“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδος!

Για τους ποντοπόρους της ζωής, ανέκαθεν ο θάνατος ήταν κάτι το άκρως ανατριχιαστικό. Ήταν το μυστηριώδες, το ανεξερεύνητο ακρωτήρι, πέραν του οποίου κανείς δεν μπορούσε να δή τι συνέβαινε.
Έμοιαζε σαν το νοτιώτερο ακρωτήρι της Αφρικής, το γνωστό με το όνομα της Καλής Ελπίδος. Άλλοτε ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ναυτικών, οι δε ιθαγενείς εβεβαίωναν, πως κανένα πλοίο, απ’ όσα επεχείρησαν να διαβούν, δεν διέφυγε το ναυάγιο.

Είναι ασύλληπτα τα γεωπολιτικά συμφέροντα στα ΣΚΟΠΙΑ «θέλουν να βγάλουν τρελό τον ΠΡΟΕΔΡΟ τους για να ονομαστούν ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Τα χρησιμοποιούν όλα. Δεν έχουν ούτε ιερό και όσιο. Βιάζονται σαν ξελιγωμένοι για αυτό και η ιστορική αλήθεια θα είναι αμείλικτη απέναντι τους. Όλα τα παρακάτω που αναφέρονται  δείχνουν καλά κρυμμένο αλυτρωτισμό και απ ευθείας βλέψεις στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ  Μακεδονία μας. Οι Έλληνες πρέπει  κατανοήσουμε τι διακυβεύεται τώρα.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
«Προκειμένου να εκπέσει από τα καθήκοντα του, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να εκδοθεί ψυχιατρική ανάλυση του προέδρου της χώρας Γκιόργκε Ιβάνοφ και το συμβούλιο θα καθορίσει ότι το άτομο είναι επικίνδυνο για τον εαυτό του και για τον περίγυρό του και θα επιβεβαιωθεί ότι για το λόγο αυτόν,  λόγω μειωμένης ικανότητας θα πρέπει να του αφαιρεθεί το προεδρικό αξίωμα, σύμφωνα με αναλυτές, σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.