“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κάνει τον σταυρό του Ορθόδοξα στο άκουσμα της θέσης του στο ντραφτ!

Σχόλιο Αντίπατρος : Για να μην συγχέουμε τον Ελληνισμό με την Αρία Φυλή...

δείτε...

“Εύχομαι το αίμα μου να γίνει ποτάμι και να σας πνίξει”

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΝΙΚΟΥ ΤΖΙΑΝΗ 
Του Λευτέρη Παπαστεργίου
Λένε πως ο δημοσιογράφος πρέπει να αφήνει το συναίσθημα στην άκρη. Να καταγράφει ψυχρά τα γεγονότα έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί μόνος του να βγάζει συμπεράσματα. Πολλές φορές όμως η ίδια η ζωή είναι αυτή που προκαλεί για ανατροπή κανόνων και δεδομένων. Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013. Ώρα 8 το πρωί. Ένας 41χρονος άντρας δίνει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε με την γυναίκα του.Η συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα συγκλονίζεται, η είδηση διαδίδεται σε ολόκληρη την πόλη και όπως γίνεται συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις η παραφιλολογία παίρνει τα σκήπτρα από την πραγματικότητα.
Ο Νίκος Τζιανής, άνθρωπος χαμηλών τόνων, κρατούσε καλά κρυμμένες τις ευαισθησίες του. Τις αγωνίες και το πάθος του τις έβγαζε το τελευταίο διάστημα μέσα από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου ήταν μέλος της συντονιστικής επιτροπής του νομού Λάρισας. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο άνθρωπος αυτός θα έδινε με τον τρόπο αυτό τέλος στη ζωή του.

Ὁ φίλος τῶν μασσόνων Δένδιας προσκύνησε τὸ σιωνιστικὸ λόμπι καὶ φόρεσε τὸν ἑβραϊκὸ κιπά

ὑπουργὸς Προστασίας τοῦ Πολίτη κ. Δένδιας, πρὶν καιρὸ εἶχε ἀπαντήσει στὶς ἀποκαλύψεις τοῦ κόμματος τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς και δεν ἀρνήθηκε ὅτι εἶναι δικηγόρος τῶν Ρότσιλντ καὶ ἄνθρωπος τῶν Ἑβραίωνἐνῶ γιὰ τὶς σχέσεις του μὲ τὴν μασσονία ἀρκέστηκε νὰ δηλώσει ὅτι ἔχει «ἀρκετοὺς φίλους τέκτονες, καθὼς στὴν Κέρκυρα τεκτονισμὸς ἔχει μεγάλη παράδοση. Ἀλλὰ ὁ ἴδιος δὲν εἶναι τέκτονας».

Γέροντας Ιωσήφ Ισυχαστής: Λέγε διαρκώς την Ευχή και θα δεις πόση Χάρη θα λάβεις...

«Λοιπόν βιάσου. Λέγε διαρκώς την ευχή. Να μη σταματά καθόλου το στόμα. Έτσι θα την συνηθίσεις μέσα σου και κατόπιν θα την παραλάβει ο νους. Μη ξεθαρρεύεις στους λογισμούς, διότι γίνεσαι μαλθακός και μολύνεσαι.

«Ευχή, βία φύσεως διηνεκής», και θα δεις πόση Χάρη θα λάβεις…
Η ζωή του ανθρώπου, παιδί μου, είναι θλίψη, διότι είναι στην εξορία. Μη ζητείς τελεία ανάπαυση. Ο Χριστός μας σήκωσε το σταυρό, και μείς θα σηκώσουμε. Όλες τις θλίψεις εάν τις απομένουμε, βρίσκομε Χάρη παρά Κυρίου. Γι’ αυτό μας αφήνει ο Κύριος να πειραζόμαστε, για να δοκιμάζει το ζήλο και την αγάπη που έχουμε προς αυτόν. Γι’ αυτό χρειάζεται υπομονή. Χωρίς υπομονή δεν γίνεται ο άνθρωπος πρακτικός, δεν μαθαίνει τα πνευματικά, δεν φθάνει σε μέτρα αρετής και τελειώσεως.

Η μεγάλη ΤΑΡ-άτη…

Η μεγάλη ΤΑΡάτη και τι κρύβει η κυβέρνηση - Μόνες ευνοημένες ΗΠΑ, Τουρκία και ... Ρωσία!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ξεπερνάει κάθε όριο σοβαρότητας και καταδεικνύει την ανάγκη αλλά και την απελπισία της να "παρουσιάσει έργο" κι επενδύσεις η κυβερνητική προπαγάνδα των ημερών για τον αγωγό μεταφοράς αζερικού αερίου ΤΑΡ από το κοίτασμα Σαχ Ντενίζ ΙΙ στην Ευρώπη. Και αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο για τα εθνικά συμφέροντα το όλο θέμα θα καταντούσε πραγματικά γελοίο.