“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πάμε για success story ή για “success” war;

Για το success story μιλάει η καθημερινή επικαιρότητα
“Οι μεταμορφώσεις της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα του χρέους των 322 δισεκ. (317,4 δισεκ με βάση διαφορετική μεθοδολογία καταγραφής) είναι πραγματικά…εξωπραγματικές. Το ελληνικό χρέος που ήταν 317 δισεκ. το 2013 και έφθασε στα 322 δισεκ. το 2014 είχε χαρακτηριστεί μη βιώσιμο με την ελληνική κυβέρνηση επικοινωνιακά εκείνη την περίοδο να προβάλλει το βασικό επιχείρημα….ότι θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για μια ρεαλιστική και βιώσιμη λύση. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: τι έδειξε η ΕΔΕ του Λοβέρδου για το ποιος φταιει που δεν παραβρέθηκε στην Δοξολογία της Εθνικής Επετείου

Όποιος ανέμους σπέρνει, θύελλες θερίζει

Σχόλιο Θ.Π.: η Ευρώπη του Καθολικισμού και του Προτεσταντισμού εξ αρχής πορεύθηκε σε ένα «πολέμιο μονοπάτι» εναντίων της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Αυτό από μόνο του αποτελεί απόδειξη πως το μονοπάτι αυτό δεν ήταν απλά “Σχισματικό” αλλά ήταν κυρίως ΑΙΡΕΤΙΚΟ.
-η Ευρώπη και οι ΗΠΑ προ των ευθυνών-
Με ανησυχία παρακολουθούμε τα συμβαίνοντα εις τις χώρες της Μέσης Ανατολής, αλλά και σε άλλες περιοχές του πλανήτη. Όπως συνήθως και δυστυχώς συμβαίνει, από την θέση όμως του παρατηρητή και της απόλυτης ασφάλειας, δίνοντας έτσι ο καθείς από εμάς διάφορες ερμηνείες για τις διαστάσεις του κινδύνου εξάπλωσης των συγκρούσεων.