“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τι πραγματικά σημαίνει φτώχεια!

Μια πλούσια οικογένεια ζει -όπως είναι φυσικό- με όλες τις ανέσεις, απολαμβάνοντας καθημερινά ό,τι επιθυμεί, μόνο που όλα τα μέλη της δείχνουν να μην εκτιμούν τον πλούτο τους. Το αντίθετο, μάλιστα! Είναι τις περισσότερες φορές αχάριστοι, δύσκολα ικανοποιούνται και πάντα ονειρεύονται κάτι παραπάνω από αυτό που έχουν. Ο πατέρας, απογοητευμένος από την αχαριστία, αποφασίζει να ξεκινήσει τη διδαχή από το γιο του και να του δείξει στην πράξη τι σημαίνει πραγματική φτώχεια. 

Όταν οι πρόγονοι των Φραγγο-Λατίνων Τροϊκανών φώναζαν: “Οι άπιστοι Έλληνες θέλουνε λίγο ψωμί και πολύ ξύλο” !!!

ΦΩΤΟ από www.hellasforce.com
Όταν οι πρόγονοι των Φραγγο-Λατίνων Τροϊκανών φώναζαν: «ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θΕΛΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ» !!! «Poco pane e molte bastonate»
Ο Παπικός Ιερομόναχος  Fra Paoli Sarpi συμβούλευε τις αρχές του Ενετικού κράτους να φέρονται τυραννικώς  προς τους υπηκόους  του ανατολικού δόγματος (Ορθοδόξους)
Πρέπει να φέρωνται  προς τους άπιστους Έλληνες πάντοτε ως άγρια θηρία και ότι χρειάζονται εις αυτούς  Poco pane e moltebastonate - Λίγο ψωμί και πολύ ξύλο.

H ΠΡΟΡΡΗΣH ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ (1995) ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ STANISLAV MISHIN(PRAVDA 1/2011) ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ
Πολύ αγαπητός φίλος του ιστολογίου, πήγε πρόσφατα στο Άγιον Όρος, όπου συνάντησε τον πατέρα Π. πνευματικό τέκνο ενός από τους δύο υποτακτικούς του Αγίου Πορφυρίου, εκείνους που κατ΄εντολήν του, έκαναν την ανακομιδή του σκηνώματός του και το έθαψαν σε τόπο άγνωστο, με την παραγγελία του Αγίου Γέροντος να πάρουν το μυστικό του τόπου όπου είναι θαμμένος ο Άγιος, στον τάφο τους!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη προκάλεσαν οι καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Σταυρούλας Ξουλίδου.
Η κ. Κουτζαμάνη παρήγγειλε στην προϊσταμένη του Εφετείου Αθηνών Γεωργία Τσατάνη να ανασύρει από το αρχείο, αν αυτό κρίνεται αναγκαίο, τη δικογραφία για την απόπειρα δωροδοκίας πολιτικών προσώπων.

Δεν πέφτουν απλά… βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση

Μας έβγαλαν από το Μνημόνιο αλλά μας βάζουν σε ένα ακόμα
Δεν υπάρχει το κάζο που έκαναν οι τροικανοί στον Σαμαρά και στην παρέα του μετά τις  περιβόητες διαπραγματεύσεις στο Παρίσι.
Οι διεθνείς τοκογλύφοι όπως ήταν αναμενόμενο όχι μόνο δεν κάνουν  βήμα πίσω αλλά «αδειάζουν» τις προβλέψεις των οικονομολόγων της κυβέρνησης μιλώντας για μεγάλο δημοσιονομικό κενό το οποία φέρνει φυσικά νέα  μέτρα.

Ερντογάν και Νταβούτογλου έχουν πάρει το δρόμο που οδηγεί στον ισλαμικό ναζισμό

του Σάββα Καλεντερίδη
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Τουρκία του διδύμου Ερντογάν – Νταβούτογλου είναι αποφασισμένη σε διεθνές επίπεδο να ακολουθήσει πολιτική η οποία θα στηρίζεται στην αμέριστη αλληλεγγύη μεταξύ μουσουλμανικών χωρών, σε βαθμό που τα έθνη, τα κράτη και τα σύνορα δεν θα έχουν καμία σημασία μπροστά στη μουσουλμανική ταυτότητα. Μάλιστα, αυτή τη δομική αλλαγή στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής, που συνιστά ταυτοχρόνως και γεωπολιτικό αναπροσανατολισμό της Τουρκίας, τα ισλαμικά μυαλά της Αγκυρας τη συνδυάζουν με τον ηγετικό ρόλο που θα πρέπει να αναλάβει η Τουρκία στο σύνολο του μουσουλμανικού κόσμου.

Καμμένος: “Αυτός προσέφερε 3 εκατ. στην Ξουλίδου για να ψηφίσει για ΠτΔ”

Toν Γιώργο Σούκουρη κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος ως τον ανθρώπο, ο οποίος φέρεται να έχει προσφέρει χρήματα στην Σταυρούλα Ξουλίδου για να φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας
Την συζήτηση περί υπόγειων επιχειρήσεων εξαγοράς βουλευτών ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας επιχειρούν να ανοίξουν εκ νέου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με καταγγελία που προκαλεί αίσθηση.

“πουλάς Πατρίδα Μακρυγιάννη” για τρία million ευρώπουλα ;

Στρατηγός Μακρυγιάννης: “Πάτε καλά ρε… που μου κάνετε πάλι τέτοιες ερωτήσεις. Δεν διαβάσατε τα απομνημονεύματα μου ότι όταν η Πατρίδα βρίσκεται μπροστά σε ματωμένα σταυροδρόμια “ξεφυτρώνουν” Ιούδες από όλες τις πλευρές.
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ αυτό που έπαθα και εγώ πριν πολλά χρόνια. Το νόμισμα της προδοσίας μπορεί να άλλαξε ¨βλ Ευρώ¨ αλλά δεν άλλαξε η νοοτροπία της προδοσίας”

Πούτιν στον Ομπάμα: “Ασχολήσου με τα προβλήματα της χώρας σου…”

Οι ταραχές στο Φέργκιουσον δείχνουν ότι οι ΗΠΑ έχουν «τεράστια εσωτερικά προβλήματα στον τομέα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», σύμφωνα με τη Ρωσία, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).
«Τα τελευταία γεγονότα στο Φέργκιουσον είναι μια νέα, πολύ ανησυχητική ένδειξη προς τις αμερικανικές αρχές ότι έχει έρθει επιτέλους η ώρα να επιλύσουν τα τεράστια εσωτερικά προβλήματα που έχουν στον τομέα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Φυλακή αυτός που έβαλε σε Μνημόνιο την Πορτογαλία!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Αγρια απόλαυση θα αισθάνθηκαν όλοι οι Πορτογάλοι, όταν είδαν να οδηγείται ως κρατούμενος στα μπουντρούμια της Ασφάλειας στη Λισαβόνα και να περνάει δύο νύχτες εκεί ο άνθρωπος που έβαλε τη χώρα τους υπό μνημονιακό ζυγό, προκαλώντας οικονομική δυστυχία σε όλο τον πορτογαλικό λαό - ο πρώην πρωθυπουργός Ζοζέ Σόκρατες.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ «ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ» ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Αλλεπάλληλες επισκέψεις τους τελευταίους μήνες υψηλών κυβερνητικών παραγόντων της τουρκικής κυβέρνησης στην πρωτεύουσα του τεχνητού κρατιδίου των Σκοπίων, έχουν δημιουργήσει την σαφή εικόνα πως το κρατίδιο αυτό που αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» της ανθελληνικής προπαγάνδας στα Βαλκάνια, στηρίζεται άμεσα στην ανθελληνική του αδιαλλαξία με όλα τα μέσα από την Τουρκία. Αυτές τις μέρες είχαμε την επίσημη επίσκεψη στα Σκόπια του κυβερνητικού εκπροσώπου της τουρκικής κυβέρνησης, υπουργού Cemil Çiçek, ο οποίος για άλλη μια φορά έδωσε ώθηση στην αδιαλλαξία του κρατιδίου στις σχέσεις του με την Ελλάδα.