“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ “ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ” ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!

“Ομοβροντία” με 200 ΑΦΜ, προφανέστατα για αγορά της απαξιωμένης Γης.
Αγαπητοί κ&κ του olympia
Πρίν απο μερικές ημέρες περίππου 200 Γερμανοί πολίτες, μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου τους, πήραν Α.Φ.Μ.. Τί σημαίνει αυτό….Πολύ απλά, για να αποκτήσεις περιουσία σε μια χώρα θα πρέπει να έχεις Α.Φ.Μ. στην εν λόγω χώρα. Σίγουρα όμως το να αιτηθούν 200 πρόσωπα ταυτόχρονα (και ειδικά Γερμανοί), έκδοση Α.Φ.Μ. α)Είναι οργανομένο απο το εξωτερικό για να αποκτήσουν περιουσιακά στοιχεία(κατα προτίμηση φιλέτα), και β) θα σαρώσουν όλους τους πληστηριασμούς που θα ανοίξουν απο το 2014 ( καταλαβαίνετε… για ένα κομμάτι ψωμί). Δεν γνωρίζω αν και σε άλλες περιοχές τις Ελλάδας έγινε κάτι ανάλογο αλλά φαντάζομαι πως ναι.

ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΟΣ, Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!

Του Φώτη Κόντογλου
Αθεΐα! Τίτλος μεγάλος και καύχημα για τον σημερινόν άνθρωπο. Όποιος τον αποχτήσει (και για να τον αποχτήσει, φτάνει να χειροτονηθεί μοναχός του άπιστος), γίνεται παρευθύς στα μάτια των άλλων σοφός, κι' ας είναι αμόρφωτος, σοβαρός, κι' ας είναι γελοίος, επίσημος κι' ας είναι αλογάριαστος, υπεράξιος κι' ας είναι ανάξιος, επιστήμονας κι' ας είναι κουφιοκέφαλος. 

Περίγελος η τουρκική κυβέρνηση για το μένος κατά της Αγ. Σοφιάς

Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης 
Έντονες αντιδράσεις τόσο στους τουρίστες που επισκέπτονται την Κωνστ/νούπολη όσο και των ακαδημαϊκών της γείτονας χώρας έχει προκαλέσει η τοποθέτηση από τις τουρκικές αρχές παραβάν για να καλύψουν βυζαντινές εικόνες, ψηφιδωτά και ανάγλυφα της Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας σε μια προσπάθειά τους να τη μετατρέψουν σε τζαμί, μετά από 52 χρόνια που ήταν Μουσείο. 
Το όλο αυτό γεγονός το στηλιτεύει ακόμα και η τουρκική εφημερίδα Taraf. Η εφημερίδα παρουσιάζει το θέμα στην πρώτη σελίδα με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ο Ιησούς στην Τραπεζούντα μπήκε πίσω από το παραβάν». Πρόσφατα, η δικαιοδοσία του ναού μεταβιβάστηκε με δικαστική απόφαση από το τουρκικό υπουργείο Τουρισμού στη Γενική Διεύθυνση Βακουφίων, η οποία με τη σειρά της αποφάσισε την επαναλειτουργία του ως τζαμί, έπειτα από περίπου μισό αιώνα.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΡΝΟ

Αυτά βέβαια δεν θα μας τα δείξουν στα καλοπληρωμένα τουρκικά σήριαλ με τα οποία έχουν κατακλύσει το ηλίθιο-ποιούμενο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί σε κατάσταση αποχαύνωσης τις Τουρκάλες σε ένα μαγευτικό τύπου Μπέρβερλυ χιλ περιβάλλον το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την τουρκική πραγματικότητα.
Η πραγματικότητα αυτή, όπως μας την ομολογεί η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Cumhüriyet, είναι ότι η σύγχρονη Τουρκία είναι πρωταθλήτρια στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών και στην σεξουαλική τους εκμετάλλευση σε διάφορες επιχειρήσεις και ιστοσελίδες παιδικού πορνό που ακμάζουν τα τελευταία χρόνια στην γειτονική χώρα. Άλλωστε η παιδεραστία είναι άλλη μια ραγδαία ανερχόμενη τουρκική βιομηχανία στην αναπτυσσόμενη οικονομία του ισλαμιστή πρωθυπουργού Ταΐπ Ερντογάν, ο οποίος θέλει να κάνει και μαθήματα ηθικής με ένα Ισλάμ που δεν διστάζει να παντρεύει κοριτσάκια οχτώ χρονών με γέρους εξήντα χρονών και να κακοποίει τις τρυφερές ψυχές τους με τον πιο αισχρό τρόπο. 

Το γεωπολιτικό σταυρόλεξο και το χαράτσι

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
1974 ένας μακαρίτης εθνάρχης δηλώνει “η Κύπρος πέφτει μακριά” για να δικαιολογήσει το χαράτσωμα του νησιού που πέφτει στα χέρια του Αττίλα  και μέχρι σήμερα καταπατά το 35% του Άγιου εδάφους του.
2013 ένας υποψήφιος πιθανός μελλοντικά για τον περιζήτητο τίτλο του  εθνάρχη (!!) δηλώνει από την χώρα του Αττίλα “πάμε σε αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων της Ελλάδος με την Τουρκία”.

Σαν να βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο...

ΤΟΥ Κ. ΣΤΟΥΠΑ
Η ΕΡΤ εξελίσσεται στη μεγαλύτερη «φούσκα» των μεταρρυθμίσεων που υποτίθεται πως έχει αναλάβει την υποχρέωση να υλοποιήσει η κυβέρνηση, προκειμένου να εκσυγχρονίσει το πελατειακό προτεκτοράτο των Βαλκανίων, σε κάτι που θα μοιάζει με δημοκρατία που ανήκει στην ευρωπαϊκή οικογένεια με δικαιώματα συγκυριαρχίας στην ΕΕ και την ευρωζώνη.  Προ ημερών είχαμε γράψει για το σκάνδαλο της απόλυσης των 2.600 της ΕΡΤ που παρήγαγαν έργο που παράγουν 250 άτομα στον ιδιωτικό τομέα και αμείβονταν όσο αμείβονται 10.000...