα συγκινητικὸ μήνυμα. ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ποὺ εἶναι γραμμένο πάνω στὴ σημαία....

3 στις 5 επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο

Στην αρχή της επόμενης εβδομάδας, τη Δευτέρα, θα παρουσιαστεί η Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου 2012 και από τα δείγματα που έχουμε ως τώρα προκύπτει πως έρχονται ακόμα χειρότερες ημέρες για τις εμπορικές επιχειρήσεις. Κύρια αιτία δεν ειναι άλλη από την έλλειψη ρευστότητας και τη ακινησία στην οποία έχει περιέλθει η αγορά.

Η βουλευτής που δηλώνει στο Βιογραφικό της ως “Ξένες γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά” !!!

«Αν το Ισραήλ και το Ιράν έρθουν σε στρατιωτική αντιπαράθεση, αυτό θα εξελιχθεί σε... Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο»!!!

...Τονίζει σε συνέντευξή του ο Πτέραρχος Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ, επικεφαλής της Πολεμικής Αεροπορίας του Ιράν. Τα πάντα πλέον είναι θέμα χρόνου. Το πόσο θ’ αντέξει το παγκόσμιο σύστημα, το πότε θα γίνει μια μεγάλη καταστροφή στη γη, το πότε θα γίνει μια πολεμική σύρραξη στη Μέση Ανατολή... Όλα συγκλίνουν στο ότι μόνο ένα μεγάλο γεγονός θα καταφέρει να μας αφυπνίσει και να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχουν και παιχνίδια στα οποία δεν είναι ποτέ σίγουρο ποιοι είναι οι «νικητές» και ποιοι οι «χαμένοι». Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι και αυτό που στήνεται εδώ και καιρό πολύ κοντά στην «γειτονιά» της Ελλάδας. Ρωσία, Ιράν, Συρία, Ισραήλ, Αμερική, Τουρκία. Ποιος θα επιτεθεί πρώτος και γιατί; Ποιος θ’ αλλάξει μέτωπο; Ποιος θα νικήσει; Ποιον ρόλο θα κληθεί να παίξει η Ελλάδα;