“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Εγκύκλιος-καταπέλτης του Μητροπολίτη Πειραιώς για τη δωρεά οργάνων!

"Η λήψη ὀργάνων γιὰ μεταμόσχευση ἀπὸ τοὺς «ἐγκεφαλικὰ νεκρούς», ακόμη και με τη συγκατάθεση των συγγενών, ἀποτελοῦν ἐνεργητικὴ πρόκληση θανάτου"
Η συνέντευξη του γιατρού Κυπριανού Χριστοδουλίδη στον Μάκη Βραχιολίδη έχει δημιουργήσει "σεισμικές δονήσεις". Ο Μητροπολίτης Πειραιώ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση-καταπέλτη με την οποία καταδικάζει την μεταμόσχευση οργάνων.

Μέργος, Ζερβός, Περιστέρης & ΔΕΗ

Αυτό, μου ήρθε με gmail... Και εμφανίστηκε και σε σχόλιο ανάρτησης του Ολυμπία (Ο Πεπόνης ξεσκεπάζει την "πράσινη" ληστεία στην ΔΕΗ). "Ο Μέργος διορίστηκε Πρόεδρος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες τον Ιούνιο 2009 με 150.000 € ετήσια,  και υπέγραψε την σχετική Σύμβαση μαζί με τον Αρθούρο Ζερβό, που είναι όλοι άνθρωποι του Π. Σήμερα ο Π. και η εταιρία του Π.  σε συνεννόηση με την διοίκηση της ΔΕΗ αφήνουν την Ρόδο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και οι Βουλευτές ΣΥΝ τρέχουν στον Πεπόνη για την σωτηρία της Ρόδου.  (Σχόλιο στο Ολυμπία) 

Τώρα θα Παλέψουμε Ελληνορωμαϊκά Και θα Χορέψουμε ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΕΪΚΑ

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Παρακολουθείται τα σημεία των καιρών, αδιάψευστη είναι η μαρτυρία του ΚΥΡΙΟΥ ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ προς τους μαθητές και Αποστόλους και κατά επέκταση σε εμάς τους ίδιους σήμερα. Με την μόνη διαφορά άλλη είναι η σημειολογία  που επιδέχεται  ο νέο εποχίτικος  νους και άλλη αυτή της Ορθόδοξης φρόνησης και ματιάς. Η Εσχατολογία που προέκυψε λόγω παραίτησης του Πάπα συνέχεια των φανταστικών σεναρίων καταστροφής του κόσμου εν έτη 2012 είναι  κατασκεύασμα εργαστηρίων και ψυχολογικός προγραμματισμός της ανθρωπότητας πάνω σε  κατευθυνόμενα σενάρια.