“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Μίκης: “Δεν θα δώσουμε ποτέ το όνομα Μακεδονία - Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές”

«Αριστερόστροφη, η πιο επικίνδυνη μορφή του φασισμού»
Αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση μειοψηφίας: «Αν η κυβέρνηση διανοηθεί να βάλει υπογραφή σε ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία, είναι υποχρεωμένη να ρωτήσει πρώτα τον ελληνικό λαό» - «Τόσο βλάκες μας θεωρεί ο Σκοπιανός πρωθυπουργός; Ή τόσο έτοιμους να κατεβάσουμε τα παντελόνια μας;»

“Γελάει ο πλανήτης” με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «140.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα» - Ξέχασαν ένα μηδενικό!

ΦΩΤΟ: από OLYMPIA
Στην ΕΛΑΣ, κάποιοι πρέπει να καθίσουν πάλι στα θρανία του δημοτικού και να μάθουν τα στοιχειώδη στην αριθμητική.
Γιατί μετά την Θεσσαλονίκη που έβγαλαν τους συγκεντρωμένους... 90.000 άτομα (έφτασαν τις 500.000 σίγουρα) τώρα εξέδωσαν ανακοίνωση ότι το 1 εκατομμύριο (ίσως και περισσότερο αφού δεν μετρήθηκαν περιμετρικά οι δεκάδες χιλιάδες από το Χίλτον μέχρι το Μοναστηράκι) ήταν μόνο 140.000 άνθρωποι.

Σοκ! Εμπόδιζαν Έλληνες στα διόδια – Δεν τους άφησαν να φθάσουν Σύνταγμα

Θ.Π.: ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΙΣ 11:00 πμ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17:00. ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΉΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΑ Ή ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ!!!!
Ανακοίνωση όνειδος από τον Α. Τσίπρα – Κατηγορεί τους Ελληνες πατριώτες!
Απίστευτα όσα έγιναν σήμερα στο Συλλαλητήριο. Το παρακράτος σε συνεργασία δυστυχώς με την Κυβέρνηση και την Ελληνική Αστυνομία εμπόδισε χιλιάδες πατριώτες να φθάσουν στο Σύνταγμα. Μάλιστα οι διοργανωτές έκαναν έκκληση από τα μεγάφωνα να ανοίξουν οι δρόμοι.

150 μέτρα από την εξέδρα των ομιλητών του συλλαλητηρίου για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ανήμερα στις 4 Φεβρουαρίου αρπάζει η αιωνιότητα τον ΓΕΡΟ του ΜΟΡΙΑ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Δεν είναι δυνατόν να γράφεις τέτοια πράγματα και να μην ανατριχιάζεις.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΓΕΡΟΣ του ΜΟΡΙΑ καβαλαρία στην Αθήνα, πρωτάκουστα πράγματα και όμως αληθινά. Ζούμε αδελφοί ιστορικές στιγμές. Ο Ουρανός σημάδεψε αυτήν την ημέρα .
Κοντά στην αρχή της Ερμού εκεί που στήθηκε η εξέδρα των ομιλητών του συλλαλητηρίου σε κοντινή απόσταση στην Καραγιώργη Σερβίας και Βουλής βρίσκεται το σπίτι της οικογενείας του Κολοκοτρώνη.

† ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ Ο ΠΗΛΟΥΣΙΩΤΗΣ (4 Φεβρ.)

Θ.Π.: Μεγάλη η χάρη του Αγίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου αλλά και του Αγίου Ισιδώρου του Χιοπολίτου  ο οποίος εορτάζει στις 14 Μαΐου. Και οι δύο Άγιοι αύριο θα είναι μαζί μας, και θα επιβλέπουν από ψηλά το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα.... από το Εκκλησάκι τους που βρίσκεται πάνω στο Λυκαβηττό !!!

Ένας αυθεντικός καθοδηγητής
Ένας από τους αγίους της Εκκλησίας μας, πού τιμάται τούτο το μήνα, είναι ό άγιος Ισίδωρος ό Πηλουσιώτης. Στίς 4 λοιπόν Φεβρουαρίου τιμάται ό μεγάλος αυτός Θεολόγος καί ανθρωπολόγος, πού συγκέρασε αρμονικά την «εν Χριστώ» άσκηση με τη ζωντανή Θεολογία. Ό άγιος Ίσίδωρος γεννήθηκε το 350 μ.Χ. στο Πηλούσιο της Κάτω Αιγύπτου, γι' αυτό ονομάστηκε Πηλουσιώτης. Καταγόταν από ευκατάστατη οικογένεια καί μορφώθηκε με μεγάλη επιμέλεια στη γενέτειρα του κι αργότερα στην Αλεξάνδρεια, κοντά στο μεγάλο Θεολόγο Δίδυμο, τον τυφλό.

Ὑπέρτιμος καί Ἔξαρχος Ἄνω Μακεδονίας

Γράφει ὁ Φώτης Μιχαήλ, ἰατρός
Κάποιοι ἁρμόδιοι, δικοί μας καί ξένοι πολιτικοί ἀξιωματοῦχοι, χωρίς αἰδώ, ἀποφασίζουν νά παραδώσουν τά Ἅγια τοῖς κυσί. Ξεσκίζουν μέ μιᾶς τήν Ἐθνική μας ταυτότητα, ἁρπάζουν ἀπό τό Ἐθνικό μας Ὑποθηκοφυλακεῖο τό ὄνομα τό ἱερό τῆς Μακεδονίας, καί τό παραδίδουν ὑβριστικῶς στό μωσαϊκό τοῦ γειτονικοῦ κρατιδίου.
Κατάγομαι ἀπό τά χωριά τῆς Φλώρινας. Ἡ ἰδιαίτερη πατρίδα μου εἶναι ἡ Ἄνω Μακεδονία. Ἔτσι ὀνομάζεται ἀρχαιόθεν ἡ περιοχή τῆς Φλώρινας καί τῆς Καστοριᾶς. Κάτω Μακεδονία εἶναι ἡ περιοχή τοῦ Κίτρους, τῆς Κατερίνης.