“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΘΑΥΜΑ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΚΑΝΔΗ (VIDEO)

Ένα αδιάψευστο θαύμα του Αγίου Νεκταρίου.
Ομιλεί ο ίδιος o Σταύρος Καλκανδής την προσωπική του ιστορία και το πως οδηγήθηκε κοντά στον Θεό. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κρητικός γιατρός σόκαρε το Ευρωκοινοβούλιο με τα λόγια και τις φωτογραφίες του

Εκείνο που παραβλέπει ο υπουργός υγείας και δεν σκέφτηκαν να κάνουν οι θιγόμενοι από τη λεγόμενη "μεταρρύθμιση" στον τομέα της υγείας έπραξε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου και μέλος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Κωνσταντίνος Νικολαράκης...
Συγκέντρωσε δηλαδή όλα εκείνα τα στοιχεία που δείχνουν πως η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η υγεία στη χώρα μας έχει πάρει διαστάσεις προβλήματος ανθρωπιστικής φύσεως (ανάμεσα τους και δημοσίευμα του εγκυρότερου ξένου ιατρικού περιοδικού Lancet που μιλάει για την Ελληνική κρίση στην υγεία) και μετέβη στις Βρυξέλλες όπου τα παρέθεσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενημερώνοντας σχετικά και τον ίδιο τον Επίτροπο Υγείας.

Ο Πούτιν αναγνώρισε την ανεξαρτησία της Κριμαίας - Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει το δημοψήφισμα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, υπέγραψε τη Δευτέρα διάταγμα με το οποίο αναγνωρίζει την Κριμαία της Ουκρανίας ως κυρίαρχο κράτος, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου.
Παράλληλα, η πρόεδρος της Ανω Βουλής της Ρωσίας καταδίκασε τις κυρώσεις που επέβαλε ο Λευκός Οίκος εναντίον της ιδίας και 10 ακόμη ρώσων και ουκρανών αξιωματούχων με αφορμή την επέμβαση της Μόσχας στην Κριμαία, κάνοντας λόγο για έναν «πολιτικό εκβιασμό»,
«Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου απόφαση. Κάτι τέτοιο ήταν ανήκουστο ακόμα και κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου» δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ η Βαλεντίνα Ματβιένκο.

Η τέλεια απόδειξη για το ότι υπάρχει Θεός!!!

Μια φορά πήγε κάποιος στο κουρείο για το καθιερωμένο κούρεμα και ξύρισμα. Καθώς ο κουρέας άρχισε να δουλεύει, άρχισε μια καλή συζήτηση. Μίλησαν για τόσα πολλά πράγματα και πάρα πολλά θέματα… Όταν τελικά άγγιξαν το θέμα της θρησκείας και του Θεού, ο κουρέας αναφώνησε:

‘Δεν πιστεύω ότι ο Θεός υπάρχει.’

‘Γιατί το λες αυτό;’ ρώτησε ο πελάτης. Και ο κουρέας είπε:

‘Λοιπόν, απλά βγες έξω στο δρόμο για να καταλάβεις γιατί ο Θεός δεν υπάρχει. Πες μου γιατί αν ο Θεός υπάρχει, υπάρχουν τόσοι διεστραμμένοι; Γιατί τόσα εγκαταλελειμμένα παιδιά; 

Το κόκκινο κρασί «καθαρίζει» τις αρτηρίες μας

Ανεβάζει τα επίπεδα της HDL - καλής χοληστερόλης
Σύμφωνα με τα υπάρχοντα ερευνητικά δεδομένα, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την ημέρα για τις γυναίκες και δύο για τους άνδρες μπορούν να ανεβάσουν τα επίπεδα της HDL, καλής χοληστερόλης μας. Η HDL είναι ένα μόριο που συμβάλει στην απομάκρυνση του λίπους και της αθηρωματικής πλάκας από τις αρτηρίες μας. Αποτελεί κατά κάποιο τρόπο το κατεξοχήν «καθαριστικό μόριο» των αρτηριών μας από το λίπος.