“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ISIS ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΜ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Χρυσές δουλειές για την Τουρκία χώρα της Ελευθερίας και της Ανοχής. Τα εμπορικά δουλεύον με τα αξεσουάρ, στολές και αναμνηστικά της…

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
τρομοκρατικής ISIS, τα ξενοδοχεία πολυτελείας γεμίζουν από τους μετριοπαθείς της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης που έχει μόνιμα την έδρα της στην Πόλη, τα υποδεέστερα ξενοδοχεία και ακίνητα έχουν φουλάρει από τις ταξιαρχίες των διεθνών Τζιχαντιστών που έχουν την Τουρκία ως διαμετακομεστικό κέντρο εδώ και χρόνια για την προώθησή τους σε Συρία και προσφάτως και σε Ιράκ.

Σε θρόνους Βασιλέων έβαλε ο Αρχιεπίσκοπος τους “έκπτωτους” !!!

Στιγμές «βασιλικής» δόξας στην Μητρόπολη Αθηνών
Επειτα από 15 χρόνια, μετά δηλαδή τις ζημιές που υπέστη στον σεισμό του 1999, ο Καθεδρικός Ναός της Αθήνας, ο οποίος είναι υπό ανακατασκευή, άνοιξε τις πύλες του για μία και μόνο ειδική τελετή.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗΣ ΓΚΑΓΚΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η Ελλάδα υποδέχτηκε την απόλυτη ντίβα της ποπ μουσικής, την τραγουδίστρια Lady Gaga. Η Lady Gaga δεν πρόλαβε καλά-καλά να πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα, και τρέλανε όλους τους θαυμαστές της που την περίμεναν υπομονετικά για ένα αυτόγραφο. Στην συναυλία που θα δοθεί στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να γίνει το ..σώσαι. Χιλιάδες Νεοέλληνες θα τρέξουν για να απολαύσουν τον… «Χορό των Δαιμόνων», καθώς η χώρα αυτή προδομένη και απαξιωμένη εκείνο που της απέμεινε είναι να δοξάζει μια άσπρη διχτυωτή φούστα με ροζ string από μέσα, και με δυο κοχύλια να καλύπτουν το στήθος.